jola.24
Fanka BB :)
Witam was w desszczowy poranek
Postaraj sie jeszcze nie zamartwiać, trzymam kciuki aby wszystko wyslo dobrze
Tezz mi sie wydaje ze to genetyczne, ja sie nie przykladalam wcale do smarowania ciała, tylko po kąpieli jakiś olejek wcierałam i nie mam nic, zobaczzymy teraz.
Co do mojego spojenia, dziś już lepiej, wczoraj duzo Olk nosiłam i może dlatego, zobaczymy dalej, dziekuje za odpowiedzi, mam nadzieje ze sie nic tam nie rozeszło:-/
Miłego dnia kobitki
dzien dobry kochane,
wczoraj mialam niezbyt wesoly dzien,najpierw telefon z instytutu prenatologii a pozniej list z wynikami...zespol downa wykluczony,jednakze minimalne ryzyko trisomie 13 / 18...i co teraz??? przeszperalam wszystko co mozliwe w necie na ten temat i czulam sie fatalnie,czekalam tylko do dzisiaj rana,az skonsultuje sie z moja ginka i jestem uspokojona,nie mam sie sugerowac statystyka, we wtorek czeka mnie ponowne badanie genetyczne,bo ostatnie zadnych anomalii nie wykazalo (cale szczescie ) i ewentualnie dla pewnosci aminopunkcja...zobaczymy...jestem dobrej mysli)
wam sloneczka,zycze milego piatku.
uciekam na sniadanie
Postaraj sie jeszcze nie zamartwiać, trzymam kciuki aby wszystko wyslo dobrze
No wlasnie, bo ja wklepywalam sto roznych kremow, oliwek i innych *******kow i mam roztep na rozstepie. Prawda taka ze wybladly ale skora juz jedrna nie jest tak jak byla ;/// moja mama tez ma nakazdym cm rozstep, wiec u mnie dzialaja geny, a kremu przeciw nim jeszcze nie wynaleziono
Tezz mi sie wydaje ze to genetyczne, ja sie nie przykladalam wcale do smarowania ciała, tylko po kąpieli jakiś olejek wcierałam i nie mam nic, zobaczzymy teraz.
Co do mojego spojenia, dziś już lepiej, wczoraj duzo Olk nosiłam i może dlatego, zobaczymy dalej, dziekuje za odpowiedzi, mam nadzieje ze sie nic tam nie rozeszło:-/
Miłego dnia kobitki