reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Boliwia no to faktycznie szybko ta próchnica. A jak dzieci się boją borować zęby to dentysta smaruje tylko takim żelem który spowalnia rozwój próchnicy. Dzieci są różne, a na siłę borować nie da rady ...niestety...

Nati jestem w szoku że tak szybko małą odpieluchowałaś!!!!! Super!!!!

U nas zaskoczenia prezentami nie było bo Julek taki chory że niewiele do niego docierało... :-(Jutro jedziemy do lekarza i coś czuję że bez zastrzyków się nie obędzie :-(

reklama
Natusia dostala dziś lalkę agatkę z łóżeczkiem no i najważniejszym dodatkiem..smokiem, no przeżyć nie może, że lalka ma "mooo", nawet na sanki ją zabrała pilnując by smok nie wypadł;)

kozica, biedny Julek. Dużo zdrówka :)

Eywa, my też dzisiaj byłyśmy na sankach :) Oliwka teraz tylko ciągle mówi, że chce bałwana lepić, bo jej powiedziałam, że jak spadnie śnieg, to ulepimy. I to był mój błąd, bo nie pomyślałam, że śniegu na bałwana może być za mało ;-)

Powoli chyba czas się zabrać za porządki świąteczne. Macie już prezenty? Myślicie już o świętach?
Ja w tym roku chciałabym szybciej ubrać choinkę, żeby Oliwka się nacieszyła, bo później będziemy u rodziców. Tylko jeszcze muszę ozdoby kupić :)

Boliwia- tak karmię jeszcze, :) Asia w nocy od dawien dawna nie siusia dziwne ale prawdziwe, w nocy jak budzi się na cyca to czasami chce siusiu ale nocnik ma przy łóżku żeby co jej nie rozbudzać. u nas też z górnymi jedynkami nie za dobrze- próchnica powierzchniowa ale tylko fluorem myć więc spoko
Kozica- biedny Julianek :-(

a u nas śniegu nie ma ale sanki mamy :)

W temacie mikołajowym nadmienię jeszcze, że Adasiowa torebka pakunkowa jest już "spalona" - próbowałam ją dziś wziąć i schować do innych ale Adaś się sprzeciwił ostro - bo ona jest jego i już! Dostał, więc mamie nic do tego.

No to pakuje do niej klocki, a potem wywala i pakuje coś innego i już wiem, że nie mogę jej użyć ponownie - przynajmniej w tym roku ;-)

Wpadłam tylko powiedzieć że Julek ma zastrzyki...:-( 10sztuk!!! 2 razy dziennie :-( Ale za to już dziś po pierwszym widać poprawę, lepiej chyba tak niż miałby się męczyć kolejne kilka dni a ja bym się zastanawiała czy mu lepiej czy tylko mi się tak wydaje...

Kozica zdrówka mam nadzieję, że szybko minie

Nati miło Cię tu widzieć :)

Eywa czyli wszystko juz prawie na ostatni guzik :) super :)

u nas było ciężko Adiemu wyszły górne trójki, teraz pokazuje na dolne trójki i gorne piątki, ze go boli... ja się chyba wykończę jak tak dalej pójdzie, wczoraj miał goraczke od 4 rano, wiec ja już nie zasnęłam, tej nocy budził sie jeszcze 3 razy przez pierwszą a potem juz spokój i od tego momentu bez gorączki, więc trochę lepiej, ale i tak pokazuje, ze go boli...
niech juz wyjdą te zęby i bedzie spokój :tak:

Adi na razie dostał zestaw małych autek i dzisiaj dostanie jeszcze zjeżdżalnie do basenu z piłkami, a reszta przyjdzie z pl w paczce i dostanie to pod choinkę wiec bedzie rozpakowywał w pierwszy dzień świąt :)

Bachucha
Adi ma taką torbe prezentową twardszą, nie z papieru i trzyma ją w zabawkach i nosi w niej piłki z basenu albo klocki :) bawi sie tak od lipca :D czasem zastępuje ja plecaczkiem ale rzadko, raczej torba jest w uzyciu heheh

Baby- a jak tam młoda?? daje spać?? ładnie je itd???

a my zaraz na sanki pierwszy raz w zyciu, niby chce i rozumie ale któz to wie

reklama
Ooo, młody był dziś nieznośny w nocy, wył, bił, płakał - chyba dolne trójki mu idą.
My już pierwsze i drugie sanki mamy za sobą - bardzo się Adasiowi podoba, jak go mama ciągnie :-)
Zjazdy saneczkowe to raczej jeszcze nie w tym roku (i tak nie bardzo mamy gdzie) ale po łące sobie jeździmy po kika-kilkanaście minut, Adaś trzyma się dzielnie, bo jak się nie trzymał to wywinął orła do tyłu :-p

Do góry