alexandra_73
Fanka BB :)
...zapomnialam...
dziewczyny,meczy was tez zgaga???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mialam raz czy dwa, wiec przez te 4 msc to "normalne" zjawisko...zapomnialam...
jestem typowym "brzuchospaczem" ,teraz ze wzgledu na wielki cyc preferuje pozycje prawoboczna,ktora jakos ni w lewo ni w prawo mi nie pasuje( poza tym jak tylko poloze sie do lozka zaczyna meczyc mnie zgaga,ktora jest strasznie upierdliwa(
co do badan usg,wydaje mi sie,ze co kraj to obyczaj,we wszystkich ciazach mialam wykonywane usg podczas kazdej wizyty,czyli srednio co 3 tyg. i zadnemu z moich dzieci to nie zaszkodzilo,urodzily sie zdrowe.przyznam wam sie szczerze,ze to badanie mnie zawsze uspokajalo,widzialam i slyszalam,tak jest i dzis,wychodze zadowolona i lzejsza o 2kg))
bylam z corunia na zakupach,zaopatrzylam dziecie w zimowe fatalaszki, o sobie tez pomyslam kupilam ciazowa bluzeczke w C&A teraz przydalyby sie ciazowe spodenki a i o kruszolci nie zapomnialam,1-szy moj zakup,ktorym pragne sie wam pochwalic))
Zobacz załącznik 293585hmmm...w blekicie,ale jakos nie moglam sie oprzec...
...zapomnialam...