Jolu młoda jest 100razy "gorsza" od Adiego tzn mega aktywna, ciągle kopie, dużo mocniej i dużo więcej niż Adi w tym czasie ;-) przenosimy sie w pierwszym tygodniu lipca, na razie sie powoli pakujemy z wszystkim, ja czuję się dobrze, chociaz kręgosłup wieczorami to mi wchodzi nie powiem gdzie, no i w zasadzie cały dzień boli, raz mniej, raz więcej, no ale takie życie, nikt nie obiecywał, że łatwo będzie hahha
za tydzień przyjdzie mi z polski paczka z ciuszkami dla młodej, trochę od koleżanek, trochę po Adim, trochę kupiłam na allegro itp ale same firmówki typu next za jakieś grosze udało mi się wyhaczyć no i jeszcze kilka rzeczy do testów w ramach bloga
w sumie to już sie nie mogę doczekać aż sie przeniesiemy, będę mogła wypuścić Adiego na zewnątrz i będzie trochę spokoju
fajnie, ze widzisz efekty ćwiczeń bo to motywuje trzymam kciuki za wytrwałość
Kozica włoski odrosną ja Adiemu obcinam nożyczkami, bo strasznie mi się podobają te jego kędziorki a fryzjer też odpada, wiec sie jakoś męczymy jak na nocniku siedzi
oki uciekam do spania miłej nocki babeczki
za tydzień przyjdzie mi z polski paczka z ciuszkami dla młodej, trochę od koleżanek, trochę po Adim, trochę kupiłam na allegro itp ale same firmówki typu next za jakieś grosze udało mi się wyhaczyć no i jeszcze kilka rzeczy do testów w ramach bloga
w sumie to już sie nie mogę doczekać aż sie przeniesiemy, będę mogła wypuścić Adiego na zewnątrz i będzie trochę spokoju
fajnie, ze widzisz efekty ćwiczeń bo to motywuje trzymam kciuki za wytrwałość
Kozica włoski odrosną ja Adiemu obcinam nożyczkami, bo strasznie mi się podobają te jego kędziorki a fryzjer też odpada, wiec sie jakoś męczymy jak na nocniku siedzi
oki uciekam do spania miłej nocki babeczki