reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

nati - ja kupę czasu się z moim małżonem żarłam o zwierza.. on nie lubi, nie toleruje itp itd a ja baaaardzo psiaki lubię i nie będę opisywać na czym dym polegał bo bardzo mnie do dziś to boli. Zwierze jak dziecko - bezinteresownie kocha i ufa bezgranicznie

reklama
a czemu?? w post się naleśników nie je?? to nie mięso co prawda rarytas to się powinno zrezygnować ale nie mięso :-)

mitaginka - a dlaczego nie zjesz?? A żeś mi smaka narobiła.. daj jeszcze raz przepis na to ciasto co?? Pamiętam że potem z jabłuszkiem przysmażasz na maśle i są kozacki :-) Może zrobię tak nie na oko ale z przepisu i wyjdą lepsze?

aneczkaaa to widze, że firma się rozrasta... ;-)
nati ja zwierząt nie mam, a tak to miałam tylko papugi i żółwia, ale ja za wygodna jestem na zwierzęta :-D i z uwagi na to, że Martynka jest moją pierworodną to chucham na nia i dmucham do przesady :-) pewnie rozpieszcozna będzie :confused: i jak poszlismy do mojej ciotki, która ma kota, to się bałam że na nią wskoczy :-D:-D:-D:-D ale z takiego wychowania "wśród zwierząt" to myslę, że duuuuuużo korzyści dla Asi będzie :tak:

bo 3 posiłki można tylko :szok::-D a naleśnikami się nie najem na full ;-)
przepis:
2 szklanki płynów (1 wody + 1 mleka), 2 jajka, 2 szkl mąki, 2 łyzki oleju
wypiekasz, a potem bach- mus jabłkowy do środka + cynamom i na masełku przysmaższ i sypiesz cukrem pudrem i jesz i tyjesz :-D
mniam mniam

ok, do jutra! uciekam

to ja też zrobię naleśniory takie!!!! a teraz żegnalska jestem bo moja miss się obudziła, oczy jak 5 PLN i chce się bawić. Muszę przytulić, zapodać cysia i spać!

Papaty

reklama
a tak sobie przypomniałam moja mama mrozi naleśniki, ja nigdy tego nie robiłam ale podobno jak sie rozmrozi i podgrzeje sa takie pulchne i świerze jak od razu z patelni.

m jeszcze w pracy wrrrr wykończą go tam. u nas noc taka sobie tj noc jak noc 2 pobudki tylko z zaśnięciem za każdym razem był kłopot. ale to chyba przez to że u mnie na łóżku była a nie u siebie. m miał kupić śniadanie a będzie co najmniej za godz więc sama muszę iść. :-(

Do góry