reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

dzien dobry
mitaginka- maly byl szczepiony, a lekarz mowi caly czas to samo, ze jak przyjdzie wiosna to wszystko bedzie dobrze i Filipek juz nie bedzie tak chorowal. Caly czas dostaje te same leki, dlatego pytalam cza ktos z Was uzywal juz inhalatora...Maly jest w strasznym stanie, dzisiaj prawie caly noc spedzil na rekach, mial prawie 40 stopni goraczki, leje mu sie z noska i strasznie kaszle, Boze jak mi go szkoda:-(. Najlepiej byloby gdyba polezal ze dwa dni w lozku, tylko jak takiemu malemu szkrabowi to wytlumaczyc...
Baby, ja rowniez kilka razy czytałam, zanim zrozumiałam, ze chodzi o starszaka :-)

reklama
Kasia jesli maly choruje to szczepienia odpusc jeszcze bardziej go oslabia niestety dziecko musi byc 100% zdrowe w przeciwnym razie bedzie sie nawarstwialo
inhalator mam taki i z tego co wiem juz kilka dziewczynz forum go kupilo i sa zadowolone
INHALATOR NEBULIZATOR Care Life + GRATIS SMOCZEK! (2094673711) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
baby ty odmarsz do gina juz predzej pisalam i sie nie dodalo bolesne piersi nic a nic nie znacza mnie bolaly a ciaza juz 2tyg byla martwa a jak plamienia to potrzebne hormony i trzymam kciukasy

My 12,5kg i 82 cm bylo miesiac temu​

dziewczyny jestem padnięta, nie mam na nic siły, te dzieciaki mnie wykończyły :laugh: (3 chłopaków: Adi i dwaj rówieśnicy u nas w mieszkaniu...)
poza tym nie mam nawet chwili na neta, tyle spraw do załatwienia i odwiedzin...
wpadam więc tylko powiedzieć, że po wizycie wszystko ok, tak jak sie spodziewałam mam infekcje grzybiczą dostałam leki, plamienie najprawdopodobniej z tego powodu było, bo żadnego krwiaczka i nic innego nie ma więc wszystko jest dobrze z maleństwem :) jeśli plamienie się nie powtórzy po leczeniu to nie ma potrzeby brać hormonów :) ale receptę na wszelki wypadek dostałam gdyby coś :)

baby super, że wszystko super!! Teraz ładnie rośnijcie!!

W nocy miałam jazdę bo mała bardzo mocno gorączkowała.. zbijałam temp i znowu wzrastała. Młody z Mileną zostali w domu i małżon miał iść do lekarza. Dzwonię do niego że jest nasz lekarz do 12 on na to że nie wie czy się wyrobi. Ok - nie czepiam się - pójdzie do innego. Gadam z nim później i się okazało że do dzieci przyszła szybko teściowa a on u lekarza nie był bo cyt."mała ma tylko gorączkę a młody ma tylko kaszel". No do teraz nie mogę się uspokoić :no: ale się wkurzyłam!!! A lekarz był do 16:15 a ja po 16 w domu. To chore że lekarza nie ma do 17 czy 18. Młodego wzięła do siebie teściowa a ja z myszka zostałam. Biedna nie chce zbytnio pić i non stop śpi.. wstaje, przytula się i zasypia.. nawet nie miałam sumienia jej kąpać - przebrałam, dałam mleczko - o dziwo wpiła 15o mm i poszła ziuziać po nurofenie. I jak na złość wyczerpały mi się baterie w termometrze - jak zaskoczył to wskazywał 39,3 ale to przecież tylko gorączka.. jutro ma z nimi iść do lekarza jak nie to się zwolnię i sama pójdę. Ale mam na niego maxa....

Aneczkaa zdrówka życzę! A może to trzydniówka skoro gorączka taka wysoka i innych objawów brak??? Jak Kuba miał taką gorączkę jak byłam w ciąży a on miał już 3 lata to też mu nie mogłam zbić... dosłownie z zegarkiem w ręku czekałam aż miną 4 godziny żebym mogła dać przeciwgorączkowy. Robiłam mu zimne okłady ręcznikiem i nawet kąpiel ale to pomagało na pół godziny...

reklama
Do góry