ale wczoraj miałam dzień.. mnie coś rozkładało a że karmiąca nadal za dużo leków nie mogę wziąźć.. zapodałam apapy i o 20 sztywna poszłam ziuziać. Idę do lekarza z małą bo gile ma zielone do pasa a że mała oddycha to wizyta domowa odpada.. lecę zrobić tam zadymę ale najpierw nadrobię Was z wczoraj :-)
reklama
Witam laseczki ja nie w temacie jakos ostatnio za murzynami jestem het het , najpierw zmiana kompa przyszla no i cos zle z netem po grzebalam i nie chcial ruszyc na laptopie myslalam ze sie po strzele. Wezwalam serwis no i w koncu udalo sie i wrocilam do swiata. :-) nowy sprzet super dzien do nocy teraz tylko musze czekac az mi ruter zaloza i juz bedzie gites. Gracjanek ostatnio nie do poznania wiecznie marudzi ( wydaje mi sie ze powod ząbki plus tatuś w domu= rozpieszczenie) Gracjanek robi eeee a tatus juz jest i bierze apa tylko co ja zrobie jak M do pracy wroci pozostanie siedziec i plakac chyba.
Witam nowa lokatorke bardzo serdecznie rozgosc sie kochana moze kawy ?? i ciacho na dobry poczatek
Nadgonilam was ale nie bardzo wiem kto co napisal ehhh obiecuje juz byc na biuezaco,
Choruszkom zycze duzo duzo zdrowka.
U nas -20 wiec siedzimy w domu juz z 3 dni bo masakra w dodatku wiatr jest ze wyjsc na dwor nie idzie, dzis autem zakupy zaliczymy jakies.
Witam nowa lokatorke bardzo serdecznie rozgosc sie kochana moze kawy ?? i ciacho na dobry poczatek
Nadgonilam was ale nie bardzo wiem kto co napisal ehhh obiecuje juz byc na biuezaco,
Choruszkom zycze duzo duzo zdrowka.
U nas -20 wiec siedzimy w domu juz z 3 dni bo masakra w dodatku wiatr jest ze wyjsc na dwor nie idzie, dzis autem zakupy zaliczymy jakies.
Akkm myślałam, że tylko Ja sie czepiam ale widze, że mamy te same odczucia co do quinny, totalna porażka z tym siedziskiem, Adi też lubi sie wyłozyć a tu lipa... a na dodatek mając porównanie z czterokołowcem stwierdzam, że trójkołowiec to nie jest to samo, dużo gorzej sie steruje takim wózkiem
ania_ania mnie się marzy trójeczka
Jankesowa mąż w domu za długo to masakra no i fajnie, że neta już masz
zaraz będzie na wspólnej więc idę oglądać
ania_ania mnie się marzy trójeczka
Jankesowa mąż w domu za długo to masakra no i fajnie, że neta już masz
zaraz będzie na wspólnej więc idę oglądać
Witam się i ja.
Jankesowa, kawy nigdy nie odmawiam, baby_55 podążasz w dobrym kierunku, jak widzę, ale lekko nie będzie;-).Ja mam trójeczkę 12lat, 11, no i Magdunię. Dzieci miałam rok po roku, oboje są ze stycznia, mało brakło a byliby z tego samego roku, bo Michał urodził się 1 stycznia.
Jankesowa, kawy nigdy nie odmawiam, baby_55 podążasz w dobrym kierunku, jak widzę, ale lekko nie będzie;-).Ja mam trójeczkę 12lat, 11, no i Magdunię. Dzieci miałam rok po roku, oboje są ze stycznia, mało brakło a byliby z tego samego roku, bo Michał urodził się 1 stycznia.
akkm
Fanka BB :)
baby a będziecie kupować jakiś podwójny wózek ?
ja też marze o trójeczce ale 3 dopiero za kilka lat.
jankesowa faktycznie z facetami jest coś nie tak narzekamy jak ich nie ma a jak już są to nas znowu denerwują bo nic nie robią i jacy to oni zmęczeni a my wypoczęte 24 h z dzieckiem ugotowane posprzątane i jeszcze mamy ich zadowalać.
ja też marze o trójeczce ale 3 dopiero za kilka lat.
jankesowa faktycznie z facetami jest coś nie tak narzekamy jak ich nie ma a jak już są to nas znowu denerwują bo nic nie robią i jacy to oni zmęczeni a my wypoczęte 24 h z dzieckiem ugotowane posprzątane i jeszcze mamy ich zadowalać.
Akkm raczej nie wózek tylko taki podstawek BUGGY BOARD MAXI LASCAL dostawka SKLEP Łodz (2067214784) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. coś w tym stylu
Jankesowa, kocham Cię!
Akkm, wczoraj pytałaś o buciki- ja nie zakładam, a też słyszę ciągle, że powinnam. Uważam, że buty są niezdrowe dla takiego dziecka. Owszem, na wyjście zakładam, ale po domu chodzi w skarpetkach z silikonową podeszwą, żeby się nie przewracała. Co do nocniczka, to moja sika już praktycznie tylko na nocnik :-)
Jakoś za krótki dziś dzień dla mnie ;-)Obiad dopiero zaczyna się robić, dziecko na dworze, więc mam chwilę wolnego :-)
wróciłyśmy ze spacerku. :-)
u nas z nocnikiem ostatnio gorzej tj sika jak ją posadze ale nie zawsze sadzam bo nie chce mi się rozbierać
Jak chodziła w samych spodenkach to ok ale teraz ma rajstopy, no ale staram sie z 2-3 razy dziennie zeby nie zapomniała do czego nocnik służy.
u nas z nocnikiem ostatnio gorzej tj sika jak ją posadze ale nie zawsze sadzam bo nie chce mi się rozbierać
Jak chodziła w samych spodenkach to ok ale teraz ma rajstopy, no ale staram sie z 2-3 razy dziennie zeby nie zapomniała do czego nocnik służy.
reklama
Boliwia no co no ???? za co tak mnie kochasz
my tez bicukow nie nosimy w domy wlosnie skarpety z podeszwa skrkowa a na spacry tez takie zkladam ale pod to 2 pary skarpetek np. moj ma tak grube nozki ze zadnch bucikow mu do teraz nie kupilam nic nie moge dopasowac normalnie masakra jakas
baby- dziekuje i tutaj za karteczke tos mnie zaskoczyla tzn wy zaskoczyliscie buziiiam
w sumie -14 w cieniu u nas w sloncu -12 ale na spacerze nie bylam dostalam @ brzuch mnie boli leci ciurem i jak mam ubierac malego... to mi sie nie chce chyba pierwszy raz sama nie wiem od kiedy
my tez bicukow nie nosimy w domy wlosnie skarpety z podeszwa skrkowa a na spacry tez takie zkladam ale pod to 2 pary skarpetek np. moj ma tak grube nozki ze zadnch bucikow mu do teraz nie kupilam nic nie moge dopasowac normalnie masakra jakas
baby- dziekuje i tutaj za karteczke tos mnie zaskoczyla tzn wy zaskoczyliscie buziiiam
w sumie -14 w cieniu u nas w sloncu -12 ale na spacerze nie bylam dostalam @ brzuch mnie boli leci ciurem i jak mam ubierac malego... to mi sie nie chce chyba pierwszy raz sama nie wiem od kiedy
Podziel się: