czesc, babeczki
aneczka, super sen. haha na katamaranie..
chcialabym, glownie nie miec choroby morskiej, bo nie moge na niczym plywac
nati, a co to za akcja z tym mailem? bo ja nie w temacie? co ty jej wyslalas? i za co ona sie wsciekla?
Boliwia, no to by sie zgadzalo z tymi tabelkami, w koncu 7tyg a 9 miesiecy to duza roznica i norma igE rosnie z wiekiem przeciez
zreszta niewazne, pojde do lekarza i spytam, moze zdiagnozuje porzadnie. przejde sie tez do dermatologa z jego buzia.
my wczoraj mielismy wyjatkowo aktywny dzien, a dzis kolejny
u nas jak zwykle, weekend musi byc na wysokich obrotach!! zatem wczoraj bylismy: u dentysty z chlopakami pierwszy raz, wizyta adaptacyjna (Maks ma 3 zaatakowane przez prochnice zabki :-( a Filip ani jednego, lekarka pochwalila, ze dawno takich slicznych nie widziala, ale zeby nie bylo za dobrze, to ma jakas wade zgryzu!!! jak mi pokazala to dopiero zwrocilam uwage, ze faktycznie nie przylegaja do siebie zeby, a jezyk miedzy zebami trzyma!! musimy isc do ortodonty).
potem bylismy u babci w hurtowni z kwiatkami
chlopcy oczywiscie dostali fanty od babci
bosszzzz jakiez to mietkie serca wszyscy mamy.. no a potem - uwaga uwaga
bylismy znienacka NA BASENIE
DD pierwszy raz z Felkiem
od wakacji nie bylismy wcale
po prostu taka radoche chlopcy mieli, ze serce roscie, hehe. bylismy dopiero o 18
z moimi rodzicami, siostra z mezem i jeszcze z tego meza bratem, no 8 osob + moje dzieci
hehehe, siostra i jej szwagierka z brzuszkami
takze wesolo bylo. dla Trojmiastek - bylismy w Marinie w Sopocie (hotel Novotel), moim zdaniem nawet fajniej niz w Aquaparku, tak kameralniej, duuuuzy brodzik 40cm dla dzieci, mocno odgrodzony od 'doroslej' czesci. nie bylo zadnych zjezdzalni itp, ale moje dzieci szalaly bez zadnych zabawek 2h z hakiem, grzalismy sie w saunie, jak zmarzlismy, fajne lezaki wkolo drewniane itp. naprawde fajowo. moj tata wykupil karnet na grouponie za jakies smieszne pieniadze i zastanawiam sie, czy sama tez nie kupie. za tydzien idziemy znowu, a moze w tygodniu jeszcze, zeby ten karnet wykorzystac ;-)