reklama
zwariuje z tą moją Natką 2 dni ostatnie robiłam kaszkę na noc ,zeby łyżeczką dać no i nie chciała, wypiła 100 mleka i szła spać, to dziś od razu butle zrobiłam, to nie chciała,musiałam kasze robic
byłam dziś w biedronie, pamiętacie zabawki,które na święta były dla maluszków? stoliki edukacyjne, maskotki interaktywne, pchacze drewniane i takie różne grające itp, wszystko dziś było po 20 zł! obładowana wyszłam
kurde, już w godzinę 4 pobudki, za dobrze było,ale podejrzewam zęby, bo popołudniu męczyło ją ewidentnie, zobacze, jak dalej tak będzie to zapodam nurofen
MItaginka no trudne zadanie dla Ciebie:*
Jola Liwcia agentka Twoja małasuper się patzry na twoje suwaczki, taka mała różnica kiedyś marzyłam o takiej parce
byłam dziś w biedronie, pamiętacie zabawki,które na święta były dla maluszków? stoliki edukacyjne, maskotki interaktywne, pchacze drewniane i takie różne grające itp, wszystko dziś było po 20 zł! obładowana wyszłam
kurde, już w godzinę 4 pobudki, za dobrze było,ale podejrzewam zęby, bo popołudniu męczyło ją ewidentnie, zobacze, jak dalej tak będzie to zapodam nurofen
Jola Liwcia agentka Twoja małasuper się patzry na twoje suwaczki, taka mała różnica kiedyś marzyłam o takiej parce
zwariuje z tą moją Natką 2 dni ostatnie robiłam kaszkę na noc ,zeby łyżeczką dać no i nie chciała, wypiła 100 mleka i szła spać, to dziś od razu butle zrobiłam, to nie chciała,musiałam kasze robic
jak teraz napisłaś o tej różnicy wieku, to zobaczylam, że faktycznie... kurcze, żeby mieć taką różnicę, to już teraz musiałabyśmy być w ciazy i mieć termin na lipiec...
ja to bym musiała wisieć nad nią :-) małe dydle, wyciągnięte ale nie aż tak ;-) wyobraziłam sobie nati jak z jednego boku można z obu dydli karmić - rozwinąć, zarzucić, nakarmić i zwinąć - sorrrryy
hahhahah zaplułam lapka jak sobie to wyobraziłam ....
ja tak zawsze karmię zreszta karolę też. wolę nawet z tego "górnego" tj jak leże na prawym boku to lewy cyc i odwrotnie
Edit:
zabrzmiało to jak bym Karolę nadal karmiła hahahaha
właśnie w pierwszej chwili zrozumiałam że karmisz też Karolę....
kozica Julek i Tysia mogą zostać parą ;-) podobnie kombinują
aneczkaaa powodzenia w kupowaniu ospy na allegro
a co do podłogi to moje codzienne mycie trwa od soboty, a jak długo potrwa to nie wiem póki co daję radę
Szefowa była, nowości żadnych, tylko ciągłe zmiany na gorsze, obcięcia premii itd.
Ech, aż nie chce się gadać ;-)
boliwia buziaki dla Oliwki!!!
tego nie lubiałam w mojej pracy właśnie... choć na szczęście jeśli decyzja nie była przeze mnie podjęta to nie ja musiałam ją przekazać, ja przekazywałam tylko decyzje które sama podjęłam
no właśnie o aneksie nie było dzisiaj mowy...
przyszły obcięcia premii i np. tej lasce, z którą zostałam teraz sama, muszę obciąć 500 pln premii i dać upomnienie pisemne za jakieś błędy i jak mam ją po takim czymś zmotywować, żeby chciala walczyć o zrobienie planow, które w styczniu są w czarnej d...?
a pytałaś ją o Twój aneks?
Kozica Adi też jada parówki i nic mu nie jest, wystarczy tylko czytać czy nie zawierają mięsa oddzielanego mechanicznie (MOM) jeśli nie to w porządku
zrobiłam dzisiaj na obiad łazanki, pełny garnek więc mimo, że się obżarliśmy zostało nam jeszcze na jutro, pychota :-) Adi też się zajadał mimo, że wcześniej zjadł swój obiadek musieliśmy mu dawać bo chciał nam grzebać w talerzach
Mitaginka- po przekuciu uszu trzeba przekrecać kolczyk żeby nie wrósł w ucho. Na pewno sama tak robiłaś jak Ci przekuli uszy.
U nas noc lepiej niż ok, zasnęła szybko bo o 21 więc byłam pewna że do 2 nie da rady spa a tu pobudka o 1.30 a nastepna o 4.55 :-)
m ma nockę to my standardowo do mamy jedziemy
U nas noc lepiej niż ok, zasnęła szybko bo o 21 więc byłam pewna że do 2 nie da rady spa a tu pobudka o 1.30 a nastepna o 4.55 :-)
m ma nockę to my standardowo do mamy jedziemy
jola.24
Fanka BB :)
Ja z małą terrorystką na kolanach więc tylko się witam i miłego dnia życzę:-)
Hit dnia!!!! normalnie nie moge. kupowałam w lidlu kwiatki i piwo. wyszłam bez wózka bez makijażu tak na szybko. A pani kierownik sklepu chciała dowód- nie miałam to mi nie sprzedala. normalnie zaczęłam się śmiać bo co mi pozostało hahahaha
reklama
NAti, to tylko się cieszyć
A mi już się cierpliwość wykańcza. No nie mam już siły wstawać w nocy. Co zasnę, to ryk. Dostanie cyca, nie tak chwyci i ryk, chcemy ją odłożyć do łóżeczka ryk :/ Zanim chwyci tego cyca jak trzeba, to z 5 razy wyje. Nie wiem czemu, bo w dzień to jest anioł nie dziecko. I tak w kółko przez całą noc. Po prostu brakuje mi już cierpliwości, żeby do tego spokojnie podchodzić. Czuję się dzisiaj jak wyrodna matka...
A mi już się cierpliwość wykańcza. No nie mam już siły wstawać w nocy. Co zasnę, to ryk. Dostanie cyca, nie tak chwyci i ryk, chcemy ją odłożyć do łóżeczka ryk :/ Zanim chwyci tego cyca jak trzeba, to z 5 razy wyje. Nie wiem czemu, bo w dzień to jest anioł nie dziecko. I tak w kółko przez całą noc. Po prostu brakuje mi już cierpliwości, żeby do tego spokojnie podchodzić. Czuję się dzisiaj jak wyrodna matka...
Podziel się: