reklama
kozica Julek i Tysia mogą zostać parą ;-) podobnie kombinują
aneczkaaa powodzenia w kupowaniu ospy na allegro
a co do podłogi to moje codzienne mycie trwa od soboty, a jak długo potrwa to nie wiem póki co daję radę
Szefowa była, nowości żadnych, tylko ciągłe zmiany na gorsze, obcięcia premii itd.
Ech, aż nie chce się gadać ;-)
boliwia buziaki dla Oliwki!!!
aneczkaaa powodzenia w kupowaniu ospy na allegro
a co do podłogi to moje codzienne mycie trwa od soboty, a jak długo potrwa to nie wiem póki co daję radę
Szefowa była, nowości żadnych, tylko ciągłe zmiany na gorsze, obcięcia premii itd.
Ech, aż nie chce się gadać ;-)
boliwia buziaki dla Oliwki!!!
jak Dżoana zęby ma to niech memła!!
mitaginka - to witaj w klubie pogarszającej się pensji.. jak zobaczę lutową na koncie to zawał przejdę.. a umowę na lidera przedłużyli czy czekają na koniec stycznia?
no właśnie o aneksie nie było dzisiaj mowy...
przyszły obcięcia premii i np. tej lasce, z którą zostałam teraz sama, muszę obciąć 500 pln premii i dać upomnienie pisemne za jakieś błędy i jak mam ją po takim czymś zmotywować, żeby chciala walczyć o zrobienie planow, które w styczniu są w czarnej d...?
no nie zazdroszczę takich rozmów.. to jest minus liderowania.. ale decyzja wyższych. U mnie w pracy dziś było zebranie z różnych kanałów i każdy wypowiadał się co mu się nie podoba w pracy - chcą ulepszyć system. Debatowali przeszło 5 godzin i facet od motywacji w szoku ile mamy problemów. Laska od nas z grupy jako przedstawiciel walczyła jak lwica!!
reklama
jola.24
Fanka BB :)
Dzieki dziewczynki za info w sprawie kolczykow...chyba sie zdecydujemy:-)
Podziel się: