reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Dobry wieczór .

no napiszę coś . ale w sumie tak naprawdę nie wiem co ...nie bywam za często tu,
:zawstydzona/y:

nati,no własnie się zastanawiałam dlaczego Sandra tak pełznie do mnie z głową spuszczoną heheh i też głową obija stół krzesła,i potem wielki ryk .

muszę się wdrożyć znowu tu chyba
:-p

no i napisze tu też,ze idzie drugi ząb,tydzień temu zauważyłam dopiero jeden a dziś ooo,drugi się przebija,

reklama
Babucha Maja też robi za odkurzać wszytsko dosłownie wszystko jest momentalnie zjedzone , zżarła nawet swoje bajeczki jedna taka twardą i jedną taką piankową nie można jej z oka spościc :(

a my po szczepieniu
lekarka powiedziała, żebym pokarmiła jeszcze do roku, a potem mogę odstawiać i będzie dobry okres, bo lato, czyli mało zarazków, wirusów itd.
nóżka posmarowana i jakiegoś strasznego ryku przy wkłuciu nie było, za to przed tak, Tysia chyba nie lubi pani doktor :eek:
mega marudzenia dzisiaj ciąg dalszy, chwilami nawet na rękach było źle...
a co do ciągłych pobudek, hmmm- lekarka powiedziała, że niewiele da się z tym zrobic, stwierdziła, że może Tysia mnie wyczuwa (dlatego się budzi). Mowi, że u jej znajomych było podobnie, a jak babeczka wyjechała na delegację i dziecko zostało z tatusiem, to obudziło sie raz :sorry:
generalnie u nas też jest teraz etap wynajdywania wszytskich paprochów itd, brania ich do buzi, podobnie z kablami i innymi niedozwolonymi rzeczami ;-)
no i co gorsza- etap wymuszania placzem np. wzięcia na ręce, pozwolenie na podpelzanie do kabla itd. Ale mi się czasem chce smiać z mojej histeryczki :-D

no my po impezie mężowej, tak ta,skończyła się tak wcześnie, bo warunów nie ma, by Natkę spać przy gościach kłaść, mój skarb najsłodszy! nie spała od 13! i dała radę:) a myślałam,że będzie meeeega marudzenie, płacze itp, mężu zadowolony, ja też, teraz spokojnie drinka mogę się napić:)

mitaginka - no los chce żebyś sama na weekend do jakiegoś spa jechała!! I ty wypoczniesz i małżon się wyśpi i Tysia aniołem będzie!!! Dobra lekarka :-) A to były meningokoki?? Ja jeszcze nie szczepiłam na meningo i chyba czas na to... a kiedy się szczepi na ospę?? Młodego jakoś koło 2 lat szczepiłam ale Mila żłobkowa i się przyda

eywa - super że było miło i fajnego wieczorku przy % życzę

aneczkaaa na ospę można i teraz, zwłaszcza, że niby jakaś epidemia panuje dziadowska :wściekła/y: ale ja chyba na ospę nie szczepię... raczej nie ma się gdzie zarazić...
a co do gór, jedzcie w Beskidy: Wisła, Szczyrk i zahaczcie o Katowice to się spotkamy :-)

ja tak myślę żeby jak najkrócej się jechało bo nie wiem czy mała tyle w aucie wytrzyma.. i ja zresztą też :-) Nad morze jak jechaliśmy to robiliśmy 2 postoje.. chyba najkrócej w drodze nam wyjdzie Karpacz. I baaaaardzo bym chciała poznać laski forumkowe. Kto wie - może kiedyś jakiś zlot zrobimy?? Ja tam chętna!! i też zapraszam!

reklama
Do góry