reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Dobry wieczór .

no napiszę coś . ale w sumie tak naprawdę nie wiem co ...nie bywam za często tu,
:zawstydzona/y:

nati,no własnie się zastanawiałam dlaczego Sandra tak pełznie do mnie z głową spuszczoną heheh i też głową obija stół krzesła,i potem wielki ryk .

muszę się wdrożyć znowu tu chyba
:-p

no i napisze tu też,ze idzie drugi ząb,tydzień temu zauważyłam dopiero jeden a dziś ooo,drugi się przebija,

reklama
Babucha Maja też robi za odkurzać wszytsko dosłownie wszystko jest momentalnie zjedzone , zżarła nawet swoje bajeczki jedna taka twardą i jedną taką piankową nie można jej z oka spościc :(

a my po szczepieniu
lekarka powiedziała, żebym pokarmiła jeszcze do roku, a potem mogę odstawiać i będzie dobry okres, bo lato, czyli mało zarazków, wirusów itd.
nóżka posmarowana i jakiegoś strasznego ryku przy wkłuciu nie było, za to przed tak, Tysia chyba nie lubi pani doktor :eek:
mega marudzenia dzisiaj ciąg dalszy, chwilami nawet na rękach było źle...
a co do ciągłych pobudek, hmmm- lekarka powiedziała, że niewiele da się z tym zrobic, stwierdziła, że może Tysia mnie wyczuwa (dlatego się budzi). Mowi, że u jej znajomych było podobnie, a jak babeczka wyjechała na delegację i dziecko zostało z tatusiem, to obudziło sie raz :sorry:
generalnie u nas też jest teraz etap wynajdywania wszytskich paprochów itd, brania ich do buzi, podobnie z kablami i innymi niedozwolonymi rzeczami ;-)
no i co gorsza- etap wymuszania placzem np. wzięcia na ręce, pozwolenie na podpelzanie do kabla itd. Ale mi się czasem chce smiać z mojej histeryczki :-D

no my po impezie mężowej, tak ta,skończyła się tak wcześnie, bo warunów nie ma, by Natkę spać przy gościach kłaść, mój skarb najsłodszy! nie spała od 13! i dała radę:) a myślałam,że będzie meeeega marudzenie, płacze itp, mężu zadowolony, ja też, teraz spokojnie drinka mogę się napić:)

mitaginka - no los chce żebyś sama na weekend do jakiegoś spa jechała!! I ty wypoczniesz i małżon się wyśpi i Tysia aniołem będzie!!! Dobra lekarka :-) A to były meningokoki?? Ja jeszcze nie szczepiłam na meningo i chyba czas na to... a kiedy się szczepi na ospę?? Młodego jakoś koło 2 lat szczepiłam ale Mila żłobkowa i się przyda

eywa - super że było miło i fajnego wieczorku przy % życzę

aneczkaaa na ospę można i teraz, zwłaszcza, że niby jakaś epidemia panuje dziadowska :wściekła/y: ale ja chyba na ospę nie szczepię... raczej nie ma się gdzie zarazić...
a co do gór, jedzcie w Beskidy: Wisła, Szczyrk i zahaczcie o Katowice to się spotkamy :-)

ja tak myślę żeby jak najkrócej się jechało bo nie wiem czy mała tyle w aucie wytrzyma.. i ja zresztą też :-) Nad morze jak jechaliśmy to robiliśmy 2 postoje.. chyba najkrócej w drodze nam wyjdzie Karpacz. I baaaaardzo bym chciała poznać laski forumkowe. Kto wie - może kiedyś jakiś zlot zrobimy?? Ja tam chętna!! i też zapraszam!

reklama
Do góry