MamusiaDrosua - co za sucz z tej lekarki!! potrafi taka z równowagi wyprowadzić.. wracaj do swojej i tą dużym lukiem omijaj!!
mitaginka – ale żeś życzenia dała.. no wieeeeelkie dzięki
baby – ale zakupy super!! życzę znalezienia mniejszych kozaczków – a swoją drogą małą masz to pydkę..
boliwia – oj mój charakter mężusia.. ja wczoraj winna byłam i przeprosiłam – aż stary mówił, że zapisze w kalendarzu.. a mój małżon też nie umie pralki wstawić chociaż mamy ją z 5 lat.. a co do żelaza ja bym dawała 1 procję bo tak jak nela pisze będzie zatwardzenie i płacz przy robieniu kupki.. i będzie dobrze zobaczysz!
eywa – a co natka pije zamiast cyca?? mm czy kaszkę?? Z butli czy łyżeczką?? A mleko w cysiach masz czy odciągasz??
erba22 – świetne życzenia!
my po wizycie u brata rewelacja!! młody jak weszliśmy do domu zniknął, pojawił się po prezent od gwiazdora i wołałam go jak wychodziliśmy. Takie dziecko szczęśliwe.. Minia oczy robiła na koty bo maja 2 sztuki. Moja bratanica ma 8 lat, kuzynki córka 5 i się Milenką zajmowały. Obżarłam się znowu ciastem.. potem zawiozłam dzieci do teściowej a z małżonem pojechaliśmy do takko (miałam kupony zniżkowe) żeby jemu spodnie kupić. Jego rozmiaru w całym sklepie nie było.. Kupił sobie dresy, koszulę, młodemu kupiłam 2 pary spodni i 2 bluzy i sobie naszyjnik a co!! młodemu kupowałam na koniec października 2 pary jeansow i już mają dziurę na kolanie.. w szoku jestem jak on niszczy spodnie.. i tylko na jednym kolanie.. nie nadążam kupować i łatać..
Moja gwiazda ma zmianę zachowania.. w zeszłym tygodniu obniżyliśmy łóżeczko a ona już staje
Obudziła się, wchodzę do jej pokoju a tam znad szczebelek wystaje uśmiechnięta buzia
młody gra dziś u siebie na kompie a ona wstała przy biurku na paluszkach i łapą próbowała dosięgnąć do klawiatury! Szczytem jest zasypianie albo zabawa nocna – leży i przemieszcza się po całym łóżku, kładzie, wstaje, pełza itp. Już myślę że zasypia przytulona do podusi a ona wstaje robi obrót i znowu do podusi.. wymiękam!! i są momenty że nagle zaczyna płakać.. zęby??
lecę z nią na space bo dym kręci i po zaopatrzenie obiadowe dla niej – hipem gardzi