reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
szybko Ci poszło ;)

a ja lecę jakiś obiadek pichcić... dzisiaj zapiekanka z ziemniakami i czymś jeszcze.... zalezy co znajdę w lodówce :-D

Hello!

Masakra,jestem wkur********************888 jak mało co,byłam z Karolem u lekarza,mojej pediatry akurat nie było.No i ta mnie tak ofukała,że co ze mnie za matka,że dopiero teraz przychodzę (W nocy Karolek miał ataki duszącego kaszlu) no i że` mam podziękować,że choć nie chodzę do niej to mnie przyjęła....małpa wredna .No i oczywiście antybiotyk,choć płuca i oskrzela czyste. Zaraz jadę do mojej lekarki na konsultacje...........

mitaginko-podyplomówka?Ja już zdecydowałam,od października na logopedię ruszam,a potem jeszcze na neurologopedię...;-)

eywa-buźka dla Natki że tak ładnie śpi:tak:

marma-zdrówka i oby wyjazd doszedł do skutku!

nati-jak po lekarzu?

aneczkaaa-daj znać jak się "idol"sprawował..wobec Twojego "fana";-)

boliwia-zgody,zgody i miłości!!!!!!!!!!

Uciekam,bo małż z pracy wrócił,trzeba dać papu:-D:-D:-D

Karola nie wstała i do lekarza nie poszłysmy :-), z resztą asia do 8.45 spała tez. to zwykły pediatra dla chorych bo Karola kaszle od miesiąca. w pon jest moja lekarka popołudniu to po szkole pójdziemy a przy okazji Asie zbada, zważy, sprawdzi ciemiączko bo chyba zarośnięte już.

Mnie tez dawno nie bylo.Ale musze sie pochwalic.Miska pokonuje powoli lek po upadku i zaczela sie delikatnie obracac z brzuszka na plecki.Staje na nozkach.Dla nas jako rodzicow wczesniaka to sa kamienie milowe dajace mnostwo szczescia.Ale znow wieczorami nie moze zasypiac...Meczy sie od 20 do 23:(

Dziewczyny mam PILNE pytanie- czy któreś z dzieciaczków miało przepisane żelazo z powodu jego niedoborów? Oliwka ma od dzisiaj przepisany Actiferol Fe 15 mg. Lekarka kazała dawać przez 1 mies. i zrobić przerwę, żeby spr. poziom hgb. Z tym, że na recepcie były 2 opakowania po 15 mg. I teraz zgłupiałam czy mam ej dawać 2 razy dziennie po 15 mg? Czy tylko raz dziennie. Kurczę nie pamiętam, głupio mi jakoś tak dzwonić, a nie chcę Małej zaszkodzić. Help!

Boliwia nie pomogę lepiej zadzwoń i się dopytaj.
Mercedess- tylko kaszkę manną robię i dodaje sok malinowy ( taki do rozcieńczania) dzieciom się nie nudzi jedzenie na szczęście :-)

reklama
matko ile nadrabiania szok nie było mnie 3 dni bo laptop mi nawalił :/
byłam wczoraj z Mają u lekarza bo meczy ją okropny mokry kaszel i naszczęście nie trzeba antybiotyku ,ale miała stawiane 2 raz bańki jeden wrzask. 5 minut trwało dla mnie wietrzność nie mogłam jej utrzymać na rękach biła mnie szczypała wydzierała włosy zdzierała z siebie kocyk koszmar przeprzyłyśmy ubrałam ją odłożylam do łóżeczka i w momencie zasnęła i spała 3 godziny. noc też już lepsza bo tylko 1pobudka dziecko mogło oddychać i super sobie spało.
mitaginka i cucu Majeczka tez jest wampirkiem tzn była bo nam teraz wyszły 1 górne :-)
a teraz idę ogarnąc dziecko do spania i potem Was nadrobie :-)

Do góry