reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Dranissimo- a nie masz w pl od kogo pożyczyć??? a może jednak kup al już w PL bo u nas może nie jakiś supr hiper ale byle był to i za 100zł kupisz

reklama
baby- a ile Adi zjadł kanapki?? bo moja 3/4 kromki z masłem i szyneczką. i sie zastanawiam czy to dużo czy mało. 1/3 zjadła gryząc całą kanapkę a 2/3 pokroiłam na takie miniusie kawałki i całe do buźki.

Nati róznie zjada, czasem całą kromeczkę a czasem tylko pół, ale biorąc pod uwagę, że ja zjadam na raz dwie nie jedząc całą noc a on zjada w nocy 2-3 razy i potem rano zjada śniadanko to uważam, że to całkiem nieźle, ja mu przeważnie kroję na małe kawałeczki i podaję po kawałeczku

ja sniadania to Asi rzadko daje bo je po obudzeniu a za 1,5 godz już idzie spać więc znowu cyc. wieczorem staram sie tez nie dawac ale teraz jadłam kanapkę to i jej dałam. a na objad była wołowinka pokrojona z lanymi kluseczkami i buraczkami. było super tylko długo nie mogła pogryźć mięsa i jeszcze pół godz po jedzeniu miała pełną buzie

Adi też z wołowiną sie najdłużej bawi :tak: ostatnio spał męzowi w chuście i jak sie obudził to dalej miał w buzi miesko :-Dhahhaha
ostatnio jedliśmy gulasz z kluskami śląskimi i dusiłam go specjalnie 3 godziny żeby mięsko się rozlatywało i juz było spoko :-)
jak Asi smakują buraczki? Adi uwielbia :)

generalnie uwielbia ale dzisiaj zrobiłam dość kwaśne i się śmiesznie krzywiła ale zjadła wszystko i szeroko otwierała buźkę. została mi na jutro wołowinkę to jutro jeszcze pogotuje żeby zmiękczyć bo dzisiaj to się w naszym rosole gotowała.

reklama
baby, ja w wawie, a tam tylko aerlingusy :/ No ale ciul

nati, niby moglabym Siorki zapytac, ale nie chce nikomu dupy zawracac, a kupowac nie bede, bo nie chce. Moja miescina jest mala, nie bede smigala niewiadomo gdzie, a jak cos to bede miala nosik i jak mi plecy nie pekna to tak Ja bede nosila :sorry2:

Moja tez lubi buraczki. Robilam Jej zupke to zjadla i nawet buzke otwierala, ze chce :-D

Jutro do pracy na caly dzien pomykam. A tak mi sie chce... :dry:

Do góry