reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
moi teściowie też ni słowa na mikołajki ;)za to brat mnie zdziwił, natka dostała szczeniaczka-uczniaczka od niego:szok:
Marma dzięki kochana,ale rozumiem,że Przemuś pił cały czas butelkę,więc mu chyba łatwiej było jak natka wcale:(
Draniu chciałabym być zdecydowana ale zbyt bardzo się boję i nie wiem jak to zrobić jak nie wypije tej butelki, nie wiem nie wiem...

dziś pierwszy raz od prawie 3 tyg wyszłam z dzieckiem na spacer, tragicznie się czułam,ale nie ma kto z nią wyjść ,jutro też nie, więc ubrałam się ciepło i kruszyna spała 2,5 godziny, taka steskniona za naszymi spacerami!ogólnie boskie to moje cudo teraz, a najmilsze chwilę są po 18 jak jeszcze tatuś jest..to szczęscie w oczach,wieczny uśmiech, a kiedys po 18 zawsze była mordęga,bo ze zmęczenia nie dawała rady;)

Ja też dziś mega śpiąca ale bb zaliczyć muszę!

MamusiaDorusia – sto lat dla Marysi!!

nati – znam pewnie sposób co by znowu na 1,5 roku pozbyć się @ ale to trzeba do lekarza iść a potem o wizycie poinformować męża i go uspokoić w odpowiedni sposób ;-)

a jak Asia po tej gorącej zupie?? ja z młodym jak miał 2 latka wylądowałam z poparzeniem w szpitalu więc mega wyczulona jestem na wszystko gorące

u mojej bańki to też hit! Tylko żeby nie myć potem podłogi mała ma bańki podczas kąpieli :-)

mitaginka – moja teściowa to samo z czkawką!! i też uważa że to od zimnych nóg! Czytałam jej kiedyś artykuł że to zabobon ale ona i tak wie swoje. A na zimę kupiła małej czapkę z szalikiem ale jakie.. ona ma gust z komuny.. młodemu też takie rzeczy kupuje.. i obrażona że małej nie zakładam tej czapki tylko to „cienkie coś bo ma kitty”.no helloooo – mi się akurat kitty podoba i czapka też. Ostatnio jej czapkę schowałam w najgłębszy zakątek szafy a jak mała chorowała to ona u nas przez 3 godziny dzinnie z nią była. Wracam z pracy a ona mi że była z nią na spacerze – patrzę JEJ czapka a ona mi że musiała się mocno naszukać a taka piękna czapka...
a się Twoją teściową zawiodłam – pierwsza wnuczka, opiekuje się i żeby nic dziecku nie przynieść..

Moja minia też zachwycona prezentem – dostała ośmiorniczki do kąpania i zabawa najlepsza była jak przyczepiałam je do boku wanny a ona je odczepiała – każdą po kolei i czekała na brawa - zarejestrowane nma filmie. Zakumała od razu co się z nimi robi. Była mega śpiąca bo ominęła jedną drzemkę i o 20 już ziuziała – rzecz jasna sama zasnęła. Katar ma coraz większy ale się baba trzyma!!

u mnie w pracy wchodzi od stycznia nowy system komputerowy i jestem nim osrana :crazy: Dużo gorszy i nadający pracy mega tempo. Chcą nas wykończyć..

M zrobił nam niespodziankę i przyprowadził mikołaja , myślałam że to on wchodzi i otworzyłam drzwi a ja rozbierałam Maję do kąpieli,a tam Mikołaj w drzwiach ja w szoku Maja w jeszcze większym , ale nie płakała, pies zaczął szczekać jak opętany. Mikołaj dał prezenty M szybko pstryknął fotkę i Mikołaj poszedł do innych dzieci.

akkm - super niespodzianka!!! Znając życie mój stary by mi tego nie zrobił a nawet jakby to znając życie ponownie byłabym wtedy w samych gaciach albo na kiblu :-D

reklama
aneczkaa jak Mikołaj wyszedł to to samo sobie pomyślałam "dobrze że ja byłam ubrana" a miałam ściągnąć spodnie żeby było mi wygodniej małą wykąpać bo i tak zawsze się ochlapie. ale by były jaja jak bym go przywitała w gaciach , a Majucha była w rozpiętym body z pampersem na wierzchu.

kurde nie mogę dodać zdjęcia, nie wiem co mi się porobiło, albo ja taka tępa jestem i nie potrafie

Do góry