jola.24
Fanka BB :)
Lenka oczywiscie to twoja decyzja, proponuje nastepnym razem podejsc z dystansem do diagnozy Pani doktor, zwlaszcza jesli bdzie nieciekawa.
Mysle ze lepiej zaczekac niz leczyc sie na wlasna reke, mi to wyglada a jakas infekcje.
Jak to leki "na wszelki wypadek"??? Chyba dla kobiety w ciazy lepiej zeby nie brala niepotrzebnej chemii jesli nie ma takiej koniecznosci Skierowania na badania to co innego, dobrze wszystko sprawdzic
Ja tam antylekowa jestem, z mja doktor tez sie zgralam bo ona uwaza ze jak wszystko ok, wyniki dobre to i z witaminami nie ma co przeginac.
cześć kwietnióweczki.
mam pytanie bo zaczynam sie troszku martwić.. otóż od początku ciąży mam bardzo dużo śluzu. Widział go lekarz i mówił że wszystko oki, że taka moja uroda i już. Natomiast od kilku dni śluz zamienił się w upławy i swędzenie z pieczeniem. Upławy najpierw jakieś grudkowe, na drugi dzień zółte a dzis białe.. Pieczenie i swędzenie już ustąpiło ale te upławy?! Od razu zaznacze że lekarz do poniedziałku nie dostępny a w aptece kupiłam tatnum rosa do przemywania. I dzis cholerka tak mnie krzyż nasuwa że szok, aż utykam jakoś bo nie mogę na lewej nodze stanąć.. Jak myślicie kochane, mogę zaczekać z lekarzem do poniedziałku czy kupować coś na własną ręke jeszcze w aptece??
Mysle ze lepiej zaczekac niz leczyc sie na wlasna reke, mi to wyglada a jakas infekcje.
czyli bardzo dobrze, ze poszlas do innego lekarza. Bronisz pani gin wiec pewnie masz do niej zaufanie, faktycznie mozeliwe, ze chciala dmuchac na zimne. Moja gin ( znajoma znajomej wiec jak to maz mowi ma przy moim nazwisku krzyzyk postawiony) tez mozno dmucha na zimne i daje mi rozne skierowania i leki na wszelki wypadek, ale moze to lepiej. Tylko mogla Cie nie straszyc tylko zasugerowac nwizyte gdzie indziej.
margola- ja mam tez bardzo duze uplawy. dzisiaj w nocy obudzilam sie z mokrymi pachwinami, ze az polecialam do lazienki z przerazenia co to jest. Taka nasza uroda, ale jak w ciazy nie jestem to tez uplawy mam. Tylko, ze nic nie swedzi. A kolor przewaznie przezroczysty czasami bialy ale to od luteiny.
Jak to leki "na wszelki wypadek"??? Chyba dla kobiety w ciazy lepiej zeby nie brala niepotrzebnej chemii jesli nie ma takiej koniecznosci Skierowania na badania to co innego, dobrze wszystko sprawdzic
Ja tam antylekowa jestem, z mja doktor tez sie zgralam bo ona uwaza ze jak wszystko ok, wyniki dobre to i z witaminami nie ma co przeginac.