reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Mitaginka, to nie był komplement ;-)
W takim razie proszę mi więcej tu nie wspominać o żadnym facebooku :-D Aaa i siedźcie tu dzisiaj ze mną do północy, bom sama w domu, dziecko śpi (tfu, tfu) mi się nudzi, a tam pewnie trwają nocne dyskusje ;-)

A tak serio, to ja też od dwóch dni nie mogę spać w nocy. Padnięta jestem na maksa, a zasnąć nie mogę :-(

Heh, Mitaginka, tyle czasu to ja nie mam, a poza tym wiele kojarzę, bo czytałam Was jeszcze w ciąży :-) Oczywiście nie zawsze i nie wszystko, ale troszkę w temacie jestem :-)

reklama
a pamiętaciejak nas mitaginka tuczyła pączkami a sama chudzinka:-)kurcze czasem 20 stron było do nadrobienia ale co prawda to prawda :tak:,byłyście ze mną w chwilach dla mnie najcięższych..........(po porodzie)

cxhyba brak skutków bo u mnie to nic nie działało hahahahha:-D
w ogóle to strasznie miło mi było jak leżałam na porodówce i co chwila ktoś pisał zapytać jak mi idzie, podtrzymywałyście na duchu, i jeszcze jak po powrocie nadrabiałam wszystko i czytałam wasze komentarze i pytania co u mnie i czemu jeszcze nic nie wiadomo itp...
miłe to było bardzo :)

co do watku bozonarodzeniowego to nawet ostatnio odkopałam go troche bo szukałam przepisu na pierniczki :) będe piekła w ten weekend a poza tym jutro będzie na blogu nowy temacik ze świętami związany :) wiec wpadajcie lasencje, będziemy zbierać przepisy :)

a tak przy okazji to zaglądacie czasem na bloga?

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór :-)
Boliwia ja też sama K pojechał wczoraj na pogrzeb babci do Gorzowa Wielkopolskiego od nas to jest ponad 810 km dlatego ja zostałam bo nie chciałam Maii ciągnąc tam i spowrotem tyle godzin w aucie.
nie lubie być sama w domu jakoś tak dziwnie się czuje. K i tak ciągle w pracy późno wraca ,ale mam przynajmniej ta swiadomość że za chwile wróci i sie przytuli :-)
z dobrych wieści to sprzedałam wczoraj wózek z fotelikiem i teraz musze kupic na gwałt fotelik i jakąś spacerówkę ale w pierwszej kolejności fotelik i tu mam dylemat ://

Maja też już się obudziła 3 razy a poszła spac po 20.

Beata zdrówka dla Majeczki

Do góry