reklama
karina1980
Fanka BB :)
Hejka dziewczyny
Posiedzialam sobie poczytalam dajecie rowno z tym pisaniem Widze, ze piszecie o ubrankach mnie korci zeby kupic co nieco ale obiecalam sobei ze poczekam na moment kiedy bede znala plecjezeli bedzie to chlopiec to wezme tylko kilka rzeczy zeby byly nowe bo reszte mam po swoim Szymonku a jak bedzie dziewczynka no to pozwole sobie na ciut wiecejmoze podczas nastepnej wizyty bede znala juz plec
Milego dnia Wam zycze
Posiedzialam sobie poczytalam dajecie rowno z tym pisaniem Widze, ze piszecie o ubrankach mnie korci zeby kupic co nieco ale obiecalam sobei ze poczekam na moment kiedy bede znala plecjezeli bedzie to chlopiec to wezme tylko kilka rzeczy zeby byly nowe bo reszte mam po swoim Szymonku a jak bedzie dziewczynka no to pozwole sobie na ciut wiecejmoze podczas nastepnej wizyty bede znala juz plec
Milego dnia Wam zycze
lilou
dzień dobry:-)
Dopiero wstałama chciałam wcześniej być w pracy, i posprzątać trochę od rana.
Uciekam do poczytania później;-) miłego dnia babczki:-)
Dopiero wstałama chciałam wcześniej być w pracy, i posprzątać trochę od rana.
Uciekam do poczytania później;-) miłego dnia babczki:-)
Ja od 7,30 już w pracy czasami chciałabym być na zwolnieniu żeby sobie troszkę pospać, rano nie mogę się wyczołgać z łóżka, ciągle myślę o mojej kruszynie, czasami myślę by kupić łóżeczko na allegro, ale chyba to za wcześnie(koniec 14 tyg. we wtorek)ale mnie korci, zmężem idę na następną wizyte u gin chce zobaczyć dzidzie , szkoda tylko że tak chętnie w domu nie pomaga .lekarz mówił że może dowiemy się płeć , wizytę mam 15 list. i to koniec 18 tygodnia.ciekawe czy do tego czasu będę już czuć ruchy, i jak to w ogóle jest czy je poznam , nadal niemogę uwieżyć że tam jest moja kruszyna
Ja to raczej na pewno na Kraśnickich. Tam jest moja lekarka. Boję się nawet o tym myśleć. W Lublinie w żadnym szpitalu nie dają znieczulenia zewnątrzoponowego. Na kraśnickich podobno preferują porody jak najbardziej zbliżone do naturalnych i nie chcą dawać nic od bólu. Ale koleżanka tam rodziła i przeżyłaCucumberku- a Ty w którym szpitalu chcesz rodzić?
A Twój lekarz jest z jakiegoś szpitala lubelskiego?
jej, dziewczyny, dzisiaj mi się strasznie chce jeść...już jestem po drugim śniadaniu i małym kawałku tiramisu a ciągle mam ochotę żeby pożreć coś jeszcze
Ostatnia edycja:
ale Wam fajnie, że już 17 tc, 15 tc, a ja dopiero 13 tc. Wy już wszystkie urodzicie, a ja zostanę sama na forum bo termin mam na 28 kwietnia. I z kim będę wtedy pisać? Jutro mam usg genetyczne, trzymajcie kciuki!
Miłego dnia!
Miłego dnia!
lilou
mitaginka mam nadzieję że ze mną
reklama
Podziel się: