reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Witam sie i ja

Ja dzis w nienajlepszym nastroju, z mężem sprzeczka:sorry:
Kto jeszcze zna juz plec dzieciatka poza AguHan i Kozica bo one juz widnieja na licie;-) Ja mam cicha nadzieje ze moze we wtorek sie czegos dowiem ale nie nastawiam sie zbyt mocno;-)

Lece zabierac sie za zupke warzywna.
Miłego dzionka

reklama
Witam sie i ja

Ja dzis w nienajlepszym nastroju, z mężem sprzeczka:sorry:
Kto jeszcze zna juz plec dzieciatka poza AguHan i Kozica bo one juz widnieja na licie;-) Ja mam cicha nadzieje ze moze we wtorek sie czegos dowiem ale nie nastawiam sie zbyt mocno;-)

Lece zabierac sie za zupke warzywna.
Miłego dzionka

Zdaje się, że Aligator ma mieć córeczkę.

no i zapomnialam co chcialam napisac :(
tez nie nawidze przegrzewania dzieci, jak juz pisalam lubie "zimny wychow"
Ja plci nie znam ale bedzie chlopiec :)
Nie bojcie sie USG genetycznego to bardzo fajne badanie, dlugo oglada sie maluszka tak dlugo nastepnym dopiero w ok 20 tyg bedziecie widziec.
Wczoraj byla promocja lodow carte dor, 3 zl za litr wiec maz kupil 10 sztuk, od rana jem i jem lody, hahahaha

jola.24 - dzieki za inspiracje...u mnie tez zupka warzywna:o)

nati_k - tez moglabym zazerac sie lodami,dniami i nocami... u mnie na topie-lody amerena:o)

a propos usg genetycznego-macie uwiecznione bobaski na cd lub usb???

hejka:*

niestety musze sie wypisac od was...:(

moja Fasoleczka opuscila moj brzuszek:(:(:( niestety:(:( nie bede miec Coreczki wymazonej albo synka:(

pozdrwiam was:*

Zdaje się, że Aligator ma mieć córeczkę.

Dziekuje za info:-) zaraz wrzucimy na liste i mamy 2:1, ciekawe kto bedzie gora chlopcy czy dziewczynki;-)

jola.24 - dzieki za inspiracje...u mnie tez zupka warzywna:o)

nati_k - tez moglabym zazerac sie lodami,dniami i nocami... u mnie na topie-lody amerena:o)

a propos usg genetycznego-macie uwiecznione bobaski na cd lub usb???

Bardzo prosze, ja juz swoja palaszuje:-D:-D

Mitaginka - nie martw się, ja tez ma termin na 17 ( właściwie to mam dwa terminy pierwszy jest na 12 ) ale lekarka mówi, że ten drugi bardziej prawdopodobny :) więc tych z drugiej części kwietnia jest troszkę więcej. A USG genetyczne, to fajne badanko, bo możesz długo przyglądać się swojemu szkrabkowi :) Lekarz dokładnie mierzy i bada, u mnie nawet musiała tym urządzeniem postukać w brzuch, żeby małe zmieniło pozycje, bo nie mogła zbadać przezierności. Także opisz jutro jak się czujesz po badanku.

Piszecie o ciuszkach :) Ja gdybym znała płeć też robiłabym już zakupy, strasznie mnie korci. Ale wychodzę z założenia, że z nowych rzeczy kupię tylko kilka najpotrzebniejszych, a resztę ubranek w lumpeksach. Tym bardziej, że można znaleźć naprawdę cudowne markowe ciuszki za grosze i przy tym w ogóle niezniszczone, często i z metkami. Już robie takie przyczajenia nawet kilka bodów i portków już kupiłam, bo nie mogłam się powstrzymać, ale wszytsko w neutralnych kolorach, tak, żeby i chłopczyk mógł je założyć i dziewczynka :)
Nati - narobiłaś mi smaka tymi lodami :)

Aaa, i w ogóle tak zazdroszczę mamusiom które już znają płeć... :) Gratuluję Wam :)
Tak swoją drogą są kobiety które wolą czekać aż do rozwiązania, ja niegdy w życiu bym nie dotrwała :)

reklama
Aaa, i w ogóle tak zazdroszczę mamusiom które już znają płeć... :) Gratuluję Wam :)
Tak swoją drogą są kobiety które wolą czekać aż do rozwiązania, ja niegdy w życiu bym nie dotrwała :)

My mieliśmy takie postanowienie w poprzedniej ciąży ale na usg genetycznym pan doktor byl tak pewien i tak nas podpuscil ze spytalismy:zawstydzona/y:
Teraz to juz sami chcemy wiedziec:-)
Ja czuje ze bedzie drug synek ale gdzies tam gleboko pika ze moze córeczka:tak:

Do góry