Mitaginka – mój małżon też twierdzi że przed Sebą to jak zajączki a potem dupa.. się usrało.. faktycznie jak przestałam karmić to zaczęło mi się częściej chcieć ale to już nie to samo.. Teraz w dzień młody za kumaty a mała też już swoje gały wytrzeszcza. Czasami z bunkraka zamykamy się przed małym w łazience a jak nas wola to mówię że wyciskam tacie syfki :-). A sexić się jakoś nie mam ochoty.. po jest fajnie ale żebym sama z siebie.. zresztą rozumiem Twojego małżona – mój drugiego dziecka nie brał pod uwagę to teraz 3 środki antykopcyjne i mówi że kijem może mnie dotknąć. Mój brat 4 dzieci z wpadki ja przy drugim cyklu w ciąży i mówi że my pylni jesteśmy.. taaaaa
eywa – ja na Twoim miejscu poszłabym na chorobowe.. zawsze możesz mieć depresję że nie masz z czego żyć i dziecko tyle zmieniło.. Ty zyskujesz jeszcze pół roku kaski a dopiero potem kuroń
wilmek – gratulacje!!
baby - takie "oddalenie" zbliża, bo wiesz jak tej drugiej osoby brakuje i jak się dorwiecie.. to przeczytamy w Fakcie to Polacy na emigracji robią :-)
Statek zbudowany!! Jutro robię ciasto z okazji powrotu do pracy. W razie nie wyjścia ciasta zakupiłam 2xmega duże ptasie mleczko. Stesa mam nieziemskiego – jakoś nie dociera do mnie. Czuję się jakbym dopiero tam pracę zaczynała. I dostałam @ - zupełnie inaczej niż przed porodem - krócej, bardziej boleśnie i bardzo obficie.. też tak macie laski??
eywa – ja na Twoim miejscu poszłabym na chorobowe.. zawsze możesz mieć depresję że nie masz z czego żyć i dziecko tyle zmieniło.. Ty zyskujesz jeszcze pół roku kaski a dopiero potem kuroń
wilmek – gratulacje!!
baby - takie "oddalenie" zbliża, bo wiesz jak tej drugiej osoby brakuje i jak się dorwiecie.. to przeczytamy w Fakcie to Polacy na emigracji robią :-)
Statek zbudowany!! Jutro robię ciasto z okazji powrotu do pracy. W razie nie wyjścia ciasta zakupiłam 2xmega duże ptasie mleczko. Stesa mam nieziemskiego – jakoś nie dociera do mnie. Czuję się jakbym dopiero tam pracę zaczynała. I dostałam @ - zupełnie inaczej niż przed porodem - krócej, bardziej boleśnie i bardzo obficie.. też tak macie laski??