reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

no i d.pa ze spaceru, jest zimno, 6st i mocno wieje, nie mam odpowiedniego kombinezonu (tzn ponoc juz przyszedl do hurt!) a maly ma dosc silny ten katar, wiec nie bede ryzykowac.. szkoda, moze ostatni ladny dzien w tym roku ;-)

mitaginka
! no i czemu wy az 2 mies bez seksu!? jak twoj men to wytrzymuje!? jestem w szoku :-D

reklama
Hejka ,przeczytalam ostatnia strone i widze ze tu sie soczyste tematy tocza.musze nadrobic ,wczorajsze posty tez.

cucu to gaba ma niezla wage ,moja Miska juz tak szybko nie przybiera,ale dopoki jest w 50 centylu to sie nie martwie zbytnio.

a i rzucilo mi sie w oczy ze aenye siostra tez zaciazyla,aenye niezlego wirusa rozsiewasz:)

sonia witamy ,jak fajnie miec siostre,jak ja bym chciala...a teraz to zostalo mi tylko mojej Nusi ja dac:) hehe

ja wy dajecie rade??? mitaginko ?? hm???
moje sny ja dzis slub mialam i nie mialam butow... haha sukni zapiac nie moglam loki mi sie wyprostowaly i na koncu przyszedl nie moj maz a byla sympatia cholipa...

dobrze ze nasz komibezon jest i jest superr.... pasuje superowo no i nowka sztuka prawie

Załączniki

• IMG_0455.jpg
    IMG_0455.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_0458.jpg
    IMG_0458.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 36
wy już w kombinezonach??? my ciągle w kurtce no ale debiut w rękawiczkach i czapce :
Zdjęcie0028.jpg

Mitaginka- my też rzadko w nowym mieszkaniu całe 3 razy ( mieszkamy od wrzesnia)

a sny jakieś porąbane tez miałam sniły mi sie topielce i aenye ale nie pamiętam jak :-(

nati- ja mam kombinezon jesienny i zimowy w zimowym byl raz jak -2 bylo a ten jesienny w poniedzialek przyszedl i jest super wreszczcie mu nic nie wychodzi tzn bluza zawsze wszystko wylazilo a teraz cacy

doczekałam się kuriera

i co ja zrobię z tą ilością ubranek??? chyba codziennie kilka razy będę przebierać, nie mam siły dzisiaj segregować :-(

Ostatnia edycja:
hej wam
Nati to po coś kupowała?:-)
Nie wiem co komu, bo podczytuje od rana po trochę, trochę tu, trochę fb i nie wiem już która gdzie i co pisała
u mnie melancholijnie dziś, ostatecznie 27 października będę bezrobotna, jestem przerażona:no:

reklama
Do góry