reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

asiunia, aeyne, jankesowa czemu nic a nic?
a) wieczorami mi się nie chce, zawsze wolałam to robić w ciągu dnia, a za dnia nie ma jak
b) stosunek sprawia mi ból
c) nie mam ochoty
d) M. jakoś też do tego nie ciągnie

smutne, ale prawdziwe :-(
w naszym przypadku urodzenie dziecka wszystko zmieniło :-(

reklama
mitaginko, spoko, niedlugo skonczysz karmic (przynajmniej mocno to ograniczysz), wiec ureguluje ci sie gospodarka hormonalna i znowu bedzie przyjemnie (tez na to czekam z utesknieniem, mnie tez uwiera, drazni i boli czasem). ale osobiscie, chociaz sama nie mam wielkiej ochoty, to robie to dla zdrowia swojego i malza ;-) tobie tez sie przyda rozladowanie, hehe, chociaz nie zdajesz sobie z tego sprawy :-) nie chce sie wcielac w terapeute i ciotke dobra rada, ale naprawde mysle, ze raz na ruski rok mozna dac czadu ;-) nawet bez typowego stosunku ;-)
a ze M do tego nie ciagnie.. to mnie az dziwi! miec obok taka laske i spac? oraju ;-)

po pierwsze wie, że mnie boli, a po drugie on się chyba boi ciąży :szok: serio, ja nie biorę żadnych tabsów, a tak jak Wam już wspominałam, on nie chce więcej dzieci i może podświadomie się boi, że coś nie wyjdzie i będzie ciąża...

ale tematy...;-)
a Ja mam taką ochotę a Tu od 4 tygodni nic...:szok: najpierw miałam okres a potem M poleciał no i czekam jak na zbawienie:-D

Mitaginko Aenye ma rację, Ja na początku po kilku razach nie miałam specjalnie ochoty ale jakoś się przemogłam i okazało się, że strasznie było mi tego potrzeba.... naprawdę działo się :shocked2: jakby to wszystko się tak gromadziło i wybuchło jak wulkan:tak: normalnie szok, wcale nie trzeba przecież stosunku inaczej też można się zabawić i jest przyjemnie obojgu a nic nie boli i ciąży też nie ma :-)

Nati to zaszalałaś z ciuszkami:laugh2:

Eywa a czemu nie złożyłaś wniosku o wychowawczy tylko zwalniasz się, miałabyś chociaż ciągłość i ubezpieczenie... jeśli pisałaś to sorki ale nie jestem na bieżąco:zawstydzona/y:

chyba zaraz uciekam do spania, wyprasowałam dzisiaj całą furę rzeczy, trochę spakowałam, przetrwałam inspekcję teściów ;-) więc dzień pracowity :-)

EDIT:

odnośnie ubierania to my też kurteczki a nie kombinezony no i czapeczki obowiązkowo bo ostatnio strasznie wieje, ale rękawiczek jeszcze nie było choć pewnie jutro założymy :)

Ostatnia edycja:
Baby bo tam nawet a rok czy nie wiem iel nie powinnam wracać, dla dobra ogółu, w sensie mojego ,meża i Natki:) nie chciałam przeciągać tego i iść na wychowawczy,poza tym mam umowe tylko do końca grudnia,wiec w zasadzie miałam wybór albo teraz wracam i umowe przedłużają albo nie teraz i nie przedłużają, mam cykora strasznego co będzie jak nie znajdę pracy, no ale szukać będę dopiero od stycznia najwcześniej

Baby bo tam nawet a rok czy nie wiem iel nie powinnam wracać, dla dobra ogółu, w sensie mojego ,meża i Natki:) nie chciałam przeciągać tego i iść na wychowawczy,poza tym mam umowe tylko do końca grudnia,wiec w zasadzie miałam wybór albo teraz wracam i umowe przedłużają albo nie teraz i nie przedłużają, mam cykora strasznego co będzie jak nie znajdę pracy, no ale szukać będę dopiero od stycznia najwcześniej

spokojnie, na pewno znajdziesz, nie martw się :) będę trzymać kciuki :)

trochę mam doła... mamy dzisiaj z mężem rocznicę i jesteśmy tak daleko od siebie... zawsze była kolacyjka jakaś, winko i na dobranoc seksik a teraz pogadaliśmy przez telefon i tyle:-( pocieszam się, że po przylocie nadrobimy:tak:

Dziecko mnie poprosiło abym zbudowała statek vadera z lego i siedzę od 1,5 godziny i klocków szukam... Póki on patrzy i nie śpi nawet przeklnąć nie mogę..

robię przerwę i Was nadrabiam!

witam wieczorkiem :-) nie mam sily nadrabiac..jutro :-) dzis mialam egzamin wiec pol dnia poza domem ale zdalam yupi :-D dobrej nocki :-)

reklama
tu znow ciekawe tematy

miatginka ja sie troche wam nie dziwie ,Tysia z tego co piszesz daje czadu ,a moze bierz tabsy jednak przez jakis czas i to was rozluzni

baby zobaczysz jak bedzie fajnie po rozstaniu i spotkaniu sie again,przechodzilam to i gfajnie odswierza zwiazek;-)

Nati to rzeczywiscie zaszalalas? to choc sie pochwal CO KUPILAS?!!!

Do góry