reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

jankesowa super te kozaczki! kurde kupilabym ale oni nie wysylaja za granice... bo mam ten 1 kombinezon 2 czesciowy i takie butki by pasowaly:sorry:

reklama
jankesowa jaki Ty rozmiar kupujesz bo w nazwie aukcji jest np 6-12mc dl. 11,5cm a dalej czytam i pisze wkladka 11cm, w kazdej czy 0-6 czy 6-12 czy 12-18.
Pozatym moj juz teraz ma butki 11,5cm a do tego dojdzie skarpeta czy cos to ja chyba musze kupic na 12-18mc - dziwna ta rozmiarowka...:confused:

akkm wczoraj zjadl a po chwili chcial mleko.. jakies nie do jedzone dziecko mam dzisiaj go oszukalam i kaszki dolozylam i narazie nie chce jesc :):)
asiunia na slodkie przypadkiem na nie trafilam i cena nawet nawet :))

WSZYSTKIEGO NAJ DLA FELKA!!
kozaczki przecudne i też łyknę dla niuni!

Cucumber – dzieło życia powiadasz.... dobre!!

nati – super że Dżoana grzeczna na szczepieniu i jaka ona duża!! Moja waży 6700 – pomiar sprzed 2 tygodni..

asiunia – kupiłam jogurciki z nestle – w kubeczkach - ale moja nie chce ich jeść.. może dlatego że gardzi wszystkim co mleczne a nie leci z cyca..

jankesowa – Gracjan taki mały a już jako typowy facet wraca do cyca!

Cucumber – ja co prawda w siateczce banana nie dałam bo u nas góruje jabłko ale jak dałam gruszkę soczystą to wszystko miałam od tej gruszki..

asiunia – niech ktoś Ci w Polsce kupi i prześlę – jakby co to ja mogę kupić i Tobie wysłać :)

u mnie masakra choć już lepiej – mała wczoraj gorączkowała do 39,5 – zbijałam do 37,6 i dalej rosła.. wieczorem zaczęła mieć rozwolnienie i już się zastanawiałam czy do szpitala nie jechać tym bardziej że obiad i deserek oddała.. w nocy też mega gorączka i dziś jesteśmy po lekarzu i jest antybiotyk.. zbijać dalej temperaturę mamy, inhalować i za 3 dni powinno być ok. mnie też coś w gardle i nosie kręci a za tydzień do pracy.. równo za tydzień idę do pracy.. Why????

dziekuje w imieniu Felusia!!! no swietujemy, hehe, maly dzis pieknie siedzial dlugo dlugo i sie ladnie bawil :-) takze idzie w slady braci, co rowno w roczek siedzieli slicznie :-)

laski no nie moge w to uwierzyc.. pol roku temu pojawil sie dopiero na swiecie.. a ja nie wiem, jak moglam zyc bez niego!!! mojego swiatelka, usmiechnietej radoszki kochanej mojej!!!

jankesowa - tyle, że młoda ma zielony katar.. wieczorem dostanie pierwszą dawkę antybiotyku.. żal mi jej strasznie tym bardziej że zwraca co zje - ale cyca pije to może coś tam zostaje

Aneczka dzieki Ci dobra kobieto :tak: ale zapomnialam ze za 2tyg przylatuje moj brat i wysle do niego i on mi przywiezie. 2 tyg damy rade bo sniegu nie widac na horyzoncie, a ja je potrzebuje tylko do kombinezonu na sanki :-D

kupuje te na 12-18 w takim razie ;-)

Sto lat dla Felusia :-)

Asiunia Adi je jogurty takie z bobovity dla maluszków:tak:

Jankesowa mój młodziak nie chciał jeść kaszki ale jak mu dałam do tego pół słoiczka owoców to jadł aż mu się uszy trzęsły :-D

mieliśmy właśnie iść na spacer i co... zaczęło lać :wściekła/y: no i musimy w domu siedzieć :crazy:

ale za to nakręciłam filmik dzisiaj :)
adi - już raczkuję :).avi - YouTube

reklama
Do góry