reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
asiunia- ja dawalam jogurt ze slowiczka z musem owocowym po 6mies, i moj wcina jak szalony :

moje dziecko nie cierpi lezec na brzuchu dlatego sie nie przekreca... myslalam ze nie potrafi za to przez sen robi to non stop a potem zly bo nie chce tak spac i sie wybudza....
sto lat dla polroczniakow :-):-):-)
moj maly nie chce kaszki wcale.... a tak ogolnie to znowu pil z cyca....:szok:

Ostatnia edycja:
asiunia, ja też daję jogurt z owocami ze słoiczka i dodaję do niego kaszkę albo kleik ryżowy, bo daję jako posiłek normalny a samym jogurtem się nie najada na długo. Owoce wcina na podwieczorek.

Wczoraj dałam Gabie banana w siateczce. Dziecko było w siódmym niebie, zjadło pół banana w dwóch porcjach. Za to ja nie wiedziałam, czy się cieszyć czy płakać, bo WSZYSTKO było w bananie ;P Ubranko, włosy, buzia, podłoga, huśtawka, bo ją wsadziłam w huśtawkę wtedy. Od razu poszła do kąpieli.

Sto lat dla Felusia :*

te rajtuzy z biedronki to jak rozmiarowo są normalne zawyżone czy jak ? a i jakie kolory na dziewczynkę wyślę męża tylko on musi wiedzieć dokładnie co kupić jaki rozmiar i kolor :-D

ja jeszcze nie dawałam jogurtów ponoć petitki są bardzo uczulające i należy je wprowadzać stopniowo i obserwować ja w tym tygodniu wprowadziłam żółtko 2 x w tygodziu do zupy a w przyszłym tygodniu ryba i bedzie 2x żółtko 2 x ryba i 3 x królik od czasu do czasu spotykam się z taka połozna co się specjalizuje w dietetyce i wprowadzaniu pokarmów maluchom.

ja mialam na mysli jogurty takie z lodowki nie ze sloiczka :-D my jemy takie
petits.jpg

akkm moja tesciowa dala mi te grubsze... ( jedna stopa w prawo jedna w lewo) na 80-86 i wypadaja moim zdaniem normalnie rozmiarowo

ja dawalam juz danio serek kilka razy i nic mu po nim nie jest a smakuje ze uszy sie trzesa :)

reklama
Do góry