reklama
A
asiunia876
Gość
Aneczka dokladnie! Ja juz wiem czym to smakuje, wiec prosze aby zostal na takim etapie jak jest
pewnie za chwilę będę tym zmęczona ale póki co jestem z niego dumna i uwielbiam patrzeć jak tak "maszeruje" :-) jeszcze tego nie przechodziłam (tylko z obcymi dziećmi ale to się nie liczy) więc się tym cieszę
przy drugim też pewnie będę chciała, żeby się zbyt szybko nie zrobił mobilny;-)
przy drugim też pewnie będę chciała, żeby się zbyt szybko nie zrobił mobilny;-)
witam dziewczynki.
ja dziś cały dzień w drodzę. dopiero po 15 a ja już padam..
nati, Asiunia to już na prawdę duża dziewczynka myśmy Klaudię ważyli pare dni temu- 6,5 kg.
no, a co do deserków jogurtowych, my jeszcze nie próbowałyśmy.
nie wiem co mam jeszcze do was, jakaś nieobecna jestem. chyba jeszcze raz was nadrobię
ja dziś cały dzień w drodzę. dopiero po 15 a ja już padam..
nati, Asiunia to już na prawdę duża dziewczynka myśmy Klaudię ważyli pare dni temu- 6,5 kg.
no, a co do deserków jogurtowych, my jeszcze nie próbowałyśmy.
nie wiem co mam jeszcze do was, jakaś nieobecna jestem. chyba jeszcze raz was nadrobię
jankesowa super te kozaczki! kurde kupilabym ale oni nie wysylaja za granice... bo mam ten 1 kombinezon 2 czesciowy i takie butki by pasowaly
ja miałam dla Niko takie kozaczki i zsuwały mu się z nóżek także teraz odpuszczam temat
jogurciki też moja wcina...chyba bobovity, nie trzeba ich w lodówce przechowywać...
no i zapomniałam...
aaa
baby gratki dla Adiego, ale ja również się cieszę że moja jeszcze 'uziemniona' heheheh
jak sobie pomyślę, że moja mama miała 8mcy i chodziła!! to się modlę żeby Nisia nie poszła w jej ślady... chłopcy nie poszli ale ta moja dziewczyna już nogami przebiera.... mam nadzieje ze jeszcze troche jej to zajmie
chociaz raczkowanie a chodzenie to w sumie to samo i tak trzeba juz miec oczy na około głowy i tak
laski a starszym dzieciom kupowałyście już czapki, rekawiczki? w sieciówkach jakichś? bo chciałabym wejść do jednego sklepu i kupić całej trójce a nie bujać się i sprawdzać gdzie co jest.... także proszę o wskazówki może w necie?\
aneczka odezwij się do mnie na priv!!!! wiesz co potrzebuję od Ciebie? adres
..aenye
Mama grudniowa'06
baby, Adi SUPER!!!!!!!!!! super super super :-) moj cos nie moze ruszyc, ale UWAGA! mowilam, ze musze kupic te rajstopki z ABSem, i co mi dzis mama przyniosla w ramach prezentu na polroczek? ( a mowilam, ze nie swietuje heheheheh) rajstopki, te z lidla, hahahahah :-) to jutro moze ubiore i ruszy chlopaczek moj :-)
zrobilam zapiekanke z ziemniakow, kurczaka i porow (boziu, jak pachnie!..) i czekam, az dojdzie, i jade po chlopakow do pkola :-)
jeszcze sledzie mam z ziemniakami w mundurkach, mniamusnie :-)
a musze sie synkiem pochwalic, no naprawde, stuknelo mu pol roczku i pieknie siedzi! dlugo, nie chwieje sie i nic :-) dotad tylko na chwilke sadzalam go, a teraz sam! super!
zrobilam zapiekanke z ziemniakow, kurczaka i porow (boziu, jak pachnie!..) i czekam, az dojdzie, i jade po chlopakow do pkola :-)
jeszcze sledzie mam z ziemniakami w mundurkach, mniamusnie :-)
a musze sie synkiem pochwalic, no naprawde, stuknelo mu pol roczku i pieknie siedzi! dlugo, nie chwieje sie i nic :-) dotad tylko na chwilke sadzalam go, a teraz sam! super!
A
asiunia876
Gość
Morgaine ja mysle ze jak scisne gumka od spodni-kombinezonu to nei spadna... mam nadzieje bo mega tanie a u nas ciezko o buty zimowe dla chlopca.
Aenye super masz z ta tesciowa ;-) moja mama nawet zapomni ze to jutro pol roczku. Joshowi ostatnio rodzynki kupila i wielce wszystkim opowiadala ile to ona nie kupuje... Na chrzciny Josha nawet kartki nie dala... gorej jak tesciowa...
a w Madika jakiś pierun strzelił bo wrzeszczy, piszczy krzyczy. Kazda pozycja jest zla. Siedzenie, lezenie, brzuch. Wygina sie jakby chcial zmienic pozycje ale nic mu sie nie podoba! I teraz wrzeszczy do mnie z chustawki. NIe placze. Wrzeszczy i piszczy - ewidentnie zly! Najchetniej to by chcial na raczki
Aenye super masz z ta tesciowa ;-) moja mama nawet zapomni ze to jutro pol roczku. Joshowi ostatnio rodzynki kupila i wielce wszystkim opowiadala ile to ona nie kupuje... Na chrzciny Josha nawet kartki nie dala... gorej jak tesciowa...
a w Madika jakiś pierun strzelił bo wrzeszczy, piszczy krzyczy. Kazda pozycja jest zla. Siedzenie, lezenie, brzuch. Wygina sie jakby chcial zmienic pozycje ale nic mu sie nie podoba! I teraz wrzeszczy do mnie z chustawki. NIe placze. Wrzeszczy i piszczy - ewidentnie zly! Najchetniej to by chcial na raczki
reklama
baby- niestety nawet z owocem nie przejdzie...... slicznie malusi pelza...
morgaine- moj siostzreniec tez 8 miesiecy mial jak chodzil ale nie raczkowal wcale...
asiuni- moj miauczy wrecz a wodatku skrzypi jak stare wrota...
wracajac do skrzypienia czy moj dziec jest znowu chory??? sskrzypi wrecz slychac ze ma chrype....
morgaine- moj siostzreniec tez 8 miesiecy mial jak chodzil ale nie raczkowal wcale...
asiuni- moj miauczy wrecz a wodatku skrzypi jak stare wrota...
wracajac do skrzypienia czy moj dziec jest znowu chory??? sskrzypi wrecz slychac ze ma chrype....
Podziel się: