reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
pewnie za chwilę będę tym zmęczona ale póki co jestem z niego dumna i uwielbiam patrzeć jak tak "maszeruje" :-) jeszcze tego nie przechodziłam (tylko z obcymi dziećmi ale to się nie liczy:-p) więc się tym cieszę :tak:
przy drugim też pewnie będę chciała, żeby się zbyt szybko nie zrobił mobilny;-)

witam dziewczynki.

ja dziś cały dzień w drodzę. dopiero po 15 a ja już padam..

nati, Asiunia to już na prawdę duża dziewczynka :) myśmy Klaudię ważyli pare dni temu- 6,5 kg.

no, a co do deserków jogurtowych, my jeszcze nie próbowałyśmy.

nie wiem co mam jeszcze do was, jakaś nieobecna jestem. chyba jeszcze raz was nadrobię:)

jankesowa super te kozaczki! kurde kupilabym ale oni nie wysylaja za granice... bo mam ten 1 kombinezon 2 czesciowy i takie butki by pasowaly:sorry:

ja miałam dla Niko takie kozaczki i zsuwały mu się z nóżek:( także teraz odpuszczam temat

jogurciki też moja wcina...chyba bobovity, nie trzeba ich w lodówce przechowywać...

no i zapomniałam...
aaa
baby gratki dla Adiego, ale ja również się cieszę że moja jeszcze 'uziemniona' heheheh
jak sobie pomyślę, że moja mama miała 8mcy i chodziła!! to się modlę żeby Nisia nie poszła w jej ślady... chłopcy nie poszli:) ale ta moja dziewczyna już nogami przebiera.... mam nadzieje ze jeszcze troche jej to zajmie:)
chociaz raczkowanie a chodzenie to w sumie to samo:confused: i tak trzeba juz miec oczy na około głowy i tak:confused:

laski a starszym dzieciom kupowałyście już czapki, rekawiczki? w sieciówkach jakichś? bo chciałabym wejść do jednego sklepu i kupić całej trójce a nie bujać się i sprawdzać gdzie co jest.... także proszę o wskazówki:) może w necie?\

aneczka odezwij się do mnie na priv!!!! wiesz co potrzebuję od Ciebie?:) adres:)

baby, Adi SUPER!!!!!!!!!! super super super :-) moj cos nie moze ruszyc, ale UWAGA! mowilam, ze musze kupic te rajstopki z ABSem, i co mi dzis mama przyniosla w ramach prezentu na polroczek? ( a mowilam, ze nie swietuje heheheheh) rajstopki, te z lidla, hahahahah :-) to jutro moze ubiore i ruszy chlopaczek moj :-)

zrobilam zapiekanke z ziemniakow, kurczaka i porow (boziu, jak pachnie!..) i czekam, az dojdzie, i jade po chlopakow do pkola :-)

jeszcze sledzie mam z ziemniakami w mundurkach, mniamusnie :-)

a musze sie synkiem pochwalic, no naprawde, stuknelo mu pol roczku i pieknie siedzi! dlugo, nie chwieje sie i nic :-) dotad tylko na chwilke sadzalam go, a teraz sam! super!

baby- gratki

a ja mam takie buciki:
100_1034.jpg

nie spadają ale mała ma grube nóżki i się nie dopinają. trochę zamulona na tym zdjęciu
dzisiaj 2-gi dzień z rzedu jadła nasz objad wczoraj gulasz z indyka dzisiaj gołabki bez zawijani z wołowinki bez kapusty

Ostatnia edycja:
Morgaine ja mysle ze jak scisne gumka od spodni-kombinezonu to nei spadna... mam nadzieje :-D bo mega tanie a u nas ciezko o buty zimowe dla chlopca.

Aenye super masz z ta tesciowa ;-) moja mama nawet zapomni ze to jutro pol roczku. Joshowi ostatnio rodzynki kupila i wielce wszystkim opowiadala ile to ona nie kupuje... Na chrzciny Josha nawet kartki nie dala... gorej jak tesciowa...

a w Madika jakiś pierun strzelił bo wrzeszczy, piszczy krzyczy. Kazda pozycja jest zla. Siedzenie, lezenie, brzuch. Wygina sie jakby chcial zmienic pozycje ale nic mu sie nie podoba! I teraz wrzeszczy do mnie z chustawki. NIe placze. Wrzeszczy i piszczy - ewidentnie zly! Najchetniej to by chcial na raczki :angry:

reklama
baby- niestety nawet z owocem nie przejdzie...... slicznie malusi pelza...
morgaine- moj siostzreniec tez 8 miesiecy mial jak chodzil ale nie raczkowal wcale...
asiuni- moj miauczy wrecz a wodatku skrzypi jak stare wrota...

wracajac do skrzypienia czy moj dziec jest znowu chory??? sskrzypi wrecz slychac ze ma chrype....

Do góry