reklama
heloł lasencje
po pierwsze primo sto lat dla półroczniaków Maddika i .... ?
i spóźnione sto lat dla Feliksa;-)
po drugie w imieniu Nisi dzięki za pamięc
po trzecie książka każde dziecko może nauczyć się spać DZIAŁA!!! TZN nie książka działa tylko wypróbowałam ją i Nisia spała do 5 rano bez butli mimo ze zjadla mniej na kolacje niz zwykle i bylam pewna ze sie obudzi na dodatkową butle. ale od paru nocy stosuje sie do ksiazki i prosze! dziala! Nisia sie w ogole nie budzi na smoczka czy cos tam;-)
Starszak zasypia sam (tyle ze nie u siebie w lozku) ale jeszcze pracuje nad Niko...
masakra z tesciowymi...
tzn nie mowie ze Twoja sie wycofa, ale np moja niania to chce juz spedzac po godzince czas z Nisia, raz do spania, raz nie, zeby sie nauczyla, zeby bylo latwiej itd. a babcia tymbardziej codziennie po 2 godz powinna byc, na spacer wziac i juz Tysia by byla przyzwyczajona...
moja Niska bezbłędna. spi od 19 i o 9 rano musze ja budzic na sile!! bo chlopcow trzeba zawiezc do pkola.
potem spi od 12-15 i na noc znowu o 19 mnie to pasi
tyle ze zebow nie mamy a dają sie w kosc biedactwo moje
dobra kawa wypita to teraz zmywareczka, praleczka i finito
po pierwsze primo sto lat dla półroczniaków Maddika i .... ?
i spóźnione sto lat dla Feliksa;-)
po drugie w imieniu Nisi dzięki za pamięc
po trzecie książka każde dziecko może nauczyć się spać DZIAŁA!!! TZN nie książka działa tylko wypróbowałam ją i Nisia spała do 5 rano bez butli mimo ze zjadla mniej na kolacje niz zwykle i bylam pewna ze sie obudzi na dodatkową butle. ale od paru nocy stosuje sie do ksiazki i prosze! dziala! Nisia sie w ogole nie budzi na smoczka czy cos tam;-)
Starszak zasypia sam (tyle ze nie u siebie w lozku) ale jeszcze pracuje nad Niko...
kurde to musze poczytac jak dorusia rodzila bo nie pamietam...morgaine te wody w przedszkolu to u hatorskiej
nie, moja jest jeszcze bezzebnaeywa no brawo dla ząbka że się w końcu wykluł
czy tylko ta moja jest jeszcze bezzębna??
mitaginka współczucia kochana. moja teściowa mnie zwodziła odkąd poszla na emeryture czyli jakies 4 lata;-) ze bedzie mi bawic dziecko, pierwsze Starszka,potem powiedziala ze Nikosia, of course obaj byli u niani. teraz nisie tez cos mowila bedzie bawic, a Nisia do niani idzie...a teściowa właśnie się zmyła...
Tysia zaczęła płakać (ale marudzi od wczoraj), teściowej nie udało jej się zagadać, zabawić, uśpić (jak ostatnio), stwierdziła, że to pewnie od zatkanego noska i...poszła
czyli ona daje radę tylko wtedy, kiedy Tysia ma dobry humor i wszystko jest ok
nieźle...
masakra z tesciowymi...
tzn nie mowie ze Twoja sie wycofa, ale np moja niania to chce juz spedzac po godzince czas z Nisia, raz do spania, raz nie, zeby sie nauczyla, zeby bylo latwiej itd. a babcia tymbardziej codziennie po 2 godz powinna byc, na spacer wziac i juz Tysia by byla przyzwyczajona...
moja Niska bezbłędna. spi od 19 i o 9 rano musze ja budzic na sile!! bo chlopcow trzeba zawiezc do pkola.
potem spi od 12-15 i na noc znowu o 19 mnie to pasi
tyle ze zebow nie mamy a dają sie w kosc biedactwo moje
dobra kawa wypita to teraz zmywareczka, praleczka i finito
cucumber- usmiałam się z dzieła zycia, no w sumie to było dzieło życia. :-)
przyszły moje buciki tzn Asi jak będę szła na spacer to zrobię fotki.
eywa-cieszę się,że ciuszki się podobają.Gdybyś czegoś potrzebowała dla Natki-daj znać,poszukam;-)No i gratuluję ząbka i zjedzonej kaszki.Spokojnej nocki dla Was!!
morgaine-mam te dresy dla Nisi,a maila dalej mi nie podałaś.Mam wkleić na bb???
a...no i te wody to tak jak któraś pisała-to u hatorskiej było
aneczkaa-poprawiłam błędy,dziękuję i zapraszam na moje aukcje,dodaję w miarę regularnie!!!
Ja mega wykończona,powystawiałam jeszcze rzeczy na allegro,dzieci mi na to pozwoliły-Marysia jak na starszą siostrę przystało-ładnie zajęła się braciszkiem!
Jednym okiem jeszcze na tapmadl łypię,ale już ledwie co widzę
..aenye
Mama grudniowa'06
hej, ja wczoraj wybylam z domu, bo juz dosc mialam garowania na chacie :-) dzis chce posiedziec, a wy mnie wnerwiacie rajstopkami z absem w lidlu! nozesz! a ja ani gronia nie mam, jakos sie splukalam w biedrze i nawet na rajty jankesowej mi nie styklo!!! grrrrr a tak chcialam malego za klauna przebrac no. a tak serio to fajne te rajty z biedry i kupilabym ze dwie pary. i z lidla tez. bable w rajtach sa super i najwygodniejsze na spacer (pod kombinezon).
oj laski, laski.. mowilam, ze mnie przeczyscilo masakrycznie po kaszce babydream? i nie dziwie sie, ze maly mial takie jazdy po niej, mnie tak brzuch bolal, ze masakra..
ale nic, do wczoraj na dietce, a dzis rano dalam mu kaszke malinowa (mleczno-ryzowa), mam nadzieje, ze bedzie dobrze..
ale kupy to on ciagle brzydkie robi.. czego to moze byc przyczyna???
oj laski, laski.. mowilam, ze mnie przeczyscilo masakrycznie po kaszce babydream? i nie dziwie sie, ze maly mial takie jazdy po niej, mnie tak brzuch bolal, ze masakra..
ale nic, do wczoraj na dietce, a dzis rano dalam mu kaszke malinowa (mleczno-ryzowa), mam nadzieje, ze bedzie dobrze..
ale kupy to on ciagle brzydkie robi.. czego to moze byc przyczyna???
my już po szczepieniu. nawet nie pisnęła :-), waga 8200 i znowu 90 centyl prawie :-), mleko krowie wprowadzac po roku i jak robi brzydkie kupy po kaszkach to jak je cyca to nie dawac nic więcej ,mlecznego bo po co?? w sumie trafiłam przypadkiem do tej lekarki a bardzo mi odpowiada. powiedziała że dawać małej jedzenie domowe oczywiście z umierem i rozsądnie to tez tak właśnie daje. i powiedziała że widać że jest dobrze karmiona. następne szczepienie jak skończy rok. super że już za nami te szczepionki. a i w końcu powiedziała że pędzi z zębami
Aenye mój młody długo robił kupy takie jak to co zjadł ale już się to przestawiło i trawi już większość a kupy "niestety";-) podobne do dorosłych :/ a co do babydream to ja kiedyś spróbowałam jakichś owoców z tego i były okropne, w ogóle nie miały smaku owoców, w ogólnie te słoiczkowe owoce mi smakują, ale właśnie babydream mają mało owocu a dużo dodatków i smakują okropnie
Morgaine Adiego męczyły ząbki, nawet lekarka mówiła, że lada dzień się przebiją bo już widać, a potem jak ręką odjął wszystko się uspokoiło i go nie męczą i nie wychodzi nic zajął się łażeniem po mieszkaniu i zapomniał o ząbkach ;-)
ja już ogarnęłam podłogi, zmywarki dzisiaj ni nastawiam bo prawie pusta ale za to pranie trzeba zrobić
miałam dzisiaj jechać do banku dowieźć ubezpieczenie mieszkania do kredytu ale znowu leje
Morgaine Adiego męczyły ząbki, nawet lekarka mówiła, że lada dzień się przebiją bo już widać, a potem jak ręką odjął wszystko się uspokoiło i go nie męczą i nie wychodzi nic zajął się łażeniem po mieszkaniu i zapomniał o ząbkach ;-)
ja już ogarnęłam podłogi, zmywarki dzisiaj ni nastawiam bo prawie pusta ale za to pranie trzeba zrobić
miałam dzisiaj jechać do banku dowieźć ubezpieczenie mieszkania do kredytu ale znowu leje
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
witam z rana
nic nie mam ciekawego do napisania więc mówię tylko cześć i zmykam na szczepienie a później do spółdzielni i um.
MamusiaDorusia- podaj nicka z allegro
polka_82
A
asiunia876
Gość
Morgaine dzieki za zyczonka ale Maddika pol roczku jest jutro dzis Felek - Sto lat pieknisiu:-) i ???
a jutro wiem ze jeszcze Dominis ma ''urodzinki''
a dajecie juz jogurty? Bo moj nie lubi slodkich owocow ze sloiczka, natomiast petitki wcina po 2 kubeczki naraz
a jutro wiem ze jeszcze Dominis ma ''urodzinki''
a dajecie juz jogurty? Bo moj nie lubi slodkich owocow ze sloiczka, natomiast petitki wcina po 2 kubeczki naraz
akkm
asiunia i aenye najlepszego dla półroczniaków niech chłopcy rosną zdrowo :*
pogoda do duszy zimnio 5 stopni i wieje jak szlak Majusie coś rozbiera nie wiem czy az tak jej zęby daja do wiwatu czy jakies chorubsko wczoraj w dodatku trochę pokasływała i ma lekki katar ale nie leje jej sie tylko furczy nie wiem co mam jej robić inhalowac ja dalej ta sola fizjologiczną czy co ? naszczeście nie ma gorączki podawać jakiś nurofen czy ibum ? poradźcie coś bo ja zielona co mam z nią robić:-(
podajcie jakieś linki co sprzedajecie może ja się na coś załapie :-)
morgaine oj masz racje czekałam i czekałam na tą moją Majusie ale już pół roku jest z nami ::-)
pogoda do duszy zimnio 5 stopni i wieje jak szlak Majusie coś rozbiera nie wiem czy az tak jej zęby daja do wiwatu czy jakies chorubsko wczoraj w dodatku trochę pokasływała i ma lekki katar ale nie leje jej sie tylko furczy nie wiem co mam jej robić inhalowac ja dalej ta sola fizjologiczną czy co ? naszczeście nie ma gorączki podawać jakiś nurofen czy ibum ? poradźcie coś bo ja zielona co mam z nią robić:-(
podajcie jakieś linki co sprzedajecie może ja się na coś załapie :-)
morgaine oj masz racje czekałam i czekałam na tą moją Majusie ale już pół roku jest z nami ::-)
reklama
akkm
asiunia widzisz ja przez morgaine tez juz dzis składam życzonka Madikowi :-)
Podziel się: