reklama
No, poczytane
Sto lat dla półroczniaków :* Asia, Nisia i nie wiem, kto jeszcze
mitaginka, zdrówka życzę i współczuję sytuacji z teściową, sama jestem ciągle zazdrosna o moją Gabę.
Mamy ostatnio dwie, czasem trzy kupy dziennie, jakaś zmiana, chociaż je to samo. Czasem jest czwarta, ale jej nie liczę, bo to taki mały bobek ;P wczoraj mi tak Gaba stękała, czerwona cała na buźce, patrzę w pieluchę a tam kupa wielkości ziarnka pieprzu ;P stękała stękała i g...o z tego wyszło ;P
Teraz jej dałam chrupa i go rozciapała w palcach i te palce podziwia jakby stworzyła dzieło swojego życia
Sto lat dla półroczniaków :* Asia, Nisia i nie wiem, kto jeszcze
mitaginka, zdrówka życzę i współczuję sytuacji z teściową, sama jestem ciągle zazdrosna o moją Gabę.
oj, widzę, że mamy podobne teściowe.mitaginka, ja jestem w stanie Cie zrozumieć chyba. U mnie z teściową podobnie. Co prawda nie wiidzimy się często, raz na 2,3 tyg, ale przy niej to ja zawsze jestem tą złą. Źle ubrałam, za mało dałam jeść, herbata nie taka jak być powinna, że przeze mnie caly czas chora bo za dużo na dworzu.. oszaleć można. ona tylko nosi małą i gdera. jak w zeszłym tygodniu była u nas przez weekend to .. musialam sobie walnąć drina bo nie szło słuchać. dzięki Bogu M stał za mną, i powiedział na koniec, żeby mamusia się tak nie wczuwała bo będziemy robić i tak po swojemu. Tak więc kochana, myślę że nasze bąble mimo wszystko i tak nas najbardziej na swiecie będą kochać, nawet jak dla ich dobra będziemy je męczyc fridami. edit; Klaudia jest przeziębiona już CZWARTY tydzień i frida non-stop w urzyciu....
to samo dzisiaj pomyślałam jak moją karmiłam, bo jadła obiadek i robiła w tym czasie kupęno widzisz?! wcale babcia nie jest taka świetna..
a moja wstala i bąki puszcza będzie koopa.musze poczekać az zrobi i dopiero dać zupę bo co to za przyjemność jesc i s..kupe robić?
Mamy ostatnio dwie, czasem trzy kupy dziennie, jakaś zmiana, chociaż je to samo. Czasem jest czwarta, ale jej nie liczę, bo to taki mały bobek ;P wczoraj mi tak Gaba stękała, czerwona cała na buźce, patrzę w pieluchę a tam kupa wielkości ziarnka pieprzu ;P stękała stękała i g...o z tego wyszło ;P
Teraz jej dałam chrupa i go rozciapała w palcach i te palce podziwia jakby stworzyła dzieło swojego życia
cała przyjemność po mojej stronie :-)
nie chce mi się iść na stację pompowac koła :-(, no ale muszę iść. może do lidla się przejdę ale czy jeszcze jakieś ubranka znajdę?? tego nie wiem, bo tam rajstopki były z abs też prawda??
nie chce mi się iść na stację pompowac koła :-(, no ale muszę iść. może do lidla się przejdę ale czy jeszcze jakieś ubranka znajdę?? tego nie wiem, bo tam rajstopki były z abs też prawda??
jola.24
Fanka BB :)
Hello kobiet
Mamy pierwszy dzien Olka w żłobku za sobą, bylo fajnie pod warunkiem ze mama za drzwiami nie znikala W piątek mamy drugie podjscie i planuje zostawic go na czas szczepienia Liwki, zobaczymy
Mamy pierwszy dzien Olka w żłobku za sobą, bylo fajnie pod warunkiem ze mama za drzwiami nie znikala W piątek mamy drugie podjscie i planuje zostawic go na czas szczepienia Liwki, zobaczymy
reklama
jola.24
Fanka BB :)
Nati no właśnie nie musi, chce go dać bo on lgnie do dzieci wie jak nie bedzie chcial chodzic to nie, ja i tek w domu siedze a moim zdaniem dobrze mu zrobi jak te dwa dni w tygodniu pójdzie na pare godzin. Zobaczymy
Podziel się: