reklama
Mitaginka – już widzę jaka zestresowana będzie przez te 45 minut... ciekawe jak potem skomentuje :-) a krzesełko mam po młodym drewniane tylko tapicerkę wymieniłam..
Zobacz załącznik 397046
a to z maca:
Zobacz załącznik 397047
Zobacz załącznik 397046
a to z maca:
Zobacz załącznik 397047
teraz już chyba wszystko ok, chyba bb szwankowałoalbo mi bb szwankuje, albo....nie wiem
Coś mi się wstawić nie chciały zdjęcia.. poprawiłam się – wkleiło mi się przypadkowo zdjęcie Milki z innymi dziećmi a nie wiem czy życzyłyby sobie je tu widzieć... i nie mogłam tego zdjęcia usunąć.. zamotałam...
a ja też wolę teraz na leżąco karmić bo widzę że jak karmię na siedząca w dużym pokoju to mała nie może zasnąć a jak na łóżku z nią to dwa ciumknięcia i dziecka nie ma
a do karmienia zostawiłam sobie stary fotel po przeprowadzce na większe m kupiliśmy nowy komplet a stara kanapa wylądowała w sypialni i ostał się jeden fotel
w macu standardowo 2 zestawy dzieciowe ale uspokajam że Milcia nic nie jadła :-)
a ja też wolę teraz na leżąco karmić bo widzę że jak karmię na siedząca w dużym pokoju to mała nie może zasnąć a jak na łóżku z nią to dwa ciumknięcia i dziecka nie ma
a do karmienia zostawiłam sobie stary fotel po przeprowadzce na większe m kupiliśmy nowy komplet a stara kanapa wylądowała w sypialni i ostał się jeden fotel
w macu standardowo 2 zestawy dzieciowe ale uspokajam że Milcia nic nie jadła :-)
reklama
Podziel się: