reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
baby- chyba mamy identyczne teściowe
mój m ma tak dość matki że ja ja poznałam 2 miesiace przed slubem żeby mnie nie denerwowała. a widzisz a moja Asia prawie wcale nie na rekach, no w kościele pół na pół a w knajpie najpierw spała potem ją do krzesełka wsadziłam i dała mi wszystko zjeść i poszłam siku z synkiem siostry ( bo siedziałam najblizej wyjścia) zrobiła nastepnie okrążenie na rękach do okoła stołu no prawie bo w 3/4 się rozplakała, do wózka zjadłam tort i wyszłyśmy na spacer jak wróciłam ( nie cała godz) to juz wszyscy wychodzili. to i my wyszlismy

po remoncie czyli wiosna-lato czyli jak będzie miała rok. chciałam teraz kupić mebelki ale mąż woli jak już będzie gotowe bo mniej wynoszenia przy remoncie

całkiem fajne,jak napisałaś,że oglądasz to też zaczęłam i cosik bym wybrała już, hehe, ale na razie basta, już dosyć,że komodę musieliśmy wymienić po pół roku bo pierwsza padła;)
ale generalnie żaluje,ze jak byłam niedawno w ikei (pierwszy raz w polsce);) to nie kupilam na zapas tych drewnainych klockow itp, bardzo bym chciala,zeby Natka takie miala a nie wiem kiedy teraz bede i czy w ogole, do najblizszej 250km;) najwyzej tesciom zrobie liste i w szwecji predzej kupia i przywioza jak przyjada moze na swietal;)

reklama
no my też jakoś wiosna- lato ;)
my tez wiosna lato:D tylko,ze mala ma malutki pokoik przylegajacy do naszego i w sumie spala w nim przez prawie 6 miesiecy juz hehe, dopiero teraz postanowilismy wrzucic na luz i spi w naszym lozku, a ja chociaz nie chodze jak zombi. wiec jak zacznie lepiej spac to wroci do siebie, tylko wtedy chyba juz mam nadzieje fotela do karmienia nie bede potzrebowala, bo w dzien i tak tam nie karmie, a za to cos na zabawki tzreba bedzie wstawic

Do góry