reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
hej :-)

u mnie bylo super, maly grzeczniutki i dal mamie pogadac. wypilam jedno pifko i poczulam sie jak czlowiek!

mercedess
, dobrze, ze mowisz, zaraz w takim razie mykam do rossmana - skonczyly mi sie sloiczki :-)

nie wiem, czy sie wam chwalilam, u nas duzy postep, maly je rano ok 100ml kaszki na gesto, potem po poludniu pol sloiczka z zupka (jarzynowka, marchew z ziemniakiem), a wieczorem jeszcze raz kaszka :-) pieknie wcina. w miedzyczasie oczywiscie cyc.
niestety, na owocki pluje - ale jeszcze nie sprobowalam morelek :-D juz kupilam i czekaja w kolejce. na szczescie wszystkie owocki zostaja pieknie wszamane przeze mnie a czesciej przez Fiola i Masia ;-)

dobra, musze isc, bo trzeba chlopcow od rodzicow odebrac i do parku z nimi pojsc :-)

Kuzwa, ze tez mi sie zawsze musi cos przyplatac! :/
Najgorsze, ze jutro ide do pracy i nie bede miala kiedy skoczyc do tej apteki, bo rano Mala i siebie musze wyszykowac, a wieczorem w te pedy Mala uspac...! Chyba, ze M poprosze, tylko ze my ciche dni teraz mamy... :O
Nie chcialabym Malej zarazic... chociaz nie wiem czy juz nie zarazilam, bo obcalowywalam Ja.... :szok:
draniu ja kiedys slyszalam ze opryszczka zarazisz tylko tego co w jest nosicielem tej bakterii. Jezeli ktos jej nie ma to nigdy nie bedzie mial opryszczki :-) takze malutkiej nie zarazisz jezeli tego w sobie nie nosi :-D
u mnie np P nigdy nie mial i miec nie bedzie. Pomimo ze calowalismy sie i wogole - to poprostu nie i tyle.
Takze mitaginka ty pewnie tez do tych osob nalezysz :-)
aha sa takie plastry na C ale bys musila w aptece zapytac czy do mleka przenikaja...

mitaginkoooo! udanego wypadu no! super :-)

nati Tobie sie brokol nie chce smazyc z lenistwa jak to nazywasz ale 6rano a ty juz posprzatane, obiad zrobiony, pies wyprowadzony - no na maxa len z Ciebie ze hej :-D musisz sie wziasc za siebie bo chyba za mocno sie rozpuscilas no :-D :-D

mercedess zdrowka!

beata
u nas tez jesiennie i mialam isc na spacer ale mi sie nie chce :-D chociaz lubie takie chlodne powietrze, milo sie spaceruje... moze jeszcze potem pojde i wyprobuje ten ''nowy'' kombinezon :-D haha

tak masz racje rozpuściłam sie że mąz od 3 tyg w domu. naszczęście w poniedziałek już idzie do pracy :-)
u nas slicznie aż żal w domu siedzieć byłyśmy już na 1 spacerku zaraz mykniemy na drugi tylko cyca dam aby na dworze się nie rozbierac bo słoneczko piekne ale chłodnawo

uffffffffffffffffffffffff, tata zadzwonil, ze wezmie chlopcow do Gdyni, do mojej siostry :-) fajnie, dzieci z glowy, mam dzien dla siebie!

ja sobie w takim razie pojade polazic po CH :-) wiem, uzalezniona jestem.. ale po prostu relaksuje sie tam, nabieram jakiejs energii. no i co, kazdy ma swoj sposob.

laski, mam taki dziwny problem - pierwszy raz w zyciu. boli mnie jakby zuchwa z jednej strony. ale nie mam wrazenia, zeby mi cos przeskoczylo, przeskakiwalo, po prostu jakby miesnie wokol, albo nie wiem.. no cmi mnie caly czas. nie moge ust porzadnie otworzyc, np ugryzc kanapke to juz problem, spac nie moge na lewym boku, bo sie z bolu budze - nie jest to jakis wielki bol, ale caly czas to czuje i mnie wnerwia. myslalam, ze sobie cos nadwyrezylam czy cos ale to juz trwa grubo ponad tydzien. miala ktoras cos podobnego?

przychodzi mi do glowy cos strasznie sprosnego ale nie powiem na glos :-D :-D :-D

edit: no widac, 12, a nati juz na drugi spacer, a ja rozwazam druga kawe i ewentualnie zrzucanie rannej skory - czyli pizamy :-D

aenye mnie kiedys rzuchwa bolala to lekarka powiedziala ze za duzo gumy zuje :szok: wiec poszlam do innej i stwierdzila zapalenie ucha! Wlasnie objawialo sie przez bolaca rzuchwe :-D
Ty sprośniaku doperio jak napisalas to mi nasunelas te nieczyste mysli do glowy :-D

a właśnie zapomniałam tak boląca żuchwa to albo ..... ;-) albo własnie ucho. mi sie to zdarza po ataku padaczki i potrafi mnie miesiącami trzymać i wtedy biedny mąż hahahaha

reklama
Mnie też dzisiaj teściowa wkurzyła, ale o tym na fb. Grupa zamknięta i jakoś bezpieczniej.

nati, ja też nie chciałam alkoholu na chrzcinach i jak się dowiedziałam, że treść kupił 5 butelek wódki to podzwonilam po mojej rodzinie i poprosiłam żeby wódki nie pili. I treść był zawiedziony. A mój tata mu powiedział, że do picia wódki to są inne okazje a nie chrzest :p

aenye a może to ząb ósemka? Koleżanka miała takie problemy że szczęka i chirurg szcekowy kazał usunąć. I wszystko przeszło. Albo dużo z nerwów zaciskasz zęby, np w nocy nieświadomie.

EDIT: "tresc" hehe, nie ma to jak słownik w telefonie :p

Do góry