reklama
Adi jadł dzisiaj coś a'la spaghetti tylko z makaronu muszelki i mięsa z królika no i przyprawione tylko zieloną pietruszką, makaron trochę rozgniotłam na mniejsze kawałki i młody się zajadał
udało mi się nakręcić młodziaka kamerką internetową
http://www.youtube.com/watch?v=CDdcpJGBEtM
udało mi się nakręcić młodziaka kamerką internetową
http://www.youtube.com/watch?v=CDdcpJGBEtM
Ostatnia edycja:
..aenye
Mama grudniowa'06
mnie dzis Filip zabil tekstem..
ja: Okropne jestescie chlopaki, nie lubie, jak sie tak zachowujecie! Paskudy jedne!
Filip: NO I CO, TAKICH NAS URODZILAS TO TERAZ TAKICH MUSISZ MIEC.
dostal az klapsa (pyskowal co i rusz, az przegial) i poszlam sie wysmiac do drugiego pokoju
no a teraz wychodzimy, takze baj baj do jutra! lampke martini wypije a potem nakarmie mlodego i niech spi do rana wyrodna! a co!
ja: Okropne jestescie chlopaki, nie lubie, jak sie tak zachowujecie! Paskudy jedne!
Filip: NO I CO, TAKICH NAS URODZILAS TO TERAZ TAKICH MUSISZ MIEC.
dostal az klapsa (pyskowal co i rusz, az przegial) i poszlam sie wysmiac do drugiego pokoju
no a teraz wychodzimy, takze baj baj do jutra! lampke martini wypije a potem nakarmie mlodego i niech spi do rana wyrodna! a co!
aenye- teksty maluchów są nie zastąpione. :-)
my wyspowiadani jak ja tego nie lubię :-( teraz do niedzieli nie grzeszyć i możemy ochrzcić dziecko. swoja drogą musiałam troche na siłe grzechy wymyślać- ale ze mnie święty człowiek hahahaha
my wyspowiadani jak ja tego nie lubię :-( teraz do niedzieli nie grzeszyć i możemy ochrzcić dziecko. swoja drogą musiałam troche na siłe grzechy wymyślać- ale ze mnie święty człowiek hahahaha
my musielismy kartkę dać do spowiedzi więc mus to był, mogłam podrobic ale mąż nie chciał
ale mam spokój, starsza w kinie, mąż po nie właśnie pojechał, mała śpi a ja siedzę i pije cole i nawet spać mi sie nie chce :-)
ale mam spokój, starsza w kinie, mąż po nie właśnie pojechał, mała śpi a ja siedzę i pije cole i nawet spać mi sie nie chce :-)
Ostatnia edycja:
aenye dzięki nam laski chcą mieć trójkę dzieci. może byśmy to wykorzystały w końcu przyczyniamy się do wzrostu zaludnienia ziemi od kogo by tu kasę wyciągnąć nie chodzi o to że pazerna jestem czy coś!! no skąd!! to dla dzieci wszystko
baby kochana moja złota. ja normalnie bym się nie odważyła. ja wiem że to niegrzecznie komuś zwracać uwagę, ale...no ja fanka kawy jestem absolutna i nie mogę koło Twojego postu przejść obojętnie...
eee....
espresso nie ekspresso!!!!!!
matko z córką
zaraz wychodzę, Nika śpi, Starszak śpi, czekam aż Mlody zasnie a ten jak na zlosc tylko mama i mama woła z pokoju!!
nie poddam sie, sam ma zasypiać!!
napisała i pozsła do pokoju syna w celu zmuszenia go do snu;-)
zartuje, nie ide;-)
laski ale temat
każdy może mieć własne zdanie ale taka krytyka jest nie na miejscu...
Ja też chciałabym 3 mieć i to przez Was laski Morgaine i Aenye pozazdrościłam Wam zawsze mówiłam o 2 a teraz już na stówę chcę przynajmniej trójeczkę mam brata i siostrę i teraz uważam, że to fajne (jak byliśmy młodsi to nie specjalnie, bo mało kasy było i w ogóle ale z perspektywy czasu... zmieniam zdanie) u małża tak samo jest brat i siostra więc oboje tak chcemy tylko powoli
wypiłam właśnie mocne ekspresso i zaraz strzelę sobie drugie posprzątane, ugotowane, zaraz dam obiadek młodziakowi, powieszę pranie bo akurat się powinno skończyć i znowu będę sie nudzić... no nic pobawię się z młodziakiem na podłodze
baby kochana moja złota. ja normalnie bym się nie odważyła. ja wiem że to niegrzecznie komuś zwracać uwagę, ale...no ja fanka kawy jestem absolutna i nie mogę koło Twojego postu przejść obojętnie...
eee....
espresso nie ekspresso!!!!!!
matko z córką
zaraz wychodzę, Nika śpi, Starszak śpi, czekam aż Mlody zasnie a ten jak na zlosc tylko mama i mama woła z pokoju!!
nie poddam sie, sam ma zasypiać!!
napisała i pozsła do pokoju syna w celu zmuszenia go do snu;-)
zartuje, nie ide;-)
nie chce mi sie iśc na odpowiedni wątek :-(
przegrałam aukcje śpiworka to na poprawe humoru, nie mogłam się oprzeć
gufo - śliczne kozaczki (1851374120) - Aukcje internetowe Allegro
przegrałam aukcje śpiworka to na poprawe humoru, nie mogłam się oprzeć
gufo - śliczne kozaczki (1851374120) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Morgaine – akurat ten fragment ddtvn widziałam!! a jedna laska nie chce drugiego dziecka bo dzieci są głośne a ona lubi ciszę... masakra...; mój Krzysiek jedynak i też chciał tylko jedno dziecko. Jak przebąknął o drugim to na drugi dzień byłam u gina czy można :-)
mój brat ma 4 dzieci – wszystkie nieplanowane – i widzę jakie to obciążenie dla nich i finansowe i czasowe.. mi się marzyło 2 dziecko i jestem mega szczęśliwa że jest! 3 jakby się przytrafiło to ok ale u nas wszystko mega zaplanowane i szansy nie ma Jestem już stara i spełniona jako matka i kobieta. I też się zgodzę że nawet jak lepsze kontakty mamy ze znajomymi to czasami mogą się one urwać a z rodzeństwem to na zawsze razem i np. na brata choć 7 lat starszy ode mnie to zawsze mogę liczyć i nieszczęścia nas bardzo zbliżyły..
dranissimo – mamine obiady są inne.. ja gotować dobrze nie umiem a moja teściowa tak że paluszki lizać (ostatnio prze ciche dni nie miała okazji) i zrobi coś z niczego.. mamcie jak i babcie przeważnie tak mają; a często myślę że ta moja maleńka Milka też będzie kiedyś mamą (oby!) a nawet babcią.. a teraz taka niewinna..
nati – ja bym brała coś ciepłego bo w kościołach zimno; i nie grzesz!!!
aenye – mnie też młody czasami tekstami zabija..
Ja przeżyłam. O mało się na szkolenie nie spóźniłam bo się nie mogłam wyrobić na 12... szkolenie ok – dużo nowości w firmie – kolejne w poniedziałek na 13. Miśkę odebrałam z młodym koło 15:30 i ponoć zjadła obiad, pół porcji owoców i nawet kaszkę!! Wyszła uśmiechnięta, wyspana i mega stęskniona. Cały czas się do mnie przytulała i śmiała się do Seby. Normalnie się stęskniła. Potem przyszły do mnie 2 laski z którymi pracowałam z dziećmi. One do pracy nie wracają bo dadzą finansowo radę.. było super i dzieciaki siebie wzajemnie ciekawe. Miło było mega. Miśkę wykąpałam a wycierając uderzyłam jej głową o lampę którą mam nad stołem na którym „obrabiam” ją po kąpieli. Ale się wystraszyłyśmy obie!! Szok!! Zrobiłam jej jak co dzień mleko sztuczne które codziennie wylewam i o dziwo wypiła wszystko! Cyca nie chciała! Ale co z tego jak Mila nie może mi zasnąć.. jest ze mną w pokoju, oczy jak 5 zł i wymiękam już.. ot tyle dziś u mnie!
mój brat ma 4 dzieci – wszystkie nieplanowane – i widzę jakie to obciążenie dla nich i finansowe i czasowe.. mi się marzyło 2 dziecko i jestem mega szczęśliwa że jest! 3 jakby się przytrafiło to ok ale u nas wszystko mega zaplanowane i szansy nie ma Jestem już stara i spełniona jako matka i kobieta. I też się zgodzę że nawet jak lepsze kontakty mamy ze znajomymi to czasami mogą się one urwać a z rodzeństwem to na zawsze razem i np. na brata choć 7 lat starszy ode mnie to zawsze mogę liczyć i nieszczęścia nas bardzo zbliżyły..
dranissimo – mamine obiady są inne.. ja gotować dobrze nie umiem a moja teściowa tak że paluszki lizać (ostatnio prze ciche dni nie miała okazji) i zrobi coś z niczego.. mamcie jak i babcie przeważnie tak mają; a często myślę że ta moja maleńka Milka też będzie kiedyś mamą (oby!) a nawet babcią.. a teraz taka niewinna..
nati – ja bym brała coś ciepłego bo w kościołach zimno; i nie grzesz!!!
aenye – mnie też młody czasami tekstami zabija..
Ja przeżyłam. O mało się na szkolenie nie spóźniłam bo się nie mogłam wyrobić na 12... szkolenie ok – dużo nowości w firmie – kolejne w poniedziałek na 13. Miśkę odebrałam z młodym koło 15:30 i ponoć zjadła obiad, pół porcji owoców i nawet kaszkę!! Wyszła uśmiechnięta, wyspana i mega stęskniona. Cały czas się do mnie przytulała i śmiała się do Seby. Normalnie się stęskniła. Potem przyszły do mnie 2 laski z którymi pracowałam z dziećmi. One do pracy nie wracają bo dadzą finansowo radę.. było super i dzieciaki siebie wzajemnie ciekawe. Miło było mega. Miśkę wykąpałam a wycierając uderzyłam jej głową o lampę którą mam nad stołem na którym „obrabiam” ją po kąpieli. Ale się wystraszyłyśmy obie!! Szok!! Zrobiłam jej jak co dzień mleko sztuczne które codziennie wylewam i o dziwo wypiła wszystko! Cyca nie chciała! Ale co z tego jak Mila nie może mi zasnąć.. jest ze mną w pokoju, oczy jak 5 zł i wymiękam już.. ot tyle dziś u mnie!
Ostatnia edycja:
Podziel się: