reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

ja tez zawsze chcialam wiecej niz jedno :-) jest dwojka..na trzecie tez bym sie nie pogniewala ale m by chyba zawalu dostal :-D no i finansowo nie wyrobim niestety :sorry2:
moje dzieci maja super obie babcie nieba by przychylily i oddaly wszystkie pieniadze :-D

reklama
nasze babcie tez sie spisuja na medal :-) zarowno z opieka, jak i z kasiorka :-D

ja hcyba trzecia kawe zrobie sobie zaraz.. nie mam normalnie weny na nic.. a zaraz obiad cza robic i w ogole sie ubrac :p

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeechhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

no i paradoksalnie, np teraz jestem dorosła, mam swoją rodzinę i dalej brakuje rodzeństwa!! tzn dobrze że M ma, bo dzieci maja kuzynow, masz kogo na chrzestnego wziąc, z kim sie w swieta spotkac. tak wiem sa znajomi, czasem lepsi niz rodzina, ale wiecie to nie to samo. teraz np bylismy na weselu u kuzyna z ktorym sredni kontakt, dalekiego kuzyna:) i siedzielismy w szostke (brat i siostra M z zona/mezem) no i tylko w szostke sie bawilismy. jakby ich nie bylo to chyba bysmy do domu poszli po polnocy hahah
wiecie, fajnie tak,, nawet jak rodzenstwo daleko, kontakt nei taki dorby, ale z czasem to wsio sie tak uklada fajnie.... a ja bez brata i siorki:( dobrze ze mame mam fajną ahha jak siostrę:)

nasze babcie tez sie spisuja na medal :-) zarowno z opieka, jak i z kasiorka :-D

ja hcyba trzecia kawe zrobie sobie zaraz.. nie mam normalnie weny na nic.. a zaraz obiad cza robic i w ogole sie ubrac :p

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeechhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ja ubrana bo zimno.... kawy dwie, zaraz trzecią robię:-D i zaraz po dzieciaki jade do pkola wiec juz mi sie nie bedzie nudzic hahahaha ale jeszcze chwila spokoju
;)
p.s. wlasnei janda mowi ze jest jedynaczką i to źle i ze ma trójeczkę i to fajnie:)

laski ale temat :)

każdy może mieć własne zdanie ale taka krytyka jest nie na miejscu...:crazy:

Ja też chciałabym 3 mieć :) i to przez Was laski Morgaine i Aenye :-D pozazdrościłam Wam :) zawsze mówiłam o 2 a teraz już na stówę chcę przynajmniej trójeczkę :) mam brata i siostrę i teraz uważam, że to fajne (jak byliśmy młodsi to nie specjalnie, bo mało kasy było i w ogóle ale z perspektywy czasu... zmieniam zdanie) :) u małża tak samo jest brat i siostra więc oboje tak chcemy tylko powoli :)

wypiłam właśnie mocne ekspresso i zaraz strzelę sobie drugie :) posprzątane, ugotowane, zaraz dam obiadek młodziakowi, powieszę pranie bo akurat się powinno skończyć i znowu będę sie nudzić... no nic pobawię się z młodziakiem na podłodze :-D

nie oglądałam ddtvn ale może i dobrze tylko bym klnęła. my też ( dzieki aenye, morgaine i anawoj) chcemy jeszcze 1 a nawet 2 :)

moja babcia Marylka w zeszłym roku umarła a druga była teraz w szpitalu, mój siostrzeniec:
mamuś a babcia Ala ( ta w szpitalu) jest już u babci Marylki?

to sobie maluch wykombinował że szptal to już niebo :-(

ale zimno wrrrr czas na kombinezon jesienny??

u nas tez zimno i wietrznie i deszczowo, okropnie....

a w niedzielę idziemy z młodym na chrzciny... co ja mu ubiorę i sobie też zresztą ????

nati, chyba ja bym wziela.. lepiej, zeby nie zmarzla!

baby, nati
no i fajnie! naprawde trojka jest ekstra :-D trojka chlopcow tez, niekoniecznie z siostra :p

moi rodzice tez chcieli jeszcze jedno dziecko.. ale mama zaszla w ciaze pozamaciczna, miala operacje i pozamiatane..

a w ogole chwalilam sie, ze moja sis, co jest teraz w 12tc, chce, zebym byla przy porodzie? fajnie, co? ja sie strasznie ciesze :-D doczekac sie nie moge!

ale hit dnia: MAKS NIE MA SALMONELLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiadomo, czy probka pomylona, czy juz sie wyleczyl - grunt, ze NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
mamusiaDorusia, a macie ten inhalator/nebulizator w domu? nie wystarczyloby jej sola poinhalowac ciut?

no inhalacje to ja jej robię ale nie za bardzo pomagają:-( Byłam z nią u pediatry,osłuchowo jest czysta.Na razie dostaliśmy skier.do laryngologa,bo podejrz.że to ma związek z zatokami-bo w nosku pusto,kataru nie ma,a w gardełku jakby mnóstwo glutów jej spływało..i wysmarkać się nic nie da.Ale to jest teraz taka syt.z tymi zatokami.
Wcześniej zawsze tylko suchy kaszel,ataki wręcz,no i podejrzenie o alergię.Testy tak czy siak-też zrobię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry