A
asiunia876
Gość
morgaine, aenye tez widzialam to w DDTVN. Normalnie myslalam ze jej ze scierki w twarz dam az mam ochote zrobic 3cie i 4te i bede meeeeega szczesliwa! Dla mnie nieszczesliwe wlasnie sa te rozpieszczone jedynaki. Wyhuhane na maxa, najrozsze ciuchy, wszystkie mozliwe zajecia dodatkowe, 10 jezykow w wieku 7 lat -a w glowie pustka, zero wartosci i przywiazania do czlowieka. Bo tak jak piszecie dla nich rodzice to instytucja, bankomat, restauracja i hotel... normalnie az sie we mnie gotuje... bo znam taka jedna i to z baaaaardzo bliskiej ''rodziny''.
A najgorsze ze ta Passet czy Passent czy Pessent (walic to) pisze felietony w poradniku dla rodzicow! Co ona moze poradzic co? Jak ''wychowac'' zeby MOJE zycie osobiste na tym nie stracilo? Daj dziecko babci/niani, w nocy butle tacie, pieluche zmieni sasiadka a ja mam wreszcieee upragnione wolne bo przeciez tak sie narobilam
u nas byla burza w nocy znow znajomi anglicy foty na fb powstawiali, bo to nie lada wydarzenie jak na okolice w ktorej mieszkam ;-)
nela - co do wakacji to moze lepiej ze jej nie braliscie jak na taki beznadziejny hotel trafiliscie? ja tez by przewialo i jeszcze bys sie w piers bila - po co ja bralam ;-)
co do babci.... hmm... masz racje dostaniesz zjebke! -> hihi
A najgorsze ze ta Passet czy Passent czy Pessent (walic to) pisze felietony w poradniku dla rodzicow! Co ona moze poradzic co? Jak ''wychowac'' zeby MOJE zycie osobiste na tym nie stracilo? Daj dziecko babci/niani, w nocy butle tacie, pieluche zmieni sasiadka a ja mam wreszcieee upragnione wolne bo przeciez tak sie narobilam
u nas byla burza w nocy znow znajomi anglicy foty na fb powstawiali, bo to nie lada wydarzenie jak na okolice w ktorej mieszkam ;-)
nela - co do wakacji to moze lepiej ze jej nie braliscie jak na taki beznadziejny hotel trafiliscie? ja tez by przewialo i jeszcze bys sie w piers bila - po co ja bralam ;-)
co do babci.... hmm... masz racje dostaniesz zjebke! -> hihi