reklama
U
użytkownik 838
Gość
dranissimo jesli u mamy chociaz troche odpoczniesz to moze jedz..a m tylko podsylaj zdjecia nowych osiagniec malej..to dopiero bedzie tesknil ;-)
myslisz? ;-) On sobie swietnie radzi sam ze soba. Ostatnio przypatrzylam sie, jak siedzi sam z Mala... kontakt sie ogranicza na uciszaniu Jej... Az mi Jej szkoda... :/
Spadam, bo Mala wyje juz... kolejna pobudka... :/
Dranissimo - ja mam dużo rzeczy ale ubieram w niektóre ulubione a reszta czaka nie wiem na co; ja też bym skorzystała z odwiedzin – mama odciąży, pomoże, dobrze ugoruje mniemam.. ja niestety już rodziców nie mam i tylko do brata bym musiała wiać.. ale bratowa tak dobrze nie gotuje jak mamcie :-)
eywa - a ty do wyspania leć!!
eywa - a ty do wyspania leć!!
myslisz? ;-) On sobie swietnie radzi sam ze soba. Ostatnio przypatrzylam sie, jak siedzi sam z Mala... kontakt sie ogranicza na uciszaniu Jej... Az mi Jej szkoda... :/
Spadam, bo Mala wyje juz... kolejna pobudka... :/
ale co innego jak jestescie obok a co innego jak daleko...tak mysle :-)
ojej u nas tez kolejna pobudka co jest???:-(
Aneczkaaa nie opłaca się, co chwile się budzi Natunia,a wole później iśc spać niż za chwilę wstać
ja tez tak wole..jak dopiero zasne i mnie obudzi to jestem nieprzytomna a tak luzik ;-) mniej nerwowo :-)
byla pobudka ale chyba przysnal bez pomocy mamy ;-) cos czuje ze bedzie ciezka noc...
baby- 100 lat dla Adiego
nela- dla waszego dobra "odbierz babci wnuczkę" moja Karola tylko do babci i do babci
wilmek- jak noc??
eywa- moja też na odgłos otwierania domofonu reaguje uśmiechem
dranisimo- wspułczuje mój się tylko bawi no wczoraj 1 raz założył pampersa
u nas taka sobie noc tzn od 4 płacz i tylko sen na rękach więc ja siedziałam a mała spała chyba ma jakiś gęsty katar i dlatego nie może spać :-(
nela- dla waszego dobra "odbierz babci wnuczkę" moja Karola tylko do babci i do babci
wilmek- jak noc??
eywa- moja też na odgłos otwierania domofonu reaguje uśmiechem
dranisimo- wspułczuje mój się tylko bawi no wczoraj 1 raz założył pampersa
u nas taka sobie noc tzn od 4 płacz i tylko sen na rękach więc ja siedziałam a mała spała chyba ma jakiś gęsty katar i dlatego nie może spać :-(
reklama
Podziel się: