reklama
U
użytkownik 838
Gość
Sto lat dla dzisiejszych szesciomesieczniakow! :-)
Ja mam narazie tyle ubranek dla Malej, ze narazie nic nie kupuje, ale Wy widze szalejecie :-)
aneczkaaa, to Twoja Mila taka malenka? Moja w sumie nie jakas wysoka, bo kolo 70 pewnie ma, ale za to rosnie wszerz ;-)
Padam na twarz, nocki nadal tragiczne. Juz mnie glowa boli z niewyspania :-( Wiem, wiem, powinnam spac teraz kiedy i ona drzemie, ale tez chcialabym miec chwile dla siebie i samej cos porobic... tak jak moj M. Wyprowadzil sie do pokoju obok i ma zycie jak w Madrycie! Wyspany, wypielegnowany [spedza wiecej czasu ze soba/przy sobie niz z Mala!], popija winko i filmik oglada! No trafia mnie! :/
Ostatnio mi sie snilo, ze go zastrzelili W ogole mam porabane sny ostatnimy czasy ......
Ja mam narazie tyle ubranek dla Malej, ze narazie nic nie kupuje, ale Wy widze szalejecie :-)
aneczkaaa, to Twoja Mila taka malenka? Moja w sumie nie jakas wysoka, bo kolo 70 pewnie ma, ale za to rosnie wszerz ;-)
Padam na twarz, nocki nadal tragiczne. Juz mnie glowa boli z niewyspania :-( Wiem, wiem, powinnam spac teraz kiedy i ona drzemie, ale tez chcialabym miec chwile dla siebie i samej cos porobic... tak jak moj M. Wyprowadzil sie do pokoju obok i ma zycie jak w Madrycie! Wyspany, wypielegnowany [spedza wiecej czasu ze soba/przy sobie niz z Mala!], popija winko i filmik oglada! No trafia mnie! :/
Ostatnio mi sie snilo, ze go zastrzelili W ogole mam porabane sny ostatnimy czasy ......
u nas tez straszna pogoda pada wieje brrr...a rano nawet slonko bylo..moje dziecie poszlo spac o 19:30 i juz sie o 21ej obudzilo z placzem :-(
co do wychodzenia bez dzieci to ja czasami wychodze...mam taka potrzebe...siedzac 24 na dobe w domu zwariowalabym ;-) ale jak wyjde to dzwonie kilka razy zeby sie upewnic ze wszystko ok a m sie wkurza bo jak on ma cos zrobic jak musi ciagle telefony odbierac
baby najlepszego dla Adiego :-)
aneczka juz teraz mala codziennie w zlobku czy tylko taka jednodniowa proba?
mitaginka a co to "prosto w serce"? ;-)
dranissimo biedna Ty z tymi nockami...zycze zeby dzisiejsza byla lepsza
co do wychodzenia bez dzieci to ja czasami wychodze...mam taka potrzebe...siedzac 24 na dobe w domu zwariowalabym ;-) ale jak wyjde to dzwonie kilka razy zeby sie upewnic ze wszystko ok a m sie wkurza bo jak on ma cos zrobic jak musi ciagle telefony odbierac
baby najlepszego dla Adiego :-)
aneczka juz teraz mala codziennie w zlobku czy tylko taka jednodniowa proba?
mitaginka a co to "prosto w serce"? ;-)
dranissimo biedna Ty z tymi nockami...zycze zeby dzisiejsza byla lepsza
Ostatnia edycja:
Moja Mila jakaś taka drobna czy jak?? Byłam w środę na szczepieniu i waży 6700 ale niestety nie mierzą.. wchodzi mi w rzeczy na 62 jak miałam a nawet na 56 nie wiem jakim cudem.. w 68 wlezie ale niektóre tylko bo czasem te 68 to wieeeelkie mega na nią. A ciuchów mam pełno i niektórych nie założyłam nawet ale uwielbiam mieć wybór :-)
dranissimo - jakbym o moim starym pisała... on ma swój świat w laptopie.. a że mnie non stop głowa rypie to mam się iść przebadać!! Ludzie!! Jakby mi dał się raz chociaż wyspać..
dranissimo - jakbym o moim starym pisała... on ma swój świat w laptopie.. a że mnie non stop głowa rypie to mam się iść przebadać!! Ludzie!! Jakby mi dał się raz chociaż wyspać..
MIATGINKA ,Baby my godzine przed wylotem zdecydowalismy ze malej nie bierzemy bo kicha i nie ma jeszcze wszystkich wynikow badan.babcia tez plakala ze ona jest za mala itp,ugielismy sie wyszlismy z domu ze lzami w oczach.mala ostatnio sypia z babcia ( tu mnie ochrzanicie)wiec babcie dla niej jest najwazniejsza.A wiec polecielismy i jedyna rzecza jaka zesmy robili to byly telefony do domu ,mowienie i myslenie i malej,totalne popsucie humoru i zajmowanie sie cudzymi dziecmi))
Mielismy oddac calkiem wycieczke ale niestety olbrzymia ilosc kasy by przepadla...
Woda w basenie byla morska .caly czas wymieniana,ocean jeszcze chlodniejszy no i straszne przeciagi na korytazach hotelu.oboje leczymy sie do dzis a Miska odpukac tylko kicha .ale smutno bylo bez niej i next time tylko z nia.Teraz chodze i niemoge sie jej nasciskac(((((
Mielismy oddac calkiem wycieczke ale niestety olbrzymia ilosc kasy by przepadla...
Woda w basenie byla morska .caly czas wymieniana,ocean jeszcze chlodniejszy no i straszne przeciagi na korytazach hotelu.oboje leczymy sie do dzis a Miska odpukac tylko kicha .ale smutno bylo bez niej i next time tylko z nia.Teraz chodze i niemoge sie jej nasciskac(((((
uf mój zaangażowany, a im mała większa tym bardziej, ona już skumała , dziś zauważyłam,że po dźwięku wydawanego przez domofon,że ktoś kodem otworzył(obcy dzwonią) przychodzi tatuś, dziś jak usłyszała ten dźwięk to od razu w stronę drzwi i wpatrzona czekała, a potem ten błogi uśmiech.... a co do faceta, mój też lubi na kompie posiedzieć,w końcu informatyk, ale jak mała już spi generalnie, próbowaliśmy,żeby to on mógl coś zdziałać jak się budzi, ale nie wychodzi, smoka nie, butelki nie, noszenie też be, cyc i koniec musi być
reklama
U
użytkownik 838
Gość
Ja z kolei nie lubie duzego wyboru, bo wariuje Mam duzo, ale lubie miec ulubione rzeczy i i tak czesto uzywam tylko niektorych ciuchow...
Moj M to nawet sam mi mowi, ze moje nerwy i klotnie nasze z mojego niewyspania [szesc miesiecy juz przeca] sie biora, ale i tak nic z tym nie robi, nie stara sie odciazyc... Coraz czesciej mysle, zeby pojechac na jakis czas do Mamy... chociaz akurat to by bylo mu na reke wiec narazie mysle...
Moj M to nawet sam mi mowi, ze moje nerwy i klotnie nasze z mojego niewyspania [szesc miesiecy juz przeca] sie biora, ale i tak nic z tym nie robi, nie stara sie odciazyc... Coraz czesciej mysle, zeby pojechac na jakis czas do Mamy... chociaz akurat to by bylo mu na reke wiec narazie mysle...
Podziel się: