reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Witam się po super intensywnym weekendzie :)
W sobotę byliśmy na Chojniku. Dzielny Kacpero wszedł na górę sam na własnych nóżkach :) Puźniej wizyta u znajomych w Lubomierzu. Wróciliśmy do domu o 22. Wczoraj dzień u rodziców na ogrodzie a wieczorem wizyta u znajomych. A dziś dzień jak co dzień. Wielkie plany sprzątania i prania ale co mi z tego wyjdzie to nie wiem bo boje idealne dziecko zamieniło się w wiecznego wyjca....

Zabieram się za robotę bo już się boję co będzie jak się obudzi...

reklama
ide dzisiaj na wywiadówkę na 18-tą i się pytam męża wolisz żebym poszła z małą czy zostaniesz dasz kaszki, wykąpiesz itp ( wczoraj spokojnie sie spytałam czemu tego nie robi odp była "nie wiem") no to odp wolę zostać z małą zobaczymy ja się będę czuć. jest chory aql;e juz od tyg więc mu przechodzi no zobaczymy

aenye biedny Maxio... Nie dawaj mu chleba, mleka, za to duzo picia i nie zmuszaj do jedzenia jak nie chce. A nie mozesz zadzwonic i umowic sie na jutro rano, jak na dzis juz nie ma miejsc? Moze do jutra cos mu sie zmieni, a w tym czasie cos przeciwgoraczce i smecta? chociaz szczerze to pewnie ten sam wirus co mi Madiego rozlozyl, wiec lepiej zeby sie wykupkal i wyrzucil wszystko z siebie :-) na to antybiotyku nie ma (chociaz u was zawsze jakis znajda ;-) ) wiec musi sie przemeczyc....
To dzis matka siedzisz z 2ka w domu? Bo Filip zdrowy w przedszkolu? :-)

nati ty to jestesz szybka :-) nie dziw ze cora taka sama :-D

a u nas chyba znowu jakis skok, bo mlody 2razy sie budzil w nocy na zarlo :-D chyba musze zaczac dawac mu kolacje +mleko :-)

Hejka!!!

mitaginko-grzeczna córeczka,nie ma co.Braaaawooooooo;-)

aenye-współczuję paskudztwa...zdrówka dla Maksia!!!

Ale ciepło dzisiaj będzie,prawdziwa złota polska jesień...:-)ciekawe jak długo potrwa??? Pranie już schnie na podwórku,zaraz zabieram Karolka na podwórko,bo szkoda siedzieć w domu.Marysia w p/kolu,jakoś zaczęła pokasływać...Chciałam ją zostawić w domu,ale nie było mowy...Uparła się na to p/kole i tyle...:-(

MamusiaDorusia- niezła córeczka :-), mój siostrzeniec w piątek do dyr przedszkola "szkoda że jutro nie ma przedszkola" a w poniedziałek płacz ale chwilowy :-), zresztą poszedł do 4-ro latków bo "za duży na 3 latka"

sluchajcie laski mam pytanie do wlascicielek psow!

Jade z piekiem mojej mamy w srode do pokrycia (znaczy on ma pokryc suke), jak to powinno wygladac? Czy mam im pomoc jakos fizycznie (przytrzymujac suke lub psa)? czy mam mu ''nastroszyc'' zeby sie podniecil? Boszz jestem w tym zielona, ale moze ktos ma jakies pojecie?
WIem ze eywa ty mialas szczeniaki shih tzu, to moze powiesz dokladniej? Bo on tez shih tzu jest :-)

szukam jakis przykladow umowy na necie, bo ja chce w zamian pieska z miotu...

jakies info please pisac!

Nieeee!!!!!!!! Tyle się napisałam i wsystko szlag jasny trafil, no walnęlabym najchętniej tym kompem o ścianę!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ok, to jeszcze raz ale w skrócie.

Po pierwsze, oficjalnie dziękuję Trójmiastkom za wspaniały spacerek. Niesamowite sa takie spotkania forumek, tym, które jeszcze tego nie praktykują, serdecznie polecam! :tak: Szkoda, że mnie teraz tyle nie będzie w 3mieście i sie nie zobaczymy :(.

My wróciliśmy od teściów totalnie zajechani, Tymek wymiękł bo wiecie Tymuś, Tymuś, Tymuś z każdej strony, kady go gniótł i nosil, więc moj biedaczek sporo płakał, co w domu wlaściwie sie nie zdarza :(. Dobrze, że już nas tam nie ma i powrócił stan normalny, czyli wszystko w swoim rytmie, a właściwie w Tymka rytmie :). Chyba ida zęby, wczoraj pierwszy raz poszedł żel do dziąselek w ruch...
A dzisiaj do dermatologa znowu, placki suche i szorstkie na nóżkach, krostki na buzi dalej, nie ma ich tylko jak maścią smaruję, a przeciez nie moge tak cały czas, no i na pleckach też, ale to chyba potówki, bo dużo w tym zakichanym, nieoddychającym foteliku siedział podczas ostatnich dni i plecy cały czas mokre.

Nie doczytalam oczywiście, tylko dzisiajeszy poranek.

aenye, zdrówka dużo dla Felunia biedaczka.

nati, szacun za ten poranny spacerek, ja jeszcze w dresach bez make-upu, w mega sajgonie panującym w domu, tylko zmywara i pralka nastawione, kawa nawet jeszcze nie wypita.

mamusiaDorusia, Twoja Marysia jest po prostu niesamowita z tym p-kolem. Gratki!

Pogoda cudna więc lece totka puścić, nie wiem czy wiecie ale wygrywam 50 000 000 zł i nie wracam do pracy!!!!!! :-D
Trzeba kupić składniki na zapiekankę i może wreszcie ten chrzaniony kurier przyjedzie, zamowiłam jakieś ciuszki (dla siebie!!!!) i wylicytowałam elektyczny laktator bo będe w pracy ściągala na następny dzień dla Tymcia :)

aaaaaa!!!!!!!! aenye, słuchaj, wiem co pomoże odparzonej pupie Felka! Widłak!!!! To takie sproszkowane ziolko i ten puderek działa cuda, serio!

sluchajcie laski mam pytanie do wlascicielek psow!

Jade z piekiem mojej mamy w srode do pokrycia (znaczy on ma pokryc suke), jak to powinno wygladac? Czy mam im pomoc jakos fizycznie (przytrzymujac suke lub psa)? czy mam mu ''nastroszyc'' zeby sie podniecil? Boszz jestem w tym zielona, ale moze ktos ma jakies pojecie?
WIem ze eywa ty mialas szczeniaki shih tzu, to moze powiesz dokladniej? Bo on tez shih tzu jest :-)

szukam jakis przykladow umowy na necie, bo ja chce w zamian pieska z miotu...

jakies info please pisac!

Kochana, jak sunia ma cieczkę to pies poleci jak szalony, dont worry, problem może się pojawić, kiedy sunia nie będzie chciała, ale na to raczej rady nie ma. Najlepiej dac im troche intymności i powinno być git. Powodzenia! :-D

reklama
Do góry