reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
maly jojczy wiec krotko:

rozczaruje was, ja juz zagralam w totka. gralam tez teraz przy 23 bankach i przy 35 bankach! mialam 2x trojki, a same wiecie, ile jest 2x3? 6!!!! i ja zgarniam! ale moge sie podzielic, mi styknie z 5-6 baniek ;-) kupie sobie ivory residence i bede tam smierdziec do konca zycia :-D nie, jeszcze z banke dla sluzby, coby te 50 lat mnie ogarniala i chate. i dzieci, i jedna pania dla meza tez sobie kupie, a co :-D :-D :-D

ducha
, dzieki z tym widlakiem, gdzie to sie kupuje? ale poki co przeszlo! wystarczyl ten calodniowy spacer i nastepnego dnia caly bozy dzien w tkmaxxie i okolicznych sklepach i mlody wyleczony z odparzenia :-) mowilam ci, ze on co chwile w domu wali kupsztale, tylko 'na kundzie' nie wali, wiec przez to, ze nie walil dwa dni prawie ;-) tylko rano i wieczorem ;-) to sie wyleczylo :-)

a ja lubie sloikowe zarcie, sama wyjadam czasem hehe ;-) owoce kocham i zupki jarzynowe, te pierwsze szczegolnie :-) a pomidorowka? a losos? no pychota!!!

aneczko
, moj reaguje tak dokladnie na wszystko, co do tej pory dalam.. marchew, jablko, marchew z jablkiem, sam ziemniak, ziemniak z marchwia.. i pietka chleba, i flips, kaszka i mleko - wszystko jest bleeee.

a chory jest tym razem Maksio i w jego imieniu dziekuje :-) bylam u lekarza - raptem godzine czekalam :angry: i w sumie niczego sie nie dowiedzialam, wirusowka i tyle. a temp znowu 39 ma. tylko ze dobrze sie czuje :-)

Dziewczyny, zdrowka dla chorowitkow... Moja tez miala wczoraj jakies luzne kupska, i sluzowate troszke... moze to przez te zabiska co maja isc...?

Dziolchy, czy bablom juz mozna dawac banany?? Bo ja dalam i kupa jakas czarna :O

No i jak z ta manna? Czy taka zwykla manne [w sensie, ze nie ta nestle prawie gotowa do zalania, tylko najzwyklejsza taka np pol kg ;-) ] mozna juz dodawac bez niczego/gotowania do jedzonka Malej, czy wlasnie najpierw trzeba przegotowac i dopiero potem dodac??

Witam się i ja!

M.wziął urlop na żądanie i dopiero dzisiaj wróciliśmy ze "wsi".
Ogólnie było fajnie, pogoda super, świeże powietrze ale teściowa porażka :wściekła/y:
W....a mnie na maxa !!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie miałam tak na początku... a teraz jak go bierze na ręce to mnie szlag trafia :wściekła/y:
Jak tylko Filip zapłacze to od razu słyszę "pewnie jest śpiący" albo "co malutki chcesz cycuszka" !!!!!!!!!!! Jak by dziecko nie mogło płakać !!!!!!!!!!

Dziewczyn dajcie już mięsko?

asiunia gratuluje zebola :-) wlasnie mi sie przypomnialo nie jedziesz przypadkiem do konsulatu w czwartek? :p
mercedess ja jeszcze nie daje mieska :-)

draniu moj juz jadl banana, byl w jedyn z sloiczkow :-)

ale to chyba nie to samo, nie wiem? No nic to, bedzie dobrze.

My tez jeszcze bezmiesnie... ale o glutenie pomalu mysle...

A jesli chodzi o wygrana w totka, to mi naet taki jeden milion by wystarczyl, hapata nie jestem :] Ale, jak sie nie sieje, to sie nie zbiera :-D

Mercedess- nie daje mięska bo zrobiłam 1-szą partię słoiczków warzywnych, następna partia będzie z mięskiem.
baby- Ty dajesz więc pyt do Ciebie jakie?? indyka, królika to wiem a krówkę???

asiunia gratuluje zebola :-) wlasnie mi sie przypomnialo nie jedziesz przypadkiem do konsulatu w czwartek? :p
nie. ja wogole juz chyba tam nie zjawie sie bo chce wyrobic sobie i mezowi rezydenta i postarac sie o ang paszporty dla dzieciakow, bo meczy mnie to jezdzenie co kilka mc do manchasteru... Nie lubie... a tak to pojde na poczte i przysla do domu :-D

reklama
nam też dziś ząbek wyszedł:) pierwszy!!
asiunia to ja od piesków, nie miałam szczeniaczków:)
ayene..wiesz jak u mnie zadziałało ze słoiczkami? wiem,że nie wolno do słodkiego przyzzwyczajać,ale moja się po morelach przekonała, hipp ma np od 4 msc, potem poszły inne , bo na początku też nie chciała, a teraz je kwaskowe też, więc może jak coś słodkiego zje to się przekona?
pół dnia spędziłąm w koszalinie szukając lekarza ,który prywatnie mi zrobi to usg w kwestii refluksu i co? nikt! byłąm w 3 szpitalach, w jednym zrobiła,ale zwykłe, bo na refluksie się nie zna( tak powiedziała), w innych nie robią, masakra! a ta krew na alergie 150 zł! też nie zrobiłam dziś, spróbuje od znajomego lekarza wykombinować skierowanie, bo masakra!

Do góry