reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

baby witaj dawno Cie nie slyszalam ,ale u nas byly dramatyczne momenty ,a wczoraj zesmy sie rozwodzili.lece tam gdzie ty bedziesz z irlandii latac 3 razy w roku:) przetestuje hotel nastawiony na dzieci to Ci polece jak cos:) buzki

reklama
baby- to dużo zjada na raz no ale Adi zaczął szybciej od Asi jeść, poza tym moja nic oprócz cyca nie chce pić. nawet jej soczek jabłkowy bobo fruta kiedyś kupiłam ale łyka wzięła i tyle. wodę chętniej pije ale max 3 łyki.
a po obiadku zawsze cyc.

A waszym dzieciom po obiadku się ciszej i mniej odbija?? bo Asia po mleczku to potrafi ostro beknąć a po obiadu tak leciutko ale za to z 2-3 razy.

kurde jak byłam na spacerze to padało a teraz jak zasnęła to wyszło słońce, no cóż jeszcze popołudniu na huśtawki pójdziemy

moj zjada zwykle pol sloiczka ale czasami tylko kilka lyzeczek
baby trochu sie nie dogadalysmy ;-) mi dla odmiany z tym podwijaniem chodzilo o to ze ktos napisal ze w jednoczesciowym nic sie nie "zawija" i nie gniecie dlatego napisalam ze w dwu tez ma spodnie z szelkami i tam na pleckach tez sie nic nie podwija :-D mam nadzieje ze bardziej nie zamotalam ;-)

moj zjada zwykle pol sloiczka ale czasami tylko kilka lyzeczek
baby trochu sie nie dogadalysmy ;-) mi dla odmiany z tym podwijaniem chodzilo o to ze ktos napisal ze w jednoczesciowym nic sie nie "zawija" i nie gniecie dlatego napisalam ze w dwu tez ma spodnie z szelkami i tam na pleckach tez sie nic nie podwija :-D mam nadzieje ze bardziej nie zamotalam ;-)

spoko, zrozumiałam :)
no i sto lat dla 5-miesięczniaczka :) buziaki ode mnie i Adiego :)

baby- to dużo zjada na raz no ale Adi zaczął szybciej od Asi jeść, poza tym moja nic oprócz cyca nie chce pić. nawet jej soczek jabłkowy bobo fruta kiedyś kupiłam ale łyka wzięła i tyle. wodę chętniej pije ale max 3 łyki.
a po obiadku zawsze cyc.

A waszym dzieciom po obiadku się ciszej i mniej odbija?? bo Asia po mleczku to potrafi ostro beknąć a po obiadu tak leciutko ale za to z 2-3 razy.

kurde jak byłam na spacerze to padało a teraz jak zasnęła to wyszło słońce, no cóż jeszcze popołudniu na huśtawki pójdziemy

Adi tak miał na poczatku ale teraz powoli staram się zeby zjadał obiadek bez cyca, zeby to był powoli osobny posiłek, bo do tej pory to były tylko takie deserki :)
młodemu też po mleku się tak mocno odbija jak dziadkowi po piwie :-D za to po obiadkach już mniej

baby witaj dawno Cie nie slyszalam ,ale u nas byly dramatyczne momenty ,a wczoraj zesmy sie rozwodzili.lece tam gdzie ty bedziesz z irlandii latac 3 razy w roku:) przetestuje hotel nastawiony na dzieci to Ci polece jak cos:) buzki

to fajnie czekam na relację :) no i wpadnijcie kiedyś na sesje zdjeciową ;)

no i zjadła cały 190g słoiczek, pomyliło mi się i myślałam, że wczoraj otworzyłam słoiczek a to był dzisiejszy. no ale cyca już nie chce.

natitosz to nasza przodowniczka gratki perełki:-)
wilmek100 lat:-)
aneczkaadaj zanć co i jak z malutką,niestety taki okres jesienny się zaczął:crazy:
nelaa na ile jedziecie że taka wyprawa:)

mója mala tez ok 13 zjada objadek a potem ok 17 jakiegoś deserka:)
a od wczoraj zmiana o 180 stopni,butla beee łyżeczka ok:-)
i tak jak zawsze kaszkę jadła z butelki taką rzadką tak teraz tylko łyżeczka ale moze i dobrze bo szybko się oduczy:tak:no i zakupiłąm dziś kubek niekapek bo z czegoś musi pić:-)
my już po chorobie Majka lata jak oszalała,Oliwka też już spoko w sumie nawet nie ma śladu po chorobie,także jutro pójdziemy na spacerek:)
kurcze w zeszłum roku dowiedziałam się ze w ciąży jestem,a już mam tą swoją małą marude obok:)

Wrrrrrrrrrr....zjadło mi posta.

No to tak pokrotce postaram sie odtworzyc.

Co do jedzenia to mala zwykle zjada 3/4 sloiczka, zaledwie kilka razy zjadla caly.
Nadal mi nie przesypia gdzina calych nocy, zwykle raz na butle sie budzi a ostatniej nocy zbudzila sie o 23-ej i do 1-ej sie bawila. Potem na szczescie spala do 8.30.
A jak u was ze spankiem?

reklama
dziekujemy za zyczenia :-)
jola moj od kilku dni budzi sie czesciej 23 na smoka lub herbatke ok 2ej mleko i 5:30 mleko..mam nadzieje ze to chwilowe bo kaszelek go budzi...wczesniej budzil sie raz na smoka lub jedzenie ok 2ej i potem dopiero 7 :-)

Do góry