reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Wrrrrrrrrrr....zjadło mi posta.

No to tak pokrotce postaram sie odtworzyc.

Co do jedzenia to mala zwykle zjada 3/4 sloiczka, zaledwie kilka razy zjadla caly.
Nadal mi nie przesypia gdzina calych nocy, zwykle raz na butle sie budzi a ostatniej nocy zbudzila sie o 23-ej i do 1-ej sie bawila. Potem na szczescie spala do 8.30.
A jak u was ze spankiem?

ostatnio zasypiamy 19-20 pobudka o 23-24 jak mam idzie spać, potek ok 4 i ok 6 a wstajemy ok 8

dziołchy, która roiła ciasto z malinami od ??baby? ja mam gorące na kuchni i sie zastanawiamy wszyscy czy można kroić ciepłe czy trzeba zaczekać aż przestygnie?! tak pięknie pachnie i wygląda! mniam!!

ja kroiłam ciepłe i takie jedliśmy :)

Lenka Adiemu też nikt nie składał bo pewnie dziewczyny nie zauważyły ale nie robie z tego problemu... przecież świat się z tego powodu nie zawalił...

Jankesowa my składaliśmy :tak:

Marma my mamy takie tylko w kolorze wenge Łóżeczko dziecięce / Tapczanik roz. 140/70cm (1833950010) - Aukcje internetowe Allegro i jesteśmy zadowoleni :) jak za tą cenę to całkiem fajne :)
zastanawiałam sie tez nad tym bo jest śliczne http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik-140x70-kolory-darland-i1837395947.html ale ogólnie skoro wyjeżdżamy to wybraliśmy tańszą opcję

właśnie zrobiłam torcik z kaszy manny i chłodzi się w lodówce, ciekawe czy będzie dobry :) powiem Wam jutro :)

Ostatnia edycja:
reklama
hihi, nati... tak to się zaczyna :)
U nas Mateo ma fazę bycia na rączkach, zawsze wrzucam do wózka chustę, i już się przyzwyczaiłam, do motania się na środku ulicy i pchania pustego wózka. Rozczula mnie jego śmianie się z piskiem :D Uwielbiam to i bym zjadła to dziecko moje. dzisiaj na obiadek wcinaliśmy ziemniaczki z marchewką i łososiem :) smakowało. Cały ten większy słoiczek został z apetytem skonsumowany. zauważyłam, że Mateo woli słoiczki z Hippa :) :cool: Gerbera nie kupujemy, bo mamy zakaz od tatusia kupowania produktów Nestle. :tak:

Lenka
, wszystkiego dobrego dla maleństwa :) Nie smuć się, musiałybyśmy codziennie słać którejś posty z życzonkami, bo prawie codziennie są tu mali solenizanci.:happy:

babysorki buziiiam :*:*:*:*

Ochote na jedzenie mi tutaj robicie :) u nas poki co wozek mu pai za to w domu musze wiecej nosic... moj normalnie piszczy jak stare wrota non stop.... a jak sie smieje to az wrzeszczy :)) slodkie to

Lenka spóźnione ale szczere buziaki dla małej:* ja to kochana traktuje jako "przy okazji" jak mi mignie coś na suwaczku, ślub, miesiąc dzieciaczka itp, a najczęsciej wychodzą święta dzieci tych mam, co tego samego dnia rodziły, nie MamusiaDorusia? one zawsze o sobie pamiętają ,inni widzą i leci;)

Baby kusisz tymi ciastami:(
Mitaginka a moja słoiczki tylko "na zimno" :D tzn w pokojowej,inaczej nie tknie,hehe
Jankesowa ciesz się babo,że masz udane spacery:)

ale jestem głodna..zabiłabym za coś słodkiego

reklama
a u mnie słoiczki na ciepło ale nie próbowałam na zimno nawet. ale woli rzadsze więc zazwyczaj dostaje łyżkę naszej zupy ( a może to chodzi o smak??)

Do góry