reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Nati gratuluję 4 ząbka :) u nas tylko bolące dzięsełka i nic więcej...

Nela odpoczywaj dzisiaj a jutro od rana do pakowania :) i nie martw się będzie dobrze :)

Aneczkaa trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego

Wilmek chodziło mi o to, że jak są za długie spodenki to można podwinąć a potem jeszcze po odwinięciu dopasować szelki i ogólnie na dłużej starcza :) to miało być na plus :-)

reklama
a jednak moje słoiczki są większe mają 200g bo się denerwowałam że tak 3/4 słoiczka jak zjada to mało. a dzisiaj sama go chyba zjem bo wyjątkowo mi smakuje :-)

hejka,witam ,jestem jak czolg przejechana,wcale nie chce mi sie leciec na te wakacje po wczorajszych przejsciach szpitalnych.mam nas spakowac a nie robie nic.znajac mnie to dopiero jutro wroce do normy.wczoraj mialam tylko wizje ze mi dziecko znow w szpitalu zostawia...

asiunia poradzila mi co wziac z rzeczy do kapieli ,jedzenia ale normalnie najbardziej to by mi sie lista przydala szczegolowa jak mialysmy "torba do szpitala".czuje sie jak na ostrym kacu.to beda "super" wakacje :( sorki ze tylko o sobie ,ale ten szpital ,sic!!!
nela moge ci opracowac liste bo mam gdzis swoja, ale daj mi czas do popoludnia :-)

ASIUNIA ANIELE MOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bede wdzieczna!!! ja ryczalam tyle wczoraj ze nie moge sie wziac do pakowania ,a malz wraca prosto na lotnisko z pracy ,wiec musze cla 3jke spakowac,i nie wiem od czego zaczac.siedze pije redbulla i podlamana jestem ,wczoraj mialam chore dziecko dzis mam zdrowe,ja nie na lotnisko powinnam jechac tylko do psychiatryka,wszystkie badania dobre !!!

On( malz) pracuje dzien i noc od wczoraj do poniedzialku rano non-stop( akurat wlasnie teraz sic tak wypadlo!!!!!) i NIC mi nie pomoze a ja dalej w szoku jak mi chcieli dziecko w szpitalu wczoraj zostawic i ja kloc bolesnymi zastrzykami!!

BEDE czekac na LISTE JAK NA ZBAWIENIE

jak masz co dla siebie wziac i dla malza to tez nie pogardze,ty taka zorganizowana jestes,dzieki klekam na kolana teraz;-):-)

reklama
mój młody na jedno posiedzenie zjada cały słoiczek mój a one mają 143ml czasem do tego soczek czasem nie a popołudniu jakiś owocek :)

Do góry