reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
baby - super film!!!!! W szoku jestem jaki Adrianek grzeczny i zaciekawiony!! No i czołga się pierwsza klasa!! Moja Milcia to się od razu denerwuje jak nie może czegoś sięgnąć.. cierpliwość ma po tacie :tak:

Coraz mniej czasu mi zostało na forumowaie i nie jestem w stanie Was nadrobić, czytam dosłownie pobieżnie tak aby choć trochę usłyszeć co u Której ale nie rejestruje żądnych szczegółów . Matko już w pon będę w pracy, wiem wiem przeżywam to jak jakaś nienormalna. Kurcze ale ta co już wróciła do pracy chyba mnie rozumie najbardziej. Migatinka mam dokładnie tak samo jak Ty. Czas jaki teściowa spędza z Wikunią ok. szanuje to ale zabiera mi go. Wcześniej Wika była tylko dla mnie a dziś dzielę się nią. Ona zaczęła mi się wpierdzielać w ubieranie, jedzenie. Wprowadza jej jakieś nowe pory co Wika nie zna jest zdezoriętowana. Mam powieszoną na lodówce kartkę z planem dnia Wikunia a mimo tego robi po swojemu. (nie chciałam wpominać na ogólnym tego ale …. 3 letnia opieka teściowej nad innym dzieckiem robi swoje i wszystko porównuje do tamtej a mnie szlag tafia) Już prosiłam aby mi tu…. Imę tego dziecka a ona i tak swoje. Wściekam się , proszę ją o swoje wiec przy mnie robi tak jak ja chce a potem jak wychodzę widze ze i tak jest po teściowemu grrrrrrrrrrrr
Cucumber mnie by serducho tez pękało jak całymi dniami byłabym z innymi dziećmi a nie ze swoją, a potem po pracy nie ma czasu i siły na zabawy itd..
Pocieszam się dziś choć troszkę bo dziś odebrałam zamówiony sprzęcik grający do pokoiku Wiktusi i właśnie go testujemy. Mała leży w łóżeczku i słucha 4 pór roku Vivaldiego ( czyli to co słuchałyśmy w ciąży) i guga do siebie. Ja mam czas na sprzątniecie domku, opranie i gotowanie. Obym wszystko zrobiła bo jutro teściowa w domu i znowu będzie gadanie a mogłabyś to tamto ………
Margola mam to samo z tym że ja ost wstaje do malej po 7razy a od 5tej zwykle już na nogach a małż mi powie że on zmęczony jest. Boże ja sobie nie wyobrażam jak ja będę funkcjonować w pracy.
Przymiotników opisujących swój dzień tez by tu się mnóstwo znalazło J aaaaachhhhh życie
Mamusia Dorusia trzymam kciuki aby nic poważnego się nie wykluło no chyba że ząbki ;)
Migatinka tak jak radzą dziołszki jak poduszki da się wyłączyć to transport z przodu jak nie to na tył i lusterko Sania koncert super sparwa, ja żąłuje że nie poszłam na Georga Michaela bo był u nas we Wrocławiu. No trudno next time ;) może uda się na monster wyjśc
Baby przepis byłby na miejscu
Aneczka mó robi to samo jak Wika zapłacze, ja głupia lecę a ten ja bierze na przetrzymanie z tym że ja nie mam serca słuchac jak ona ryczy, kwili itd.
ok. kibity mykam nie doczytałam do końca już mi tak Wika ryczy a posta piszę od 8ej
Zmykamy na dwór

właśnie sie dowiedzialam że moje znajome rodzestwo (brat i siostra) spodziewają się w kwietniu dzieci. fajnie musi czuć się ich mama, nie dość że jedyna w śród znajomych nie była babcią to od razu od 2 dzieci i jeszcze w kwietniu :-)

My nosimy 5 :D od miesiaca :O teraz od tygodnia Dady i sa super szkoda kasy na pampery...oryginalne... mykam bo sie obudzil... ja nie pisze na FB bo nie moge dodac komentarzy dlaczego???

witam, tylko pobieżnie przeleciałam posty,nie mam weny na pisanie...mam po prostu doła :-(

witaminki - ja podaje oprócz D,jeszcze Cebion,ale to temu bo jestem przeziębiona ( no byłam ) i zapobiegawczo podaję.

pieluchy - my Pampers,i nie inne,po innych krosty,zaczerwienienia więc tylko te .a a rozmiar 3 .

idę sobie sprzątnąć i posmutać .

reklama
juz wiem dlaczego wole fb, bo bezposrednio pod postem komentuje, a tu to zapominam, co i komu.....ehh

baby - super chłopak sie czołaga, o włos od raczkowania słowem. Moja Nadia ekspresowo kręci sie dookoła siebie ale niestety tylko w jedna stronę, podobnie jak z obracaniem na brzuszek (asymetria niestety), rehabilitacja trwa ale ja i tak mam wrażenie zoe ona wszystko robi w swoim czasie,...oby. Martwi mnie to..układam jej zabawki z tej gorszej strony, zachecam, ale ona twardo..woli przejsc dookoła i sięgnąć normalnie taka cwana

herbatita - a co to za "grajek " dla Wiki ???

aaa...pieluchy my pampers premium, no nie moge sie do innych przekonać..nr 3....ale takie średnie juz mimo ze Nadia ok 7kg (6900 kilka dni temu) i 65cm

telefon mi sie posuł, powinnam pójsc do serwisu bo nie ył tani iszkoda mi na nowy kasy....pewnie musze mała w nosidełko i isc....ale tak mie sie nie chce.

Do góry