Hatorska zgadzam sie babcia sie tak obraza jak sie jej zwroci uwage ze jakies 2 miesiace temu jak non stop nosila mala i mala zaczela dostawac atakow histerii,bo nauczyla sie usypiania z lulaniem i chodzeniem ( trwalo to nawet do kilku godzin!) zwrocilismy jej uwage ze rozpieszcza mala ,ze tak nie chcemy,to tak sie obrazila ze autentycznie nastepnego dnia chciala sie wyprowadzac od siebie z domu.2giego dnia jak emocje opadly oswiadczyla ze ona nam bedzie pomagac przy Misce ale tylko tak jak ona chce bo uwaza ze ja trzeba nosic i juz...nie dalo sie przegadac.
Obcej osobie moge zwrocic uwage,szukamy tu u mamy kogos ,ale znow zaczela niankom matkowac,tak ze odrazu do mnie i meza leca na ty ,nas zlewaja i wchodza do tylka babci.dzis babcoia stwierdzila ze musimy im gotowac itp.malz chcial wyjsc ze skory bo owszem ,to co jest w lodowce moga wszystko jesc,ale jesli on zje obiad w pracy a ja powiedzmy platki
to ja mam jeszcze nianke obslugiwac???
Ztreszta jakbym zaczela pisac to bym nie skonczyla
Hatorska ja sie nie spakuje
Modlcie sie za mnie zeby malej jutro nic powaznego nie wyszlo na badaniach ,tak nam i jej potrzebne te wakacje (sic,sic ,sic!!!)
hatorska jutro zaleje Cie lawina pytan odnosnie wyjazdu,oki
;-)
Obcej osobie moge zwrocic uwage,szukamy tu u mamy kogos ,ale znow zaczela niankom matkowac,tak ze odrazu do mnie i meza leca na ty ,nas zlewaja i wchodza do tylka babci.dzis babcoia stwierdzila ze musimy im gotowac itp.malz chcial wyjsc ze skory bo owszem ,to co jest w lodowce moga wszystko jesc,ale jesli on zje obiad w pracy a ja powiedzmy platki
Ztreszta jakbym zaczela pisac to bym nie skonczyla
Hatorska ja sie nie spakuje
hatorska jutro zaleje Cie lawina pytan odnosnie wyjazdu,oki