reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
właśnie muszę popatrzeć za takim pchaczem, jaki kupiliście Emi?

Antonina mój tel. tez sie psuje wczoraj sie wyłączył i przez kilka godzin nie mogłam go właczyc... chyba bedę musiała jakiś zakupić,,, no ale ten ma już 5 lat... tylko, ze ja go uwielbiam

wg.mnie warto,melodyjek kilka,różne odgłosy,( j.angielski ),klawiszki podświetlane,lepsze to niż ten chodziki całe,tak jak będzie stawać to się podeprze,popcha idąc :),a panelek jak piszą możną zdjąć i zabierać ze sobą,

my uzywamy pampers baby-dry 3 ostatnia paczka juz zakupione 4 czekaja :-)
baby wlasnei ten sam pchacz mialam polecic :-) starszak dostal jeszcze taki z otworami na klocki w roznych ksztaltach, prosty bez melodyjek mial dwa i oba lubil :-)
antonina wg mnie nie ma sie czym martwic ale oczywiscie dzieci sa rozne..moj starszak zawsze sie przekrecal przez jedno ramie przez drugie nie chcial, raczkowal tylko do tylu do przodu wogole ;) a pozniej uzywal na zmiane obu raczek do jedzenia wiec chyba zadnej asymetrii nie bylo albo minela :-)
emi poprawienia nastroju zycze :tak:

pchacze ? hmm nie sądzę, przecież, jak dziecko uczy się chodzić to i tak się podpiera o coś ...a tu ma to stoi i pcha go sobie i idzie ,dla mnie to o wiele lepsze niż chodzik.

kurde miałam sprzątać,to siedzę,idę bo nie wyrobie się i będzie syfuś znowu,

w sumie tak. bo w chodzik się wkłada dzieci jak jeszcze nawet stać porządnie same nie umieją a w pchaczu stoi "samo"
nie sprzątaj i tak jutro będzie bałagan. ;-)

kurde kładę ostatnio mała na mojej puchowej wielkiej kołdrze ( ok 2m) a ona i tak z niej "schodzi" na tą paskudną wykładzinę. niby teściowa ją porządnie wyprała ja codziennie odkurzam ale to nie to samo co panele codziennie zamiatane i myte

reklama
heheh,racja,racja, Hubert taki burdel robi ,a nie wspomne o jego pokoju,wszedzie piach,jedzenie,i inne zawartości ...,odkurzę chociaż ,i pomyję bo ...przykro to wygląda:-p

mała mi całą matę zaulewała,a dopiero co prana była, turla się na brzuch i chlust za chlustem hehe,o kanapie nie powiem nic,dziś prałam miejsca plamiaste ale ona na tłusto ulewała ,

Do góry