reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

nio Aneczka jeszcze by się tu znalazła np. Nela ;) hihihihi
mamusiaDorusia-oby to nie zapalenie płuc, starszak miał w czerwcu, a młoda dała radę ;) będzie dobrze
mitaginka-ja bym wolała obcą osobę.......nie dalabym rady, ale nie stresuję Cię, ja mam tyle obaw o moją nianię...............bosz.......szkoda, że nie mogę z 1cm belenki łyknąć ;)

reklama
mitaginka-długo by pisać :) dlatego, że możesz więcej wymagać bez stresu, ze się obrazi czy też będzie Ci coś wytykać, babcia z zasady jest od rozpieszczania, rodzice od wychowywania.........no i codzienna obecność....brrrrrrr, no i wolę od obcej osoby słyszeć, że coś zrobiła po raz pierwszy (bolałoby mnie to słyszane z jej ust, z jej satysfakcją).......piszesz, ze Ci systematycznie działa na nerwy, to co będzie jak będzie tak obecna w Twoim zyciu?

Hatorska – tego samego jestem zdaniaodnośnie niani.. jak moja teściowa siedziała z małym (ażmiesiąc) to faktycznie młody ok, nawet obiad nam ugotowała ale jejkomentarze powalały.. no i wiedziała co mamy gdzie, co kupiliśmyitp co mnie do szału doprowadzało bo nie omieszkała się wtrącaćczyt. dawać rady. Takie rozwiązanie ma plusty i minusy jak każde inne.. niania nie da tyle miłości i troski

Margola boski post :-D
Aneczka moj tez czasami tak robi a ja jak slysze w wannie ze maly placze to juz mi sie odechciewa kapieli ;-)
Hatorska uparta ta Twoja malutka ale moze jak nic innego nie bedzie to zje butle
MamusiaDorusia oby to byly tylko zabki:tak:
Mitaginka ja zawsze woze z tylu chociaz poduszke moge wylaczyc..gdybym go miala z przodu to chyba by mnie za bardzo rozpraszal..fakt ze maly jak sie jedzie to bardzo nie placze jedynie jak w zlym humorze to na swiatlach innych przystankach ;-)

reklama
Do góry