reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Mitaginka- a właściwie czemu uparłaś sie na mm i butelkę?? rano nakarmisz małą, koło 10 kaszka, póżniej objad, deserek i już wracasz i będzie cyc. czy tak nie da rady??
mam nadzieje że teściowa przyjdzie i chociaż przewinie

raczej za mało tych posiłków; moje godziny pracy to 8:30-17:30 bo tak otwarty oddział, chcę korzystać z wychodzenia wcześniej, ale jak będę sama z jednym doradcą na zmianie to nie wyjdę. Żeby dojechać to ok. 40 minut w jedną stronę, czyli może się zdarzyć, że ponad 10 godzin będę poza domem,a póki co Tysia je co 2h...

mercedesss kaszka mleczna manna z Nestle, podaję 2-3 łyżeczki dziennie do obiadku

aneczkaaa kupiłam sobie buty, a Tysi dwa pajace, skarpetki i sukienkę

aneczka please nie zazdrosc;-),ja sie modle zeby jej badania wyszly dobrze,ze akurat teraz (sic)a taka okazja sie trafila!!!.akurat malz ma urlop a mala ulewa ,a to wszytsko dla niej .wlasnie malz pojechal z jej moczem do badan.na wszelki wypadek ubezpieczyl nas jakbysmy odwolali wyjazd:(nikt nie wie co jej jest ,ja stawiam na alergie...oby,choc juz sama nie wiem...:(:-(

kupilam kurs hiszpankiego; podstawowe slowka i ocvzywiscie program nie chce sie odpali.,malzowi nie pokazlam,ale dostalam kase za ciuszki to sie nie kapnie.braciaka poprosze jutro o zainstalowanie

dranissimo moim zdaniem może być krew przez zęby; u nas tak było (no chyba że to zbieg okoliczności). Tysia robiła brzydkie kupy, w jednej była nawet krew, a po kilku dniach zobaczyłam pierwszy ząbek ;)

dzieki!
U nas robila brzydkie kupy na naszym urlopie, ale to pewnie przez te wariackie jazdy... teraz kupy niby ok, tylko znowu ich sporo i dzis chyba we 3 ta krewka (?) Oby to byl zabek... Az mi smutno, jak na Nia patrze taka marudzaca... bidulinka :-(

Jankesowa – już dawno chwaliłamdady i jadę na nich cały czas. Miałam 3 paczki oryginalnych i niewidzę żadnej różnicy.. a skoro nie widać różnicy to po coprzepłacać
dranissimo – super, że podróż sięudała; jak misi smoczek wypadnie, oblukam czy nie ma włosów i zpowrotem do buzi

tez ostatnio gdzies czytalam, ze te biedronkowe zostaly 'ulepszone' i dorownuja pampersom...

aneczkaaa, tak czytam Twoje posty i Ty to agenciara jestes ze swoim podejsciem... ;-) Podoba mi sie to :-)

reklama
mam juz wyniki,mala ma leukocyty w moczu i zapalenie drog moczowych i czujecie ze to sie moze objawiac ulewaniem?!!!,i jeszcze ja to bolo bidule a ona taka grzeczna ,czasem plakal troszke przez sen ,geee,moje malenstwo:( ale przynajmniej mamy przyczyne...

Do góry