Cucumber na plamy dawałam vanish i prałam w vizirze sensitive – sprało wszystko - a teraz kupiłam niemiecki persil granulki i sprało marchew bez odplamiacza; pomysł teściowej dobry.. jak każdej teściowej... ja mam tyle rzeczy że nie mam podziału na gorsze i lepsze i nie przebieram dziecka przed jedzeniem.. dzień leniuchowania komu jak komu ale nam się baaaaardzo należy!! Życzę dużo zdrówka a jak mała zaśnie to otul ją cieplutko, otwórz okno i niech wdycha!!
nati - taki śliniak zakupiłam ale dopiero na 86.. mniejszych nie znalazłam.. a Dżoana niemożliwa!! i ze spaniem i ze wstawaniem
U mnie noc ok – pobudki 3 potem wyrko. Myślę, że mała już przyzwyczajona do naszego łóżka. Szuka mnie ręką i jak kwęknie to pogłaskam i śpi dalej. Wyczuwa pewnie gdzie jest:-) Młody od rana nawija o Florku – wynalazł wśród rzeczy które dała mi kuzynka dla chomika kulę w której chomik może biegać po chacie i męczy mnie żeby go tam wsadzić...rzecz jasna podjął dziś próby – w liczbie mnogiej – chwycenia Florka żeby go nie użarł ale bestia się nie dała i uciekała. Biedny chomik odsypia a czeka go kula.. Idę się nad nim pastwić – nawet nie wie, że zaraz pobiega![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
nati - taki śliniak zakupiłam ale dopiero na 86.. mniejszych nie znalazłam.. a Dżoana niemożliwa!! i ze spaniem i ze wstawaniem
U mnie noc ok – pobudki 3 potem wyrko. Myślę, że mała już przyzwyczajona do naszego łóżka. Szuka mnie ręką i jak kwęknie to pogłaskam i śpi dalej. Wyczuwa pewnie gdzie jest:-) Młody od rana nawija o Florku – wynalazł wśród rzeczy które dała mi kuzynka dla chomika kulę w której chomik może biegać po chacie i męczy mnie żeby go tam wsadzić...rzecz jasna podjął dziś próby – w liczbie mnogiej – chwycenia Florka żeby go nie użarł ale bestia się nie dała i uciekała. Biedny chomik odsypia a czeka go kula.. Idę się nad nim pastwić – nawet nie wie, że zaraz pobiega
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)