reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

eywa- nie oglądaj tv tylko idź spać!!!!
my byliśmy na grzybach ale mało było. nie wzięłam wózka tylko nosidełko i położyłam małą na trawie na mojej kurtce wiecie jak trudno złapać precyzyjnie 1 trawkę???? a jaka radocha jak już się złapie :-)

reklama
gdybym wiedziała,że mała mu pośpi to bym się kładła, ostatnio ma taki bunt na wózek ,ze myślałam,że wrócą po parunastu minutach ,a ona zasnęła mu po krótkim marudzeniu i śpi ,ale już powoli wracają, mężu głodny;)

no i moje dziecko nie chce nic innego niż cycek. noż.... a tak ładnie jadła a teraz nie chce. ledwo Jej łyżeczką ok słoiczka jabłka wcisnęłam. teraz jadłam banana to chciała sama go jeść jak na łyżeczkę dawałam to buzi nie otworzyła nawet. noż kurcze!!!!!

no w sumie masz racje :), będę gotowała ale nie miksowała tylko może rozgotowywała
no dokladnie. miekkie zeby samo sie w buzi rozpuszczalo i w kawalki. i nie strasz jej juz lyzeczka tylko dawaj w raczki i tyle :-) sama chcialam to wprowadzic ale mlody jeszcze sie nie pcha do samodzielnego jedzenia a mm mu nie wystarczy :-)

Dziewczyny a jak jest z mięsem?
Czytałam gdzieś, że od 7 miesiąca?
A mama mi dzisiaj kupiła słoiczki z HIPP : potrawka ziemniaczki z królikiem i dynia z indykiem

Któraś z Was już podaje takie wynalazki :-)

marma jak pobiorę jeszcze raz mocz i wyjdzie ta bakteria to śmigam do lekarza, oby nie antybiotyk, oby nie szpital...naprawdę trauma :(

akkm wiem o woreczkach, już nie raz do nich łapałam, tylko teraz wyszła bakteria i dr powiedziała, że do kubeczka jest sterylniej

my po spacerze w parku, a jutro M. ma urodziny, więc zwalą się teściowie i szwagier i trzeba będzie ich ugościć ;)

reklama
aaaaaaa i po raz pierwszy w życiu Tysia nie miała od wielu godzin kupy :wściekła/y:
zawsze po kilka dziennie a tu od wczoraj od 17 nic!

edit: oooooo, jest i kupa!!! :))))

Do góry