U nas działa Hej sokoły Gaba płacze przy ubieraniu jak się jej rękawki zakłada i jak śpiewa się Hej sokoły to nie płacze No i czasem śpiewam to przy przewijaniu, bo tak jak u Marmy ciężko czasem Małą przewinąć a jak słyszy tą piosenkę to od razu leży prosto i się na mnie patrzy.ostatnie pare dni się udaje opanować większość płaczów jedną jedyną piosenką przeze mnie śpiewaną, mam jej dość, mąż nie wspomnę...no ale chociaż nie płacze
reklama
ducha
Tymciowa mama :)
umieram!!!!!!!!! nażarłam sie placków ma wieczór!!! no czy ja jestem mądra???? NIE!!!! ale one tak leżały na talerzu, pachniały i czekały by je zjeść, no nie mogłam im odmówić! Teraz mi źle. Bardzo!
A moje dziecko nie śpi . Zawsze już o tej porze spal, a teraz film ogląda. Ooooo, zamula, więc już niedługo .
owca, ja bym Go szybko wybudzala, to tak jakby mu sie jakieś koszmary śniły czy coś, kurde, a rozmawiałaś o tym z lekarzem jakimś?
Jeśli chodzi o chlapanie to lepiej nie mowić, cala podłoga mokra (a ja kąpię w pokoju ), kąpię jeszcze w tej profilowanej wanience, więc nie mam problemu z usiedzeniem w miejscu jeszcze.
A zasypianie, tez szaleje przed zaśnięcie, chyba zużywa reszte energii przed snem ;-). A ulubione zajęcie to podnosi nogi i opuszcza je z całej siły na materac, czasem się przekręci i zawali biedak w łóżeczku, ale oczywiście zero do bani - twardziel jest!
A moje dziecko nie śpi . Zawsze już o tej porze spal, a teraz film ogląda. Ooooo, zamula, więc już niedługo .
owca, ja bym Go szybko wybudzala, to tak jakby mu sie jakieś koszmary śniły czy coś, kurde, a rozmawiałaś o tym z lekarzem jakimś?
Jeśli chodzi o chlapanie to lepiej nie mowić, cala podłoga mokra (a ja kąpię w pokoju ), kąpię jeszcze w tej profilowanej wanience, więc nie mam problemu z usiedzeniem w miejscu jeszcze.
A zasypianie, tez szaleje przed zaśnięcie, chyba zużywa reszte energii przed snem ;-). A ulubione zajęcie to podnosi nogi i opuszcza je z całej siły na materac, czasem się przekręci i zawali biedak w łóżeczku, ale oczywiście zero do bani - twardziel jest!
Ja dziś samotną kąpiel miałam – małżon na popołudniówce w pracy. Kuchnia cała mokra ale misia szczęśliwa.. po kąpaniu mleczko i oczy jak 5 zł.. trochę poleżała pochichrała się z bratem (ja do takiego śmiechu jej nie doprowadzam) i dalej na cyca co ją dobiło. Śpi, ja zrobiłam sałatkę i padam.. syf w kuchni, pokojach ale co tam.. siły nie mam sprzątać. Za to jak wyszłam z domu koło 16 to wróciłam o 20 korzystając jeszcze z uroków późnego lata..
herbatita - dzięki za linki - ja to tylko na allegro szukam a tu przecież są inne portale
cucumber - kciuki trzymam za wychowawczy a co! do lat pracy się liczy! Żal zostawiać te nasze kluski komuś innemu.. i to teraz jak robią się coraz kochańsze.. Mi ten czas już na bank nie wróci..
herbatita - dzięki za linki - ja to tylko na allegro szukam a tu przecież są inne portale
cucumber - kciuki trzymam za wychowawczy a co! do lat pracy się liczy! Żal zostawiać te nasze kluski komuś innemu.. i to teraz jak robią się coraz kochańsze.. Mi ten czas już na bank nie wróci..
Eywa ja jeszcze komody nie mam ,bo zesmy sie przemieszczali,ale planuje kupic.jakiej firmy Ci sie rozpadla???
Asiunia czyli wyjazd udany
acha,wiecie ze mi mloda juz drugiego miska obdarla? jednego malz jej kupil ,patrzymy co ona robi a ona go wcina i przy okazji jego siersc tez .dzis zdarzylam z kolejnego wlochatego miska ktorego dostala od kogos na chrzest wyrwac z raczek ,ale cos tam kudelkow polknela.trzeba strasznie patrzec na jakosc tych zabawek.ehhh tyle tandety teraz ,podejrzewam ze nasze lalki kiedys byly lepsze
Asiunia czyli wyjazd udany
acha,wiecie ze mi mloda juz drugiego miska obdarla? jednego malz jej kupil ,patrzymy co ona robi a ona go wcina i przy okazji jego siersc tez .dzis zdarzylam z kolejnego wlochatego miska ktorego dostala od kogos na chrzest wyrwac z raczek ,ale cos tam kudelkow polknela.trzeba strasznie patrzec na jakosc tych zabawek.ehhh tyle tandety teraz ,podejrzewam ze nasze lalki kiedys byly lepsze
owca moja ma tak od kilku dni, albo zapłacze raz i śpi dalej, albo płacze przez sen- oczy zamknięte i ryk. Ja stawiam na ząbki, bo wyrzyna się drugi, a wcześniej takiego płaczu nie było
mercedesss teściowa zadeklarowała, że zaopiekuje się Martynką
nati, morgaine sto lat dla księżniczek!
monika dzięki, ale żeby przeczytać to co wkleiłaś to musiałabym mieć sokoli wzrok + lupę
cucumber jak chcesz iść na wychowawczy to ja bym się na tą pracę w ogóle nie decydowała, trochę to nie fair...no i pewnie po powrocie i tak by Cię zwolnili za taki numer
my jutro jedziemy na usg bioderek, M. ma urlop, przydałoby się pobrać siuśki do kontroli, ale czy się uda...?
mercedesss teściowa zadeklarowała, że zaopiekuje się Martynką
nati, morgaine sto lat dla księżniczek!
monika dzięki, ale żeby przeczytać to co wkleiłaś to musiałabym mieć sokoli wzrok + lupę
cucumber jak chcesz iść na wychowawczy to ja bym się na tą pracę w ogóle nie decydowała, trochę to nie fair...no i pewnie po powrocie i tak by Cię zwolnili za taki numer
my jutro jedziemy na usg bioderek, M. ma urlop, przydałoby się pobrać siuśki do kontroli, ale czy się uda...?
ducha jankesowa nie pytalam lekarzy bo tez myslalam ze to koszmary...ale chyba bede musiala spytac bo kurcze koszmary codziennie mniej wiecej po godzinie od usniecia..Tak bardzo mi go szkoda, jak krzyczy... Bo to nie placz..to straszny krzyk..
nela moj Niuniek tez wszystko wcina..co mu sie da to do buzki...takic kudlatych juz mu nie daje bo wcinal
smoka nie dydoli, robi jako gryzak
nela moj Niuniek tez wszystko wcina..co mu sie da to do buzki...takic kudlatych juz mu nie daje bo wcinal
smoka nie dydoli, robi jako gryzak
owca, ja miałam cesarkę i już ćwiczyłam. Oczywiście odkąd mam pobudki po 5 to nie ćwiczę już wieczorami, bo nie mam siły. Ale jak ćwiczyłam nawet dużo brzuszków to nic się nie działo. Za to jak mnie Mała kopnie w bliznę to boli, na zmianę pogody też i jak smarowałam brzuch balsamem wyszczuplającym rozgrzewającym to też potem bolało.
reklama
Podziel się: