reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
monika ok, jakoś wytężyłam wzrok i dałam radę ;)
eywa, nela też mam ten zestaw, potwierdzam- beznadzieja

Tysia co chwilę się dzisiaj wybudza, nie dość że miała problem z zasnięciem to teraz biedna się tak męczy :(

nela u mnie przeciwnie jak u Ciebie z butelkami avent nie ,a tt przypasowało , zabawek kudłatych nie daje bo zjadła by wszystko

dałam dzis małej pierwszy raz kaszkę mleczno- ryżową malinową zajadała się nią tak że aż byłam w szoku dziecko mega szczęśliwe aż piszczała a ja nie mogłam nadążyć z nakładaniem na łyżeczkę tak szybko jadła :-)

a ja dzisiaj dałam kaszkę bananową i nie chciała, zjadła 3 łyżeczki i zaczęła płakać
dalam też mm w niekapku z odrobiną kaszki malinowej do smaku, ale też nie chciała, a chwilę później na cyca się rzuciła
już nie wiem, jak nauczę Tysiulę nie-piersi przed moim powrotem do pracy :(

akkm spóźnione życzonka dla Majuni

monika ok, jakoś wytężyłam wzrok i dałam radę ;)
eywa, nela też mam ten zestaw, potwierdzam- beznadzieja

Tysia co chwilę się dzisiaj wybudza, nie dość że miała problem z zasnięciem to teraz biedna się tak męczy :(
biedactwo:*

no żal tych mebli, bo wtedy naprawde się cieszyłam,że udało mi sie je kupić, bo z kasą nie było różowo, a teraz taka lipa, w ogóle mamy pecha do mebli, ława też nasza była do wymiany, kanapa 2 razy w reklamacji i coś tam jeszcze, a 2 lata dopiero tu mieszkamy;)

Zazdroszczę tych kaszek.. moja Milcia żadnej nie toleruje a warzywka czy owoce to wszystkie. Tak się zastanawiam czy samej na parze nie zrobić np. marchewkę, ziemniaka, brokuła czy kalafiora.. która daje swoje jedzonko a nie słoikowe?? i co jeszcze dodać? Oliwę?? Bo w przepisach jest kleik..
No i mam pytanko do baby pewnie – jakbym więcej takiego jedzonka zrobiła to też mogę do słoiczka ładować?? słoiczki zostawiam i zaopatrzenie mam??

eywa - tak bardzo chciałam ten komplet mebli.. ale kupiliśmy kiedyś meble z black red white jeszcze do starego mieszkania i teraz mieliśmy je w dużym pokoju i u Seby i małżon stwierdził że rodzilemy nasze – część do sypialni (3 szafki) dwie do Seby i sobie kupimy nową komodę do pokoju. Tak też zrobiliśmy, kompletu z żyrafą nie ma i poczekamy aż zrezygnujemy z sypialni i małej zrobimy pokój. No i jeszcze łóżeczko mięliśmy po młodym i je wykorzystaliśmy

Ostatnia edycja:
to ich już nie kupuj tych , lepiej inne, lepsze jakościowo;)
wiesz co,ja nie wiem o co chodzi, próbowałam wekować już 2 razy w tych słoiczkach po deserkach itp i tam coś nie pyka, bo wieczko w połowie sie zasysa , w połowie nie (strzela jak w otwartym) i nie wiem czy ja coś źle robie, czy one się jednak nie nadają, ja chce kupić z tej aukcji co baby dawała zwykłe małe słoiczki i się dowiem, bo szkoda mi już mojej roboty

reklama
Eywa- a jak wieczko pyka jakby przy otwartym a jest słoik zagotowany to powinno być ok.. a psuło się to jedzonko? Ja nie mam nikogo znajomego z warzywami czy owocami i jakbym miała kupić owoce, słoiczki to się nie opyla.. a słoiczki mam brokułę często nam robię i tak sobie pomyślałam

Do góry