reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
cholera jeszcze nie trafilyscie ,ale jak juz powiem to prosze nie podpisujcie sie mi pod jakims zdjeciem ktore jest widoczne dla wszystkich bo pare osob z rodziny musze osobiscie poinformowac o zmianie i chrzcie a i tak pewnie beda wkurzeni.:(

Baby jak zwykle zgadlas;-):-D :-)NiNuśka,NiNUSIUNIA .chcemy przeszlosc zostawic za nami i to bardziej do niej pasowalo niz reszta opcji.No i jest juz w rodzinie ale dojrzelismy do tego ze to nasza sprawa i nie bedziemy patrzec na to zer powielamy ,bo to tez nas powstrzymywalo bardzo!

baby to ja stawiam cos na spotkaniu ,tylko ty karmisz ,kurna!!!;-)

No jak zwykle ,baby to kiedys rozbije jakis bank:) mowilam ze ona to jest jak encykopedia:).Baby z czym mam przyjechac cholero?:-)cmok

reklama
ja na szybcika bo padam na pyszczek

My po szczepieniu mały waży 6500 i 69 cm. Wagą słabiutko a do jedzenie zmuszam na siłę i męczę się z nocnymi pobudkami bo tylko w tedy chce jeść... Kacper już przytargał świństwo z przedszkola i od wczoraj na antybiotyku chory... w niedziele chrzciny. Ja w tym tygodniu zaliczam ile mogę i zrobiłam praktyki z logopedii. Miałam w sobotę jeszcze zdawać egzamin ale nie dam rady z chorym Kacprem i dwójką dzieci na głowie. Teściowa jest i bardzo pomaga ale już sama nie daje rady. Lecę spać bo w nocy kilka pobudek....a rano taryfy ulgowej nie będzie....

Do góry